Sex/Relații 369

3 trăsături negative, care vă vor ajuta să seduceți o femeie

„Fii un băiat bun” —  ați auzit încă din copilărie și, probabil, folosiți acest sfat pînă acum. Dar noi vă reamintim că este posibil să comunicați cu femeile și după alte reguli.

Ce iubesc femeile la bărbați

Studiul, prezentat de Universitatea din New Mexico (SUA), a arătat încă o dată: că doamnelor le plac „băieții răi”. Dar de data asta nu e vorba de un mare huligan din curtea vecină. În psihologie, există conceptul de „triadă întunecată” — o combinație care include trei trăsături negative ale personalității: psihopatia, narcisismul și machiavelismul.

Și în timpul anchetei s-a dovedit că bărbații care au aceste trăsături întunecate în mare parte au mai mulți parteneri sexuali. Dar ia în considerare: băiatul rău —  este mai probabil James Bond, care știe cum să-și atingă scopurile,dar nu un ticălos absolut, care ajunge la țintă cu orice preț. În manualul de psihologie acest lucru este numit un ” stil crud-manipulator de comunicare „. Nu bate, dar manipulează — ați înțeles da?

Regula de seducție a femeilor №1 Fii puțin psihopat

Despre ce merge vorba   Despre cruzime și indiferență față de emoțiile altora.

De ce funcționează „De exemplu, poți să sperii o fată. În această stare, ea caută un contact fizic cu alte persoane — pentru ca să se liniștească. Cu alte cuvinte, dorința de a fi cu tine se intensifică doar „, — explică Heather Rapp, cercetător la Institutul Kinsey în studierea sexului, genurilor și reproducerii (SUA).

Ce să faci Vrei să inviți o doamnă la un film? Alegeți un film, datorită căruia organismul feminin va fi încîntat și se va umple cu adrenalină. De la Universitatea din California s-a raportat că o astfel de stare — este deja  începutul  unei excitări sexuale. După film, servește doamna cu un cocktail —  alcoolul va spori efectul.

Nu exagera Nu o trageți imediat după film la atracțioane. Ca nu cumva să îndoi bățul ei fragil.

Regula de seducție a femeilor №2 Fii puțin Narcis

Despre ce merge vorba   Despre egocentrismul mărit.

De ce funcționează Strămoșii noștri cu admirație fluturau  cu toiagurile lor (cu ale lor, nu luate) la dreapta și la stînga, demonstrînd astfel potențialul de reproducere. Multe femei consideră în continuare acest narcisism și autodemonstrație ca dovadă a solidității masculine.

Ce să faci Ei bine, laudă-te, doar cu pricepere. „Spune, cîte lucruri bărbătești  interesante se întîmplă în viața ta și cît de rău te înțelegi cu tine însuți, frumosul, — spune Heather. — Ea probabil va înțelege că ești îndestulat în această lume și că stai ferm pe propriile tale picioare. Și ea va înțelege cine dintre voi doi este tractorul și cine este — remorca. ”

Nu exagera  Să vă admirați reflecția în orice — chiar și într-o linguriță la o cafea — nu trebuie.

Regula de seducție a femeilor №2 Fii puțin Machiavelli

Despre ce merge vorba   Despre dorința și abilitatea de a conduce.

De ce funcționează ” Conducătorul ideal, potrivit lui Machiavelli, spune întotdeauna ceea ce vreau să audă subordonații — dar o face numai în beneficiul său , —  amintește Heather Rapp. —  Știți deja că într-un fel sau altul fetelor  le plac complimentele? Deci, să nu uitați niciodată despre asta. ”

Ce să faci Lăudați-o, chiar dacă nu aveți pentru ce o lăuda. „Cuvintele tale ar trebui a)să sune  sincer (atreneazăte) și b) să fie lipsite de accente sexuale explicite, — sfătuiește Kevin Dutton, psiholog de la Colegiul St. Edmunds (Marea Britanie) — Vorbește despre ceea ce se află mai sus de gîtul ei. Despre simțul stilului — de asemenea, se poate. ”

Nu exagera  Nu vor merge declarații precum: „Cu aceste țîțe, ar trebui să fii un star porno!”

Cum să seduci o femeie

Întrebați 100 de fete diferite cum ar trebui să fie bărbatul viselor lor, iar marea majoritate a acestora fără ezitare va răspunde – încrezut în sine. Da, da, exact. Nu frumos, nu bogat și nici măcar sexy! Mai întîi de toate, trebuie să reflecte încredere în sine și în acțiunile sale.Anume lîngă astfel de bărbat, femeile se simt cel mai confortabil.

[poll id=”65″]

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *