Sex/Relații

20 variante de întâlniri cu o fată, când îți fluieră vântul prin buzunare

Dorești să inviți o fată la o întâlnire, dar totodată știi, că „suma nu este suficientă pentru a efectua operația”? Acesta nu este un motiv pentru a renunța la întâlnire. Blog-ul nostru îți va spune, cum poți organiza și petrece o întâlnire fără cheltuieli financiare enorme.

Ieșiți la o plimbare în aer curat. Alege vreun parc sau o grădină publică. Poate în orașul vostru este vreo pădure cu cărări bătătorite – aceasta va fi, de asemenea, o idee bună pentru o întâlnire plăcută. Lucrul cel mai important este să o avertizezi în prealabil unde veți merge. Deoarece, cu tocuri înalte și într-o rochie de seară nu este prea confortabil să te plimbi. Mai mult decât atât, vremea ar trebui să fie potrivită: uscată sau chiar mai bine – cu mult soare.

Mergeți la cinema sau la teatru. Va trebui să cheltui ceva bani pentru bilete. Cu toate acestea, vei ști în prealabil, cât de mulți bani va trebui să cheltui, chiar și luând în considerare popcornul și cola.

Distracții din copilărie. Lansați împreună un lampion (felinar) zburător în cerul de noapte sau înălțați un zmeu ziua. Faceți împreună baloane de săpun imense. În același timp, o poți fotografia. Aproape toate fetele iubesc ședințele foto, iar cadrele cu baloane mari și cu zâmbetul pe fața domnișoarei vor fi spectaculoase.

Hrăniți împreună păsări. Cumpăra o pâine și pleacă cu aleasa ta la cel mai apropiat iaz, pentru a hrăni lebedele sau alte păsări, care vor fi acolo. Cu toate că nu vei cheltui mulți bani, această ocupație poate fi mai interesantă și mai plăcută, decât multe altele.

Vizitați o galerie, un muzeu sau o expoziție – veți obține o mulțime de emoții pozitive. De regulă, biletul nu va costa o grămadă de bani. În plus, sunt zile, când intrarea în astfel de instituții este gratuită.

Intrați într-un parc de distracții. Puteți încerca să vă plimbați cu roata Ferris sau cu caruselul. În caz extrem, puteți folosi și scrânciobul din curte. Amintiți-vă de anii de școală.

Prezentații și concerte. Noi nu vorbim despre prezentația noului iPhone sau despre concert lui Paul McCartney. Vizitați evenimentele, pe care le organizează personalitățile și artiștii începători sau puțin cunoscuți. Deseori (dacă vei fi norocos) intrarea este liberă, iar pe parcursul evenimentului, oaspeții pot încerca șampanie și alte gustări ușoare. Trebuie numai să te asiguri să nu nimeriți la vreun subiect plictisitor și ”specific”.

O plimbare pe bicicletă. În multe orașe există trasee speciale pentru biciclete. Acolo poți găsi și biciclete, pe care le poți lua cu chirie. Dacă ea nu iubește transportul cu două roți, ieșiți la o plimbare cu barca sau catamaran, pe care, de asemenea, le poți lua cu chirie.

Fă-i cunoștință cu prietenii tăi. Ea va fi foarte încântată. Iar împreună cu compania ta veți putea juca jocuri de masă, să plecați la o plimbare în aer liber sau să petreceți timpul într-o cafenea. Principalul lucru – alegeți ceva, care nu va fi plictisitor.

O plimbare cu prietenul cu patru picioare. Ieșind la o plimbare cu câinele tău, invită și fata ta. Plimbați-vă pe malul mării, pe lângă cel mai apropiat râu, lac sau pădure, jucați-vă amândoi cu cățelul. Dacă nu ai un câine, ”împrumută” de la prieteni.

Discount bar. Aceste baruri atrag clienții cu mâncăruri delicioase la prețuri scăzute. De asemenea, barurile de acest tip petrec o mulțime de evenimente interesante, cum ar fi, de exemplu, plata pentru fiecare prieten invitat de tine.

Jocuri intelectuale. Joacă cu ea în șah sau table. Dacă vei invita încă o pereche de prieteni, puteți juca Monopoly, Mafia, pod sau poker. În același timp, vei avea ocazia să-i verifici erudiția ei.

Fotbal și baschet. Invit-o la stadion pentru a susține echipa favorită. Eliberați-vă emoțiile: strigați, fluturați steagurile, săriți, faceți „val” cu restul fanilor. Un boost de energie și emoții pozitive este garantat!

Cântece cu chitara. Cântă-i un cântec romantic cu o chitară și organizează un mic picnic cu câte un pahar de vin. Acest lucru se poate face în locul de joacă pentru copii sau pe o bancă în parc.

Flashmob sau cosplay. În orașul vostru se planifică unul dintre aceste evenimente? Grăbește-te să deveniți cu prietena ta o parte a acestui eveniment. Principalul lucru este să fie ceva ”incendiator” și distractiv.

Autostopul. Prindeți o mașină și plecați în cel mai apropiat oraș. Vizitați împreună locurile necunoscute și atracțiile orașului. Întorceți-vă înapoi la fel, cu autostopul.

Pădure deasă. Luând un compas, un coș pentru ciuperci, plecați împreună cu iubita în pădurea deasă. Nu uita să avertizezi fata despre codul vestimentar adecvat: un costum sportiv, adidași sau cizme de cauciuc.

Cabana. Invit-o în afara orașului la o cabană. Preparați carne la grătar, înotați împreună în apă, cușege pentru ea niște fructe de casă, iar seara arinde un foc mare, lângă care puteți cânta la chitară sau spune povești interesante.

Ședință foto. Poți deveni un fotograf pentru ea. Chiar dacă nu ai un Nikon, ci doar un smartphone obișnuit, încearcă să faci niște poze frumoase. Ședința foto poate fi organizată într-o pădure, în parc sau printre străzile orașului.

Poți folosi flyere / pliante. Dacă ai reușit să obții două flyere, folosește-le numaidecât. Pentru că cu ajutorul lor poți intra gratis sau cu o reducere foarte bună, într-un club sau la un concert.

Reține aceste 20 de variante de întâlniri și începe să o surprinzi chiar acum! Ține minte: sub piatra care zace, nici apa nu curge. Și, până ce tu te gândești prea mult, altcineva o poate invita să se plimbe cu barca sau să strângă ciuperci în pădure. Așa că acționează, fii mai curajos și poți fi sigur, că vei reuși!
Dacă nu știi ce să discuți cu o fată la prima întâlnire, vă oferim câteva sfaturi

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *