Lifestyle 565

10 cele mai bune scuze ale femeilor! Învățăm să citim printre rînduri

Fie că ne place sau nu, dar majoritatea absolută a femeilor este convinsă că bărbații —sunt creaturi în inițial false și că este dificil să îi reeducăm. Și chiar faptul că există mai mulți bărbați printre sfinți decît femei, această încredere nu poate fi în nici un fel zdruncinată. Asculți unele feministe, și tu singur te infectezi cu ideia că scopul principal al bărbatului —24 de ore de invenție a unor noi modalități de a umfla o creatură delicată, fragilă și încrezătoare. Și mai apoi brutal și cinic să o călcați în picioare. De aceea, tehnic înșirînd urechile barbare cu kilograme de paste făinoase —  singura metodă care le-a rămas creaturilor credule pentru a se proteja. Astăzi, vom discuta despre 10 scuze ale femeilor și adevăratul lor înțeles.

Scuza femeilor №1. „Frumusețea nu este cea mai importantă. Important sufletul „, sau” Banii  — nu sunt cei mai importanți. Important   sufletul „

Să vorbească pe aceste subiecte nu sunt împotrivă exact acele doamne care aleargă după bărbați drăguți și sexy și spre un Pinocchio bogat. Dacă auziți una dintre aceste fraze, știți: aparent, fata a fost părăsită recent de încă un banderas sau bill gates. Și ea, bineînțeles, din acest motiv, s-a predat temporar unei raționări filosofice pe un subiect actual. Dar nu te bucura. După cum spune un prieten de-al meu, ” femeia care a simțit căldura scaunului din față al automobilului nu va călători niciodată cu tine în troleibuz”. Așa că, după ce și-a lins rănile, o astfel de prietenă va începe din nou vînătoarea pentru idealul ei financiar- estetic.

Traducere: „Bărbatul trebuie să fie bogat, frumos și — dacă este posibil — înțelegător”

Scuza femeilor №2. „Să mă suni din cînd în cînd“

O scuză telefonică clasică. Dacă o femeie nu dorește să vă dea direct un picior în fund, atunci spune anume această frază. Voi o apelați și de fiecare dată se dovedește că ea fie că este în duș, fie că ați prins-o în prag, sau adoarme sau doar s-a trezit. Sau, poate, pur și simplu este „puțin ocupată acum”

Traducere: „Am lucruri mai importante de făcut, decît să vorbesc cu tine“

Scuza femeilor №3. ,,Te iubesc ca pe un prieten „sau” Ești ca un frate pentru mine „

Cu siguranță, fiecare bărbat a intrat într-o astfel de belea. El a invitat o doamnă drăguță să ia cina împreună, i-a dăruit flori și o răsfață în orice mod posibil. Apoi încercînd să meargă mai departe pe drumul spre obiectivul principal. Și-a rupt nasul de peretele nepătruns. ” Care-i problema?” — întreabă el. „Nu, —  primește ca răspuns. —  Tu ești un prieten bun  și îmi place așa cum ești. Nici mai mult, nici mai puțin”. Și anume la această distanță prietenoasă, la care suntem acum „, —  se citește printre rînduri. Pur și simplu prietenei tale îi era plictisitor sau dorea ca cineva să o curtească. Dacă te aranjează această situație, poți continua să ai grijă de această grădină minunată. Doar că altcineva va aduna roadele, așa că fii conștient!

Traducere: „Nu ești destul de bun pentru mine”.

Scuza femeilor №4. ,, Nu sunt gata acum pentru o relație serioasă „

Această scuză poate fi auzită imediat după prima. În acest caz, dacă te prinzi  în vorbele ei despre frumusețea sufletului și vei încercați să îi impuneți lumea ta interioară bogată, fără a avea grijă de bogăția lumii interioare a buzunarelor tale. Tot la ce vă puteți aștepta după această frază —  statutul de „prieten” (scuza numărul trei) sau „prietene”. În acest caz, de asemenea ți se va spune „cît de greu este să găsești un bărbat bun” și în cele din urmă te vei simți ca un idiot complet.

Traducere: „Nu ești frumos și nici nu ești un sac cu bani, atunci de ce să ne apropiem?”

Scuza femeilor №5. ,, Am acum zilele critice”

Se pare, că nici o scuză potrivită nu i-a venit în acel moment în capul frumos feminin. A fost nevoită să folosească o variantă de fier, făcînd aluzie că „este mai bine să nu ai de-a face cu mine acum”. Dacă sunteți în conflict cu aritmetica și sunteți prieteni cu memoria, atunci fără dificultate, puteți calcula dacă aceasta este o minciună. Desigur, numai dacă scuza este folosită nu pentru prima dată.

Traducere: „Nu am găsit nimic mai bun pentru a mă justifica”.

Scuza femeilor №6. ,, Numai nu astăzi. Mă doare capul / Sunt prea obosită / nu am dispoziție „

O scuză tradițională a doamnelor căsătorite. Pînă cînd nu sunt cu inelul pe deget, ele — femele dornice de sex. După  — împărăteasa care dă sex dozat. Ei bine, în final, ele pot fi înțelese: sex puteți face și mai tîrziu, dar iată serialul nu se repetă. Ai totuși și tu, de asemenea, o alegere: să masturbezi, o păpușă dintr-un magazin sex-shop sau o abstinență eroică.

Traducere: de la „În liniște — copiii vor auzi” și „Astăzi la televizor — arată serialul meu preferat ” pînă la „După asta, trebuie să mă spăl …”.

Scuza femeilor № 7. ,, Nu contează ce mărime are. Important este cum îl folosești „

Dacă prietenul tău nu poate să o străpungă complet, rămîne mereu o posibilitate ca acesta să fie mai mic decît predecesorul său. Sau mult mai mic. Atunci, ocazional, vei fi mîngîiat cu o astfel de frază dezamăgitoare. La urma urmei, povestirile despre penisurile-gigante sunt transmise din gură în gură ca legendele.

Traducere: „Să-ți crească încă și să-ți crească!“.

Scuza femeilor №8. Tot ce îmi aparține mie al tău

Această scuză poate fi auzită atunci cînd femeia nu este împotrivă să-și bage mîna în portofelul tău. Dar fii sigur că toată proprietatea dobîndită de ea și părinții ei va rămîne în continuare proprietatea ei. Deci, dacă intenționați să vă căsătoriți cu o fată cu zestre sub forma unei case sau a unui apartament, este mai bine să cumpărați o locuință împreună, sau singur.

Sau pentru tot restul vieții, veți rămîne „tipul care s-a mutat la ea”. În ceea ce privește banii și alte bunuri materiale pe care nu le-ați câștigat personal, cheltuiți-le în beneficiul soției tale. Crede-mă, ea le va primi ca și cum așa ar trebui să fie. Și posibil  îți va da o indulgență temporară. Apoi oricum va trebuie să țineți cont de traducerea acestei fraze …

Traducere: „Iar tot ce îți aparține ție, respectiv, —  al meu!”.

Scuza femeilor №9. ,, Eu vreau să te fac fericit „

Fericirea feminină — să fie iubitul alături, după opinia lui Tatiana Ovsienko (br-rr!). Nu spune pînă la urmă ea, nu spune  — alături cu zgardă! Cu iubitul nu e rău să faceți o plimbare pe la magazinele cu haine pentru femei sau la mama ta la cină. Iată fericirea! Tu ce nu știai? Probabil, ați crezut că fericirea — să te prăbușești în fața televizorului cu o cutie de bere și să privești toată seara meciurile de fotbal? Naivi!

Traducere: „Fă ce îți spun și atunci totul va fi bine”.

Scuza femeilor №10. „Fiecare are dreptul la viață privată“

Aceasta este Mama tuturor scuzelor. Postulatul principal, cu care poți acoperi totul. Dreptul la viață privată în același timp, desigur, este acordat exclusiv femeilor. Pentru că o femeie cu o viață privată — doar o creatură misterioasă și enigmatică. Iar bărbatul —  un înșelător potențial neatent și crud.

Judecînd după experiență, după pronunțarea acestei fraze, puteți pune o cruce în relația cu femeia ta. Dacă nu ești un samoyed-masochist, desigur.

Cum să se comporți

Nu vă lăsați păcăliți! Adu-o la o conversație sinceră, tu poți!

[poll id=”86″]

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *