Sex/Relații 343

2 reguli pentru o relație fericită și armonioasă

Aruncă toate cărțile despre sexul gustos și sănătos. La dracu’ cu sfaturile despre cum să iei o femeie sau să te căsătorești. Există doar două reguli în viața sexuală, care lucrează într-adevăr. Acestea sunt potrivite atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Iar cei, care nu știu aceste reguli sau nu doresc să le știe, sunt sortiți să-și irosească timpul și nervii pentru oamenii nepotriviți și relații dificile.

Regula numărul unu. Într-o relație armonioasă trebuie să-ți fie ușor

Trebuie să-ți fie ușor de la început. Din primele momente. Persoana, cu care te simți deodată ca prieteni vechi, este mult mai potrivit pentru tine, decât cel, care necesită sdau cere să fie curtat ani de zile. Băiatul, cu care după cincisprezece minute de cunoștință ești gata să rămâi în toaleta unui centru comercial, este mult mai bun decât acel băiat, cui îi scriai șapte ani la rând scrisori fără răspuns. Fata, care manifestă deodată interes față de tine, este mai bună decât o frumusețe „inabordabilă”, pe care trebuie să o duci pe Bahamas.

Simplu – înseamnă bine. Dificil – înseamnă rău. Este o axiomă. Și nu este necesar să o dovedești.

În general, într-o relație armonioasă, nu este necesar să dovedești nimic pe propriul tău cont. Nu trebuie să te strădui să obții pe cineva, să te adaptezi sub caracterul cuiva și, mai ales, nu trebuie să alergi după cineva. După ce faci asta o dată, o vei face în fiecare zi, și în schimb vei vedea numai o mutră capricioasă și nemultumită. Dacă nu a mers treaba deodată, nu s-a aprins focul între voi, nu ai simțit acea senzație de ușurință – nu trage mâța de coadă. Deci, nu e omul tău. Relațiile complexe sunt potrivite doar pentru cei, care se plictisesc și care au o mulțime de timp liber. Restul numai își strică nervii cu astfel de suferințe.

Regula numărul doi, dar nu mai ăuțin importantă. O relație armonioasă trebuie să aducă fericire

Această afirmație, de asemenea, nu are nevoie de dovezi. De îndată ce relația nu mai aduce bucurie, și a început să aducă numai emoții negative și spurcăciune, încetează acest fenomen imediat ce observi ceva în neregulă.

Nu te obișnui cu certuri, lacrimi și farfurii stricate. Lasă conversațiile lungi, acuzațiile și reproșurile reciproce. Acest lucru nu este normal! Aceasta este o cale spre iad! De îndată ce fericirea începe să dispară din relație – aceste relații devin pur și simplu inutile. S-ar părea, că nu există ceva mai ușor ca asta. O relație nu poate fi numită armonioasă, dacă măcar unul dintre voi este mereu trist!

Dar mulți oameni de-a lungul anilor mestecă fânul mestecat-remestecat al nemulțumirilor lor! Da, sunt așa oameni, dar tu nu urma exemplul lor! Ei își ocupă mintea cu confruntări și certuri inutile! Nu trebuie să faci și tu asta! De îndată ce îți dai seama, că cuvintele tale iau bucuria – închide-ți gura. Începe o ceartă – pleacă. Omul vrea doar să acuze și să dea vina – nu-i permite nimănui să planteze în tine sentimentul de vină. Pleacă de acolo!

O relație bună – este simplitate și bucurie în comunicare

Nu este necesar să iei relația complexă pe tine. O relație, în care tu numai dansezi mereu sub piciorul cuiva – este umilitoare. Mai devreme sau mai târziu, limita răbdării tale se va sfârși. Niciodată nu te lăsa atras într-o relație complicată.

Realațiile sunt necesare numai pentru bucurie. Toate celelalte relații de tipul „pentru copii“, „pentru că toți așa trăiesc“, „din obișnuință“, „pentru că fără ea/el este încă mai rău“, le poți lua și pur și simplu aruncă-le la gunoi.

[poll id=”8″]

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *