Sex/Relații

4 FOTO ALE IUBITEI TALE, CARE NU TREBUIE PUSE PE INTERNET

img_top-1024x642

Înainte de a publica în rețeaua socială fotografiile prietenei / fetei / soției tale, gândește-te de două ori – dacă va fi ea bucuroasă. Mai jos sunt patru cadre, pe care ea nu ar dori să le arate nimănui în viață.

1. Ea după sport

Dacă ea a alergat o jumătate de maraton, despre acest lucru trebuie să știe toți. Dar, las-o să se chinuie singură cu selfie, iar tu fotografiază ceva simbolic: cuvântul „Finish” sau tenișii. Transpirată și roșie ca un homar – nu va fi niciodată mulțumită de sine în așa stare.

2. Ea doarme

Cu siguranță ai văzut în presa galbenă fotografiile ”din viața perechilor de staruri”: aici – ei lângă un pian, iată deja iau cina, iată ei dorm. Aceasta nu este într-adevăr, este doar un show pentru cititori, cu scopul de a stârni niște emoții. O persoană, care doarme cu adevărat, arată prost și nu chiar frumos.

3. Ea fără make-up

Ea întotdeauna își desenează fața? Înseamnă, că așa îi trebuie ei. Și, desigur, îi este plăcut să audă că o placi așa cum este ea. Deci continuă să vorbești – dar nu arăta nimănui. Ea singură va decide ce să arate lumii, și ce nu.

4. Ea cu mîncarea

În primul rînd: doar rare norocoase arată drăguț atunci când mestecă. În al doilea rând: farfuriile tot nu le fotografia. Astfel, îi va fi mai ușor să uite câte felii de pizza ea și-a permis la cină (și acum toată lumea știe că este o mâncăcioasă sălbatică!).

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *