Sex/Relații 485

5 cazuri cînd o femeie nu se va refuza de sex

Există situații, cînd refuzul este puțin probabil. Experții au identificat 5 astfel de circumstanțe

Reprezentanții științelor au realizat un studiu picant, care avea ca scop determinarea situației în care o femeie ar fi de acord la sex.

Cînd ea va spune «da»

Organizatorii experimentului susțin că majoritatea doamnelor nu consideră că sexul fără obligații este ceva neobișnuit. Cu toate acestea, există cazuri cînd femeile refuză sexul din motive obiective și există situații în care refuzul este puțin probabil. Oamenii de știință au identificat 5 astfel de circumstanțe.

Refuzul la sex nu va fi 100%

Dacă un bărbat organizează o întîlnire romantică sau neobișnuită, femeia este plină de recunoștință și cu mare probabilitate că va fi de acord la  apropiere  intimă.

Ea va fi cu siguranță de acord să se culce cu tine

Dăruindu-i un cadou, la care a visat ea foarte mult timp, poți aștepta că seara nu se va termina pur și simplu.

Un alt motiv pentru ca ea să fie de acord

Cînd bărbatul o ajută  într-un moment dificil, ea nu va fi împotriva intimității cu o mare probabilitate, deoarece el în ochii ei ar fi ca un cavaler pe un cal alb care a apărut într-un moment dificil.

De ce ea nu va putea să se abțină

Nu foarte atractivă, dar o modalitate eficientă dar care duce spre sex —  să îi spui despre problemele și îngrijorările tale, să te plîngi de fostele doamne. Astfel de povești stîrnesc adesea la femei milă și ea va dori să «mîngîie» bărbatul care i s-a  deschis.

 Să o faci să fie geloasă

O metodă testată dar în același timp  periculoasă  – să trezești în ea gelozia. La  femei este foarte dezvoltat sentimentul de concurență. Dar există și o altă parte a medaliei – ea te poate lăsa, considerînd a fi un fustangiu nedemn .

Cum sa faci astfel, ca ea sa fie de acord la sex?

Nu uitați să ascultați dorințele unei femei, să fiți politicos și fermecător. Dacă ați interesat-o, nu va fi nici un refuz!

[poll id=”54″]

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *