Sănătate 486

20 obiceiuri  dimineața, care  vă vor ajuta să pierdeți în greutate

Dacă faceți parte din categoria persoanelor  care nu pot pierde în greutate, trebuie să vă schimbați obiceiurile. Începeți de dimineață și înlocuiți  o parte din activitățile tale obișnuite cu cele care vor ajuta să pierdeți în greutate. Apoi, treptat, vei fi capabil să pierzi din kilograme în plus fără efort și, cel mai important, nu veți aduna în greutate din nou.

Nu neglijați  micul dejun

În caz contrar, sigur veți mînca prea mult în timpul zilei. Mănîncă (cafeaua – nu este mîncare) măcar ceva în primele ore atunci cînd te trezești. În caz contrar, nu veți reuși să pierdeți în greutate.

 

Nu pierdeți timp dimineața pentru a pregăti micul dejun

Turnați apă fiarta peste ovăz de cu seară. Astfel la sigur nu veți neglija  micul dejun. Adăugați nuci, fructe și scorțișoară și veți obține o mîcare mult mai gustoasă și mai sănătoasă decît una achiziționată dintr-un automat de la locul de muncă.

Adăugați proteine

Ele vor face să rămîi  sătul mai mult timp. Dar, dă preferință surselor  de proteine de înaltă calitate: ouă, pește, iaurt.

Uită de chifle

Chiflele  dulci și proaspete, posibil  arată atrăgător , dar nu este cea mai bună opțiune de mic dejun (la fel ca și pentru prînz și cină) pentru cei care doresc  să piardă în greutate.Alimentați-vă echilibrat, cu un sandwich cu somon pe pîine din cereale integrale.

 Bea ceai verde

Datorită  catechinelor care le  conține, ceaiul  accelerează metabolismul și ajută la arderea grăsimilor. Consumînd această băutură, puteți pierde în greutate mai repede.

 

 Manîncă micul dejun așezat

Nu contează cît de agitată poate fi dimineața,  acordați 10 de minute pentru a mînca în liniște. Stai la masă și concentrează-te  asupra mîncării :astfel  și plăcerea, și saturația va fi mai bună.

Treziţi-vă mai devreme

Statisticile arată că cei care se scoală devreme, sunt mai supli   și mai fericiți. Să-ți fie un stimulent să fii ca o ciocîrlie, și să  setați alarma mai devreme.

Amintește-ți scopul

Setați o aplicație la smartphone care vă va aminti norma de calorii. Sau lipiți o foaie cu acest numar  într-un loc vizibil. Acest lucru vă va ajuta să acordați în timpul zilei prioritate produselor  utile .

Cîntărește-te  în mod regulat

Acest lucru va ajuta să nu uitați despre necesitatea de a mînca sănătos. În același timp, niciodată nu vei deveni unul dintre cei care „brusc“  au adunat 15 kilograme în plus.

Deschideți perdelele

De îndată ce te ridici din pat, lasă să pătrundă în  ăcameră lumina soarelui. Aceasta ajută la normalizarea ritmului circadian si metabolismul. Te vei simți mai bine, și vei mînca – mai puțin.

Bea un pahar cu apă

Apa te va  reîmprospăta, și va accelera metabolismul, și va crește eficiența de lucru. Dezvolta obiceiul de a bea mai multă apă.

Meditați

Începeți dimineața cu meditație, concentrațivă  pe respirație și la reflecții plăcute, dar mai bine – chiar să opriți dialogul intern. Reducerea nivelului de stres va ajuta să eviți acumularea de grăsime. O atitudine pozitivă poate substitui dulciurile.

Antrenează-te pe stomacul gol

Atîta timp cînd sunteți înfometați,vor fi utilizate  rezervele de grăsime.

Fiți îmbrăcat  înainte de micul dejun

Uita de pijamale și halat de baie la micul dejun. Fiți frumos si elegant, chiar dacă nu mergeți  la munca azi. Acest lucru va ajuta să vă simțiți mai atractivi și mai încrezuți , și ne scutește de supraalimentare.

Priviți ceva amuzant

Este bine cunoscut faptul că 10 de minute de rîs înlocuiește un pahar de smîntînă, dar nu adăugă calorii! Dimpotrivă, 10 minute  de  vizionare a unui  video sau a unor  imagini amuzante vei arde de la 20 la 40 de calorii. Principalul este – să nu te abții, rîde cu poftă.

Adăugați piper

În primul rând, v- a face mai delicioasă o  omletă,avocado și  sandwich-uri. Și în al doilea rând, ingredientele active din piper negru va preveni formarea de noi celule adipoase.

Adăugați scorțișoară

Ea ajuta la controlarea  apetitului.

Păstrați batoanele  proteice la îndemână

Aceasta este o opțiune bună pentru acele situații, atunci ați  dormit prea mult și nu puteți lua  micul dejun. Doar alegeți  batoanele  proteice cu înțelepciune (fară calorii în plus), dar mai bine – pregătițile singuri.

Nu separați gălbenușurile

Mulți dintre cei care doresc să piardă în greutate, renunță la gălbenușuri  și mănîncă doar albușurile. Cu toate acestea, gălbenușurile de ou, pe lîngă calorii și grăsimi, conțin cea mai mare parte a substanțelor nutritive din  ouă. Mai  bine mîncați mai putine ouă, dar întregi.

În orice caz, dormiți  suficient

Dacă decideți să te trezești mai devreme pentru a te antrena, gătiți un mic dejun delicios sau meditați, amintiți-vă că trebuie să mergeți la culcare  mai devreme. Dormiți atît cît aveți nevoie , ca toată ziua sa fiți treaz și plin de energie.

Să pierdeți în greutate este foarte ușor  dacă aveți o  dimineață corectă

După cum puteți vedea, nimic complicat în aceste norme nu este . Să pierdeți  în greutate este posibil , dacă urmați sfaturile noastre.

[poll id=”27″]

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *