Sex/Relații 305

5 moduri de a înțelege, că prietena ta a început să te mintă

794

În timpul unei conversații sincere cu prietena ta ți s-a părut din nou că ea nu spune totul? Nu te grăbi să te înregistrezi în paranoici. Citește sfaturile fostului agent FBI și învață să recunoști minciuna interlocutorului.

Joe Navarro, un fost agent FBI:

Cel mai bun detector de minciuni din lume – sunt ochii tăi. La noi în FBI, atunci când doresc să cunoască adevărul, pun întrebări și urmăresc cum se comportă omul. Încearcă această metodă pe prietena ta, iar noi te vom sfătui cum anume să descifrezi răspunsurile ei non-verbale.

1. Ea își strânge buzele

Dacă atunci, când răspunde la întrebarea ta, fata își strânge buzele de parcă ar vrea să te sărute, nu te grăbi să te bucuri. De fapt, ea pur și simplu este foarte nervoasă din cauza întrebărilor tale. Apropo, maimuțele reacționează la probleme în același mod. Continuă discuția. Este probabil, că ți-a rămas doar un pas până la adevăr.

2. Ea își încrețește nasul

Imaginează-ți că cineva ți-a pus sub nas o farfurie cu ceva rânced. Tu te vei încreți involuntar. În mod similar va reacționa fata (cel puțin timp de o secundă), atunci când îi vei da o întrebare, la care ei îi este neplăcut să răspundă.

3. Ea ridică din umeri

FBI numesc acest lucru – efectul de broască țestoasă. Interlocutorul, care în timpul unei conversații își ascunde capul în umeri ca în carapace, sigur ascunde ceva.

4. Ea își freacă ochii

E clar, că fata nu are o dorință acută să dea răspunsuri sincere la întrebările tale, și de aceea ea inconștient încearcă să distrugă contactul vizual între voi amândoi. Este un gest instinctiv, pe care îl au chiar și oamenii orbi.

5. Ea a tușit, înainte de a începe vorba

Niște pauze mici, în timpul pronunțării cuvintelor, în sine nu înseamnă nimic, dar în cazul în care tonul vocii se schimbă brusc sau înainte de a răspunde, fata își curăță gâtul – treburile par să fie într-adevăr necurate.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *