Sport 542

10 minute de antrenament ucigaș pentru umeri

Să antrenezi umerii poți și acasă, fără aparate speciale și echipamente suplimentare.

Cum să antrenezi umerii

În blog-ul nostru, vă vom spune, cum într-un timp foare rapid să obțineți rezultate maxime.

Tot ce trebuie este un perete și 10 minute de timp liber în fiecare zi.

Plimbări pe perete să antrenezi umerii este ușor

Ia accentul culcat, tălpile picioarelor le sprijiniți pe perete, ridicați ușor șoldurile. Cu pași mici vă deplasați în sus pe perete și luați poziția de stînd în mîini. La cel mai înalt punct, atingeți cu degetele de la picioare întinse peretele.

După aceasta, reveniți încet la poziția inițială, dar, în același timp, străduițivă să nu lăsați picioarele pe podea. Vă rețineți în poziția în care corpul tău este paralel cu podeaua și repetați acest exercițiu din nou.

Atingeri pe rînd a umerilor cu palmele în poziția de stînd în mîini cu suport la perete

Luați poziția de stînd în mîini cu suport la perete. Ridicați-vă pe degetele de la o mînă și apoi pe degetele de la cealaltă mînă. După asta atinge umărul opus cu o singură mînă, apoi cu celălaltă.

Flotări în mîini cu suport la perete

De obicei, acest exercițiu se realizează cu spatele la perete, dar vă oferim să îl modificați puțin.

Luați o poziție stabilă în mîini, cu suport pe perete și faceți 10 flotări. Fiți deosebit de atenți  dacă nu ați făcut acest lucru mai înainte.

Foltări din stînd pe mîini imitat     

 Ia accentul culcat, pune  picioarele pe ceva ridicat (scaun, masa, canapea), ridicați pelvisul, capul îl lăsați în jos. Voi începeți să efectuați aceste exerciții cu flotări ciudate, iar deltoizii tăi deja ard.

Intrările în poziția de stînd pe mîini la perete o pompare calitativă a umerilor

Gruparea, leagăn, luarea une poziții drepte. Încercați să concentrați greutatea la nivelul umerilor. Dacă o simți, înseamnă că totul merge așa cum ar trebui. Țineți minte: cu cît mai încet și atent lăsați  picioarele, cu atît mai eficient va fi exercițiul.

Poziția stînd pe mîini cu suport pe perete (la timp)

Exercițiul  static, care va întări considerabil mușchii umerilor.  În poziția stînd pe mîini cu suport la perete oprițivă în poziția de sus și urmăriți cum se                     distribuie sarcina pe tot corpul. Este important să țineți spatele drept, iar tot corpul — înainte. Cu cît mai calm veți putea ține această poziție, cu atît de înalt este nivelul de pregătire al vostru. Timpul poate fi treptat mărit.

Poziția stînd pe mîini (la timp)

Executați la fel ca și în exercițiul anterior, dar fără suport pe perete. Se potrivește sportivilor avansați, cu toate că nimic nu vă încurcă să vă încercați puterile.

Să antrenați umerii este ușor

Fiecare exercițiu necesită în medie 7–10 repetări, deși numărul repetărilor poate varia în funcție de pregătirea voastră. Astfel de antrenamente a umerilor pot fi efectuate de cîteva ori pe săptămînă, dar nu uitați că mușchii au nevoie de timp pentru recuperare.

[poll id=”39″]

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *