Sex/Relații 395

12 greșeli, pe care le fac bărbații la prima întâlnire

Unii bărbați au în spatele său zeci sau chiar și o sută de primele întâlniri, dar cu fiecare nouă întâlnire ei calcă din nou pe aceeași greblă. Alții, practic, nu au deloc o astfel de experiență (de exemplu, din cauza unei relații de lungă durată) și ei nu cam știu cum să facă prima impresie, care este tât de importantă.

Blog-ul nostru a colectat greșelile cele mai grave, pe care le comit bărbații în timp ce fac cunoștință cu sexul opus – tuturor celor, care doresc să se convingă, că o întâlnire perfectă nu este un mit, ci o realitate, le recomandăm să facă notițe.

 1. Întârzie la întâlnire

Dacă cineva își poate permite să zăbovească puțin (și nu, asta nu este o întârziere), aceasta poate fi numai femeia. Și ea are motive convingătoare: pentru a face un machiaj perfect, pentru a ondula părul în bucle, apoi a se răzgândi și a-l îndrepta înapoi, pentru a măsura trei rochii, blugi cu o bluză și un costum cu pantaloni, a-și da seama, că pantofii stiletto de culoare portocalie nu se potrivesc cu nicio variantă dintre acestea, a izbucni în lacrimi și a reface complet machiajul, ea poate cheltui mult mai mult timp, decât a fost alocat de la început. Iar pentru bărbați întârzierile sunt de neiertat: dacă îți vei permite o întârziere chiar și numai 20 de minute, riști să faci o impresie a unui bărbat, pe care nu te poți baza și pur și simplu a unei persoane prost educată.

 1. Nu planifică totul din timp

Încă înainte de întâlnire tu ar trebui să ai un plan clar alcătuit, cu privire la locul în care vei invita fata, în ce locuri este cel mai bine să ieșiți la plimbare, unde veți lua cina, etc. Chiar dacă până la sfârșit scenariul va fi jucat complet diferit de planul tău, nu-i nimic strașnic. Principalul lucru este ca acest scenariu să existe în general. Crede-mă, venind la o întâlnire, nicio fată nu vrea să audă de la un bărbat pasivul „Tu, întâmplător, nu te-ai gândit, cu ce să ne ocupăm noi astăzi?“. Orice reprezentantă a jumătății frumoase a omenirii așteaptă pentru început o inițiativă de la bărbat – trebuie doar să înțelegi acest lucru o dată pentru totdeauna și să întocmești un plan cel puțin pentru primele câteva întâlniri.

 1. Nu au grijă de domnișoară

Uită-te la aleasa ta. Dacă ea a venit la întâlnire în pantofi cu toc înalt – cel mai probabil, ideea ta de a trece prin toate cele mai bune parcuri din oraș, iar apoi de a vă plimba ore întregi pe străzile vechi acoperite cu pietre de pavaj va eșua. Nu, plimbările pe jos în aer liber sunt minunate. Dar fetele sunt niște creaturi extrem de delicate, sensibile și, prin urmare, confortul pentru marea majoritate a acestora înseamnă foarte, foarte mult. Și dacă nu dorești în loc de emoții de bucurie să vezi pe fața obiectului simpetiei tale lacrimi, din cauza bătăturilor de la pantofi – ar fi mai bine să te oprești la varianta „să petreceți plăcut timpul într-un restaurant sau la cinema“. Iar scenariile mai active le poți păstra pentru întâlnirile viitoare – dacă în aceastî seară fetei îi va fi într-adevăr foarte bine cu tine, ele îți vor fi de folos în viitor.

 1. Comandă feluri de mâncare, pe care este inconfortabil să le mănânci

Aripioarele, costițele și alte produse alimentare, pe care nu vei reuși să le mănânci, fără a-ți murdări mâinile – sunt un tabu absolut pentru prima întâlnire. Sosul, care încearcă să „aterizeze“ pe bărbie, în timp ce tu vei roade concentrat de pe os o bucată de carne suculentă, evident, nu va adăuga plusuri la farmecul tău. Iar fetele impresionabile, în general, vor fugi imediat ce vor avea așa șansă. Firește, poți nici măcar să visezi la primul sărut în acest caz.

Apropo, încearcă înainte de prima întâlnire, să clarifici cu atenție, dacă nu este vegetariană aleasa sufletului tău. Deoarece, în cazul în care răspunsul va fi afirmativ, va fi necesar să ai grijă din timp și să găsești un restaurant bun cu un meniu delicios vegetarian.

 1. Se comportă egoist

Desigur, nici una dintre primele întâlniri nu este completă fără o prezentare a propriei persoane, în lumina cea mai favorabilă. Și acest lucru este important: trebuie să creezi o intrigă cu tine însuți. Dar aici măsura este necesară, ca niciodată până acum: dacă toată seara vei vorbi doar despre tine, riști să nu-ți mai vezi potențiala ta parteneră. Mai mult decât atât, zvonurile despre indiscreția și aroganța ta pot fi răspândite cu viteza luminii.

Pentru ca totul să meargă cât mai perfect posibil, urmărește proporția de 50/50. Cu alte cuvinte, spune-i câteva lucruri interesante despre tine, iar apoi interesează-te despre ceva de genul ăsta despre ea. Și, ce-i mai important, ascultă-o până la sfârșitul istoriei, și chiar mai bine – manifestă mai departe o curiozitate adevărată. Asigură-te, că întâlnirea voastră să nu se transforme într-un interviu de angajare: conversația voastră ar trebui să vă aducă plăcere și nu picături de sudoare rece pe fruntea alesei tale, în timp ce tu o ataci cu mii de întrebări. Mai mult decât atât, urmând proporția de mai sus, nu va trebui să inventezi frenetic, ce altceva mai este acolo de discutat, pe lângă ploaia de ieri.

 1. Sunt prea critici

Chiar dacă noua ta prietenă a spus întâmplător, că citește cu lăcomie romane de dragoste, îi place să facă dintr-un pachețel de ceai trei cești cu ceai și consideră fotbalul cel mai plictisitor joc – nu te grăbi să suni alarma. Primele întâlniri pentru asta și au fost inventate, pentru ca voi doi să vă puteți aprecia reciproc în modul corespunzător, să înțelegeți, dacă vă este confortabil împreună sau nu. Iar apoi, în liniște, ascultă și trage propriile concluzii. Dar, nici într-un caz, nu începe o dispută fierbinte pe tema preferințelor personale – nu vei putea schimba gusturile fetei (și, cred că ești de acord, ar fi destul de urât să faci așa ceva), dar vei reuși să rămâi în amintirile ei ca un idiot isteric.

 1. Atrag atenție la alte fete din jur

Acum, că alegerea ta a căzut pe această fată, pe care ai invitat-o la o întâlnire, atunci fii bun, și nu fă semne de atenție altor femei, nu le petrece cu ochii și nu aprecia fiecare femeie frumoasă sau cu sâni mari, care trece pe alături. Chiar dacă ești atât de plin de iubire și toate manevrele de mai sus au loc la nivelul instinctelor mascule, adică, aproape incontrolabil, atunci încearcă și adună-ți toată voința ta în pumn și fii cu fata, care a venit în această seară pentru o întâlnire cu tine. În caz contrar, aceasta poate fi ultima voastră întâlnire. Fetele au o viziune periferică unică, și chiar dacă ți se pare, că toate privirile tale de „Casanova“ în direcția altor femei vor trece neobservate – greșești profund.

 1. Își aduc aminte de fostele sale

La prima întâlnire uită complet despre toate fostele – povestea ta este curată astăzi, ca o foaie albă. Este absolut interzis să discutați despre relațiile anterioare la ărima întâlnire, nici de rău și nici de bine. În primul caz, fata își va face concluzia, că dacă ea va intra brusc în lista fostelor tale, tu vei spune și despre ea astfel de comentarii neplăcute. Iar în al doilea – se va gândi: dacă tu încă mai vorbești atât de bine despre iubita ta din trecut, atunci este posibil ca sentimentele tale pentru ea încă nu au trecut.

Iar dacă noua ta prietenă singură încearcă să ridice acest subiect, nu-ți fă griji și nu te speria. Spune ceva despre fosta ta în câteva cuvinte, dar fă-o cu calm și informativ (scurt, clar și cuprinzător). Și, desigur, fii atent: dacă fata demonstrează un interes prea mare față de trecutul tău, acesta este un semn de alarmă, și este posibil că situația se va înrăutăți mai departe.

 1. Se plâng fără sfârșit

Încercând să faci fata să-i fie milă de tine – nu este cel mai bun mod de a o cuceri. Probabil e chiar cel mai rău. Nu – ea, desigur, va asculta toate povestirile tale dramatice despre câinele tău iubit, pe care l-a lovit mașina, cînd tu aveai 6 ani și cum ai plâns tu timp de două săptămâni, cum periodic în școală liderul unei bande locale își bătea joc de tine, iar la locul de muncă trei ani la rând șeful nu dorește să-ți ridice salariul. Ea te va asculta, te va liniști și apoi va dispărea pentru totdeauna. Pentru că femeile nu au nevoie de ratați și de bărbați care plâng mereu – nu este sexy și nu te poți baza deloc pe așa oameni. Lucrează asupra ta și tu pur și simplu nu vei avea timp pentru supărături. Fii un bărbat adevărat – puternic și capabil să mute orice munte din loc sau, cel puțin, care aspiră la asta.

 1. Sunt zgârciți

Crede-mă, orice manifestare a zgârceniei va fi observată imediat și înregistrată în lista celor mai mari dezavantaje și neajunsuri ale tale. Deci, niciodată nu folosi calculatorul pentru a socoti suma „corectă“ de tips pentru chelneri și, nici într-un caz nu refuza, în principiu, să plătești pentru servire. Chiar dacă aceasta din urmă a fost dezgustătoare. Și, desigur, uită o dată pentru totdeauna să propui fetei să plătiți pentru cină în jumătate. Crede-mă, această idee nu te va arăta pe tine deloc din cea mai bună parte a ta.

 1. Nu se dezlipesc de smartphone

Atunci când vii la o cină, trebuie pur și simplu să-ți deconectezi telefonul. Crede-mă, aleasa ta va aprecia acest pas cu mult mai mult entuziasm, decât dacă i-ai fi adus un buchet de cei mai frumoși bujori. Nu, bujorii sunt cu siguranță excelenți și ar fi mai bine să vii cu ei, decât fără ei. Dar dorința ta de a-i dedica seara ta doar pentru ea singura, fără a-ți distrage atenția nici pentru un moment la e-mailuri și actualizările de pe Facebook și instagrame, au mai multă valoare, crede-mă.

Desigur, nu uita să observi și ce face fata: dacă ea nu lasă telefonul din mâini toată seara și nu-i poți vedea nici măcar culoarea ochilor ei, pentru că privirea artenerei tale de astăzi este lăsată în jos spre telefon, asta înseamnă că persoana ta nu o interesează absolut deloc. Da, poți încerca să o trezești. Dar, merită oare, având în vedere faptul, că ea te ignoră într-un mod atât de deschis și demonstrativ?

 1. Nu termină întâlnirea frumos

Absolut toate femeile, chiar și cele cu o mare încredere și stimă de sine, când își iau rămas bun de la un bărbat după prima întâlnire, intră într-o stare de tremur nervos. „Și dacă nu m-a plăcut? Și dacă sunt prea grasă? La naiba, nu trebuia să îmbrac pantaloni albi, ei mă fac vizibil mai grasă. Totuși nu trebuia să-i povestesc despre cazul cela ridicol – acum el crede că sunt o proastă„ – astfel de gânduri de multe ori se stabilesc în mințile majorității domnișoarelor. Dacă aleasa ta într-adevăr îți place foarte mult și dorești să continui relația – pune un punct frumos la sfârșitul întâlnirii. Cu alte cuvinte, înainte de a spune la revedere, este necesar să-i dai fetei de înțeles că ea te-a intrigat foarte mult și abia așrepți următoarea întâlnire. În acest scop, poți folosi orice idei: cuvinte frumoase, sărutări romantice și, desigur, un SMS special, pe care ar trebui să-l trimiți imediat după încheierea întâlnirii. Ea va păstra acest mesaj ca o bijuterie de familie și, este posibil, ca acesta va fi citit chiar de viitorii voștri nepoți.

În cazul în care aspectul dvs. necesită o ajustare – să scăpați de matreata, o tunsoare nouă sau să cumpărați un costum – nu lăsați abordarea acestor probleme până în ultima zi, înainte de întâlnire

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *