Sex/Relații 449

10 GREȘELI, PE CARE LE FACI, CÂND SEDUCI O FEMEIE

Biologic si psihologic orice femeie caută un bărbat puternic, cu care se va putea relaxa pentru reproducție. Chiar dacă ea consideră această relația ca fiind o intrigă, totuși, inconștient, ea va căuta chiar și pentru asta cel mai bun și mai puternic bărbat… Însă chiar și luând în considerare aceste considerații, nu uita, că tu ești în primul rând un bărbat. Folosește-ți capul și nu efectua următoarele greșeli:

  1. NU O RĂSFĂȚA ȘI NU FĂ TOT, CE-ȚI SPUNE EA

Cel mai simplu și cel mai eficient mod de a nu obține o fată – este să încerci să-i faci pe plac în tot și să faci tot ce-ți cere ea. Domnișoarele adoră bărbații, care se află sub călcâi. În popor, așa bărbat se mai numește „cârpă“. Astfel de bărbați vor fi folosiți de femei pentru o lungă perioadă de timp pentru a-și rezolva problemele sale de pe lângă casă, hrănindu-l cu promisiuni goale și avansuri.

  1. NU TRANSFORMA ÎNTÂLNIREA ÎN INTEROGAȚII

Mulți oameni cred, că prin faptul că dau femeii o mie de întrebări, astfel îi vor atrage atenția și vor părea mai interesați și mai interesanți. Unde lucrezi? Demult? Cum iubești să te relaxezi? Unde a fost? Și ți-a plăcut? Și de ce? Da, fetele iubesc dialogurile, dar numai atunci când lucrurile spuse de ele provoacă un răspuns viu la interlocutor, și nu doar o altă întrebare. Iată un scenariu de comunicare perfect – ești foarte atent la ceea ce spune fata, dar comunicați pe teme, care vă interesează pe voi amândoi.

  1. NU MANIFESTA NEÎNCREDERE DE SINE

Femeile adoră foarte mult bărbații puternici (și eu nu vorbesc acum despre masa musculară). Lor le plac liderii, carismaticii, „luptătorii“, care au propria sa opinie și propriile reguli. Ele iubesc barbații, care știu ce vor și sunt capabili să își atingă scopurile puse (chiar dacă unul dintre aceste scopuri este însăși ea).

  1. NU ÎNCERCA SĂ-I CUMPERI ATENȚIA CU AJUTORUL CADOURILOR

Cât de des ai dus o fată într-un restaurant, i-ai dăruit cadouri și flori, iar ea apoi a preferat un alt tip, care nu-i dădea nici jumătate din ceea, ce îi dădeai tu? Metoda „Acum o să-i arăt cât de sunt de generos și ea sigur se va îndrăgosti de mine“, probabil, și a lucrat cândva, dar asta a fost demult. Dar în zilele noastre există o întreagă generație de fete, care acceptă cu bunăvoință darurile bărbaților, zâmbind în răspuns și netezindu-i pe obraz, spunând: „Ești atât de drăguț.“ De îndată ce începi să dăruiești prea multe cadouri unei femei, ea suspectează imediat următoarele: „Nu cred că o să mă placi așa cum sunt eu, așa că voi încerca să-ți cumpăr atenția și simpetia“. Chiar dacă asta este adevărat și chiar ți-ai cumpărat deja crema pentru creșterea sculei Iron Gel. Nu exagera cu cadourile!

Intențiile tale încep să joace împotriva ta și sunt percepute de către femei drept niște încercări slabe ale unui mascul ”nepotrivit” să obțină o prințesă frumoasă – ea.

  1. NU-I SPUNE PREA DEVREME DESPRE SENTIMENTELE TALE

O altă greșeală foarte gravă – este de a dezvălui sentimentele prea devreme, la un stadiu începător de comunicare. Femeile frumoase se bucură întotdeauna de o atenție ridicată din partea bărbaților. De regulă, aceste femei de multe ori s-au întâlnit deja cu vreun bărbat (sau cu mai mulți) și, evident, ele au o mare experiență deja. Și ele știu, ce pot aștepta de la un bărbat într-o relație. Anume din această cauză, un mod garantat de a face o femeie să fugă mai repede de la tine va fi fraza „Știi… tu îmi placi… foarte foarte mult“ spusă atunci, când femeia încă nu este interesată complet de tine.

  1. O ALTĂ GREȘEALĂ ESTE SĂ NU ÎNȚELEGI DIFERENȚA DINTRE VOI

Adu-ți aminte, ai observat tu, că de foarte multe ori poți întâlni cupluri, în care femeia este incredibil de atractivă, în timp ce bărbatul nu poate fi numit atrăgător, chiar și în comentariile cele mai optimiste? Aceasta explică faptul, că femeile sunt atrase de un anumit set de calități bărbătești, datorită cărora ea se simte excelent lângă alesul său. Și aspectul exterior nu este nici pe departe cel mai important dintre aceste calități. Atracția masculină este ca un comutator. Există doar două poziții – „On“ și „Off“. Această poziție apare și dispare la fel de repede. În timp ce atracția feminină poate fi comparată cu un balon, care trebuie să fie umplut cu emoții pozitive în loc de aer. Dacă arăți destul de bine, te duce capul să comunici corect și te poți poziționa așa cum trebuie, „mingea de emoții“ se umflă treptat. Iar dacă începi să faci greșeli, în acest balon se formează o gaură, prin care trece tot „aerul“, și atracția se dezumflă. Este aproape imposibil să convingi o fată în faptul, că ea, de fapt, te place. Dacă ea nu se simte atrasă de tine, în zadar vei încerca să-i explici și să-i dovedești, cât de bun și unic ești tu.

  1. NU TE GÂNDI, CĂ ELE SUNT ATRASE NUMAI DE BANI ȘI DE BĂIEȚI FRUMOȘI

O altă greșeală foarte frecventă, din cauza căreia o mulțime de băieți își termină încercările sale, chiar înainte să le înceapă. Fără îndoială, există femei cu anumite criterii de selecție. Dar cele mai multe femei sunt mult mai interesate de personalitatea unui bărbat, decât de portofelul lui sau de aspectul său exterior. Banii sunt doar o resursă, și dacă ai mulți bani, asta nu-i obligă pe alții să te iubească. Motivul real pentru succes – este personalitatea. Există mai multe lucruri, după care poți judeca un om. Atrage o atenție deosebită la acele emoții, pe care le poți dărui alesei tale.

  1. NU TE COMPORTA NEFIRESC

Acum am să-ți dezvălui un secret teribil. Femeie știe întotdeauna la ce te gândești tu și ce vrei. Femeile citesc cu mult mai bine limbajul trupului nostru, tonul vocii și intonația, decât noi o facem. Știu, că este foarte greu de crezut, dar atunci când stai la o întâlnire cu o fată și dorești foarte mult să o săruți, ea știe deja despre asta! Și dacă nu faci nimic, ca să o săruți, ci pur și simplu stai și te uiți la ea, și pe lângă asta mai începi să devii nervos – ea nu te va ajuta singură… Din păcate!.

  1. NU CONSIDERA, CĂ EA ESTE DEOSEBITĂ

Uneori, în viața fiecărui bărbat apare o fată specială. Adică nu ca celelalte fete. Atunci bărbatul uită totul și se scufundă cu capul în vârtejul ochilor ei frumoși și în îmbrățișările blânde. Și aici se întâmplă cel mai rău. El uită totul. Că ar trebui să o seducă. Că ar trebui să-i atragă atenția. Desigur, el s-a îdrăgostit la nebunie și este gata să sacrifice totul pentru ea. La urma urmei, nu mai există așa fete ca ea. Și este obligatoriu să o obții cu orice preț. Însă, avem o veste proastă: din păcate, atunci când fata vede, că bărbatul este cucerit de ea (de frumusețea ei, de zâmbetul ei sau de alunița deasupra buzei), ea își dă seama imediat, că ea controlează deplin situația și atunci ei îi stă plictisitor să se mai joace. Pentru ea nu mai există nicio intrigă. Nu mai este pasiunea ceea, așteptările, emoțiile, imprevizibilitatea, care sunt atât de necesare oricărei fete pentru formarea unei atracții față de bărbat. Pentru ea, acest ”băiețel îndrăgostit” nu mai este un adevărat bărbat.

  1. NU TE RELAXA DE ÎNDATĂ, CE AI ÎNȚELES, CĂ TE PLACE

Visezi prea multe! Îți amintești despre balonul cela? De îndată ce încetezi să seduci o femeie, ea simte asta imediat și balonul începe să se dezumfle – atracția față de persoana ta dispare brusc. Și în mintea ei se naște un gând teribil: „Și dacă nu mă place el atât de mult?“ Femeile se tem mai mult ca orice în lume să fie respinse. Unei femei îi este mult mai ușor să-și mențină starea sa de independență și să nu obțină un bărbat, pe care îl place foarte mult, decât să riște cu posibilitatea de a fi respinsă de acest bărbat.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *