Lifestyle 420

11 lifehack-uri moderne, care  trebuie să fie cunoscute de fiecare bărbat

Știați despre, „regula celor trei nasturi“? Puteți să suflecați corect  mînicile cămașei? În acest articol sunt adunate 11 lifehack-uri, care vor ajuta bărbații să fie întotdeauna eleganți și îngrijiți.

Unii bărbați  sunt atît de convinși în atractivitatea sa naturală, că uită: urechile – nu sunt singurul organ cu care „iubesc“ femeile. Reprezentantele sexului slab întotdeauna trag atenție la pantofi, haine și la accesoriile  bărbaților .
Vrei să fii fără cusur? Atunci află , cum să calci fără fierul de călcat , cum să îngrijești de pantofii din piele și să scapi de  scamele  de  pe haine. Aveți în fața voastră  11 lifehack-uri moderne pentru bărbați

Dimensiunea cravatei are importanță

Cravata – un element necesar în garderoba bărbaților  de afaceri. Cu trecerea timpului se schimbă nu doar culorile, stilul și  dimensiunile . Astfel, în anii 1970. Se purtau cravate cu  lățimea de 13 cm. Acum, în vogă  sunt cravatele cu lățimi de 7-9 cm și mai înguste.

Dar, din  toate timpurile, există o regulă generală care determină lățimea optimă a cravatei , în funcție de caracteristicile individuale ale figurii.

Lățimea cravatei ar trebui să se potrivească cu reverele sacoului.

Cu cît umerii sînt mai înguști,cu atît  reverele sunt mai înguste. Prin urmare, cravata trebuie să fie, de asemenea, destul de îngustă. Cu cît umerii sînt mai largi, cu atît mai largi sunt reverele și mai lată trebuie să fie cravata.

Dacă v-ați uitat în dulap, și vedeți că cravatele  tale nu îndeplinesc această regulă, uitați-vă următorul videoclip. Acesta vă va învăța cum să faceți dintr-o cravată largă  una îngustă.

IronMan

Barbații urăsc să calce hainele, și deaceia inventează  modalități de a simplifica acest proces. Cel puțin primul fier electric era patentat de  americanul Henry Seely în anul 1882;Și după aproape 60 de ani Schreyer a inventat fierul cu aburi.

Lenea progresează, iar astăzi  pe internet puteți găsi un astfel de sfat.

S-a șifonat  cămașa ? Arunc-o  în uscător cu un cub de gheața.

Există, de asemenea, sfaturi mai  radicale: atîrnă cămașa pe un umeraș și pulverizează  un  spray dintr-o soluție de oțet, apă și balsam de rufe. Adevărat că , este probabil ca de mirosul de oțet nu te va scuti nici un parfum.

 «Cosmetica»  naturală pentru încălțăminte

Igienistul  italian Paolo Mantegazza a spus: „Să fii sincer și onest – nu înseamnă să  arăți  prietenilor  murdăria papucilor tăi .“ Pe piață există o mulțime de produse de îngrijire pentru  pantofi – crema, spray, pudra de talc; pentru protecția împotriva umezelii, pentru  curățare, etc.

Dar dacă la îndemîna nu aveți nici o soluție „gata“, puteți folosi uleiul de măsline. El foarte bine curăță încălțămintea din piele și îi dă  strălucire.

Un alt sfat: dacă pantofii noi din piele sunt prea aspri, ungeții cu cremă de mîini. Ei devin mai moi și să îi purtați  va fi mai plăcut.

Congelarea mirosurilor

O pereche de adidați care miros urît, pungă de plastic și congelator. Trei lucruri care nu au legătură? Dincontra! Dacă puneți adidașii urît  mirositori  într-o pungă  sigilată și apoi o pui la congelator pentru o noapte, dimineața ve-ți obține pantofi, cu aromă de prospețime geroasă.

Viața nouă a adidașilor vechi

Vechi, murdari, dar buni, adidașii pot fi purtați  nu doar un sezon. Pentru a face acest lucru,  trebuie :

  • să îi  cureți minuțios cu o periuță de dinți și detergent;
  • să îi vopsești cu vopsea specială pentru material;
  • să îi usuci.

Fermoarul

Țineți minte de anecdota : dacă o femeie se uită la tine și zîmbește , înainte de a te apropia  să faci cunoștință, verifică, ai fermoarul închis? Din păcate, de fermoarul„obraznic“ la blugi sau la  pantaloni nimeni nu este scutit.

Dar există o soluție. Ia un inel de la chei, prinzi inelul de partea mobilă a fermoarului și după ce închizi fermoarul,  fixați inelul  pe nasture.

O nouă gaură în loc de o nouă curea

Cureaua  – un accesoriu nu mai puțin important pentru bărbați . Mulți bărbați  sunt atenți în alegerea acesteia, acordînd atenție nu numai la  culoarea și stil, dar, de asemenea, la calitatea și firmă.

Sunteți  de acord, că îți este să arunci o curea de piele bună, dacă te-ai îngrășat, sau, dimpotrivă, ai slăbit. Mai ales că o  puteți face să se potrivească pe figură, folosind un perforator obișnuit. Cum să faci acest  acest lucru, îți va arăta  bărbatul  din  următorul video.

Regula celor trei nasturi

Poziția nasturilor  poate indica faptul că sacoul  este prea mic  sau, dimpotrivă, este prea mare.

În plus, există așa-numita regulă a trei nasturi.

Nasturele de sus al sacoului  poate fi închis  – uneori. Cel de mijloc – întotdeauna. Cel de jos – niciodată.

Și luați aminte , dacă  purtați  cămașa fără sacou, atunci să  deschei mai mult de doi nasturi (chiar și în vreme caldă) nu trebuie. În caz contrar, va arata ceva de genul asta.

Mai bun pentru bărbați nu este !

Să bărbierești poți nu doar  o barbă, dar și  scamele de pe un pulover  vechi, dar pe care îl adori.

Șosete

Șosetele „dispărute» – bici pentru bărbați. Sau nu le  găsești, sau le găsești, dar sunt diferite.

Să spargi „sistemul“ este posibil. Doar cumpărați întotdeauna șosete de aceiași firmă și culoare. Atunci , în grabă, o să puteți îmbraca  orice șosete care îți apar în cale, fără să te îngrijorezi, că o să vii la lucru în șosete diferite..

 Să sufleci mîinicile

Dress codul vestimentar în oficiu  nu aprobă mînecile „trei sferturi“, dar cîteodată, de exemplu, să înlocuieșyi anvelopa «dezumflată », trebuie să sufleci mînecile.

Cum să o faci corect:

  1. Suflecați mîneca mai sus de cot.
  2. Fixați nasturele pe manșetă.
  3. Rulați mîneca care a rămas.

Aspectul fizic –  cartea ta de vizită

Întotdeauna gîndiți-vă  la modul în care arăți. Un bărbat îngrijit  are mai multe șanse de succes – și la lucru și la  femei.

[poll id=”30″]

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *