Sex/Relații 360

5 lucruri pe care fiecare tată ar trebui să-și  învețe fiica

În mod ideal, din fetițe mici mai întîi cresc fete frumoase, care apoi devin mame tinere, femei înțelepte și bunici bune. Dar responsabilitatea dezvoltării lor nu se află numai pe umerii mamei, dar, de asemenea, și pe umerii tatălui.

Influența bărbatului la soarta fiicei

Cel mai obișnuit  tată (așa cum ar trebui sa fie) este responsabil  să crească, nu doar o mică-fetiță. El v-a crește pentru cineva  o iubită,  pentru cineva o mamă, și chiar  o bunică. Fără o abordare specială, nu o să faci față.

Responsabilitate

Ar trebui să începem  în primul rând cu responsabilitate. Cu toții  știm  că trebuie să răspundem  pentru ceia ce facem . Chiar și o fetiță mică trebuie să cunoască acest lucru. De exemplu, ar trebui să fie conștientă  atunci când se poate  să  viseze la o rochie, sau atunci când  nu este timpul cel mai potrivit.

Este  necesar ca fiica cînd v-a crește să se  transforme într-un companion de încredere pentru cel cu care v-a decide să trăiască viața. Ea trebuie  să devină prietenul  credincios și nu unul care la momentul crucial, v-a cere o rochie.

Valori familiale

Tata trebuie să învețe fiica să iubească și să respecte mama și bunica. Deoarece copiii care iubesc părinții, vor deveni  părinți, care își iubesc copiii.

Acum, instituția familiei este neclară, ceea ce duce la singuratici. Această singurătate – o consecință a copilăriei lor, în care nu au fost iubiți. Asfel de oameni, o dată jenați  de a împărtăși cu părinții viața lor, devin adulți cărora le este rușine să trăiască propria viață.

Frumusețea

Este foarte important să înveți  fiica despre fumusețe. Da, în special tata, nu bunica sau mama ar trebui să o facă. Mama poate explica cum se aplică machiajul sau ce rochie să alegi pentru  seara, dar sensul de proporție  trebuie să învețe tata, pentru că, pe  viitor, gustul bărbatului  v-a fi masura de feminitate a fiicei.

Cel mai important lucru – de a explica, că frumusețea – este lipsa de exces, în timp ce prezența lui – este vulgară.

Gătitul

Trebuie să o convingi, ca să învețe a găti este foarte important și valoros. Și să faci asta  este foarte simplu: tata, trebuie să manînce  ceea ce este preparat acasă.

Bunătatea

Aceasta este o calitate foarte importantă, care trebuie să fie dezvoltată la copii îndeosebi. Dacă tata dorește ca copii să fie buni, el trebuie să îi învețe să aibă încredere în părinții lor în primul rând, și apoi în lume. Fiica poate fi învățată prin iubire. Nu da promisiuni false și nu înșela așteptările. Copilul, ale cărui vise devin realitate, niciodată nu v-a fi furios pe tot ce îl înconjoară și v-a trăi o viață fericită.

Misiunea tuturor taților

Misiunea   tuturor taților – să crească din fiice  adevarate  mame, pentru că dansatore, actrițe sau femeii de afaceri ea și singura își  v-a dori să devină.

Pe drumul paternității, bărbații  sunt pîndiți de  trei dragoni – avere, statut și carieră. Acești dragoni fac totul posibilul ca  tații  să se îndepărteze  de familiile lor de dragul sunetul monetelor  sau a unor  lauda false. Și ca să confrunte acești draconi, tații  pot doar cu ajutorul mamelor și cu ajutorul  copiilor iubiți.

Amintiți-vă  de multe ori, că un tată extraordinar se gândește numai la cît este el de extraordinar,  iar un tată adevărat , știe că extraordinară este fiica lui.

[poll id=”20″]

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *