Sănătate, Sex/Relații

4 extremități, la care ajungem când vedem o fată frumoasă

guy-sexy-thoughts

Vobele despre faptul, că bărbatul se prostește când vede frumusețea feminină, din păcate, nu sunt doar niște vorbe. Mai jos am adus patru exemple, cum numai aspectul unei fete foarte frumoase, te face să devii cam slab la minte.

1. Tu pierzi noțiunea timpului

După o scurtă conversație cu o fată, bărbatul crede, că a fost cu 3,5 minute mai scurt, decât a fost de fapt – dar numai în cazul, în care interlocutoarea era atractivă. Oamenii de știință canadieni au organizat un experiment, au ajuns la aceste concluzii și ne explică: vorbind cu o femeie frumoasă, tu acorzi o atenție deosebită nu numai dialogului, ci și impresiei, pe care o produci. Creierul funcționează mai activ, și din această cauză, timpul zboară mai imperceptibil. Ia în considerare pe viitor.

2. Tu devii imprudent

Bărbații sunt mai înclinați să accepte condițiile proaste ale unui împrumut bancar, dacă de pe afișa publicitară a serviciilor bancare, la ei se uită un model foarte atractiv. Despre acest lucru ne avertizează Biroul Național de Cercetări Economice (SUA) și Universitatea McMaster (Canada). Influențând asupra centrului de recompensă al creierului, imaginile sexy te fac să te gândești mai mult la un beneficiu instant (o femeie disponibilă – sex rapid! un credit – o mulțime de bani deodată), decât la consecințe.

3. Tu te pierzi în fantezii

Dacă îți place să minți, doar pentru a impresiona o femeie frumoasă – mai bine nu fă abuz de acest păcat. Cu cât mai mult compui, cu atât mai dificil va fi apoi de a separa ficțiunea de realitate. Odată ce ai mințit, ești nevoit să continui, dar în același timp, îți este rușine să minți. Din această cauză, creierul devine confuz și câteva săptămâni mai târziu, începe să să păstreze minciuna în același compartiment cu adevărul și amintirile se amestecă cu fanteziile – avertizează oamenii de știință onești din Texas Christian University.

4. Tu devii prea generos

Altruismul, generozitatea fără precedent, nobilimea – aceste calități se trezesc într-un bărbat normal, dorind să impresioneze o fată, care a făcut o impresie puternică asupra lui. Într-adevăr, femeile resping admiratorii zgârciți iar creierul tău nu este în stare să decidă, dacă altruismul este bine venit la momentul dat sau nu: el vrea un singur lucru – ca simpatia și aprobarea ei să se transforme mai repede în sex.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *