Sex/Relații 364

5 moduri de a schimba instinctele ei primare în avantajul tău

În ciuda creșterii rapide a civilizației, în multe situații, noi continuăm să acționăm ca niște sălbatici. Folosește instinctele ei primare în propriile tale interese – astfel vei stimula evoluția sexuală proprie.

Băieții sunt de multe ori acuzați, că ei se comportă ca niște sălbatici preistorici. Dar, studiile recente au arătat, că femeile sunt la fel supuse unor impulsuri primitive. Și asta ar putea face construirea unor relații la fel de complexă ca inventarea roții, spune expertul nostru, psiholog clinic Vinita Mehta. Vei avea probleme, dacă nu înțelegi ce influență asupra comportamentului iubitei tale au rudimentele vremurilor de demult în mintea ei. Însă, dacă vei citi ghidul nostru despre aceste instincte primitive, atunci îți vei putea trimite adversarii tăi în uitare – la fel ca dinozaurii.

  1. Ea este excitată de băieții puternici și inventivi

În epoca de piatră, femeile adorau inovatorii. „Creativitatea – este o calitate necesară pentru bărbatul potrivit în ultima jumătate de milion de ani – confirmă psihologul Geoffrey Miller. – Dacă ești inventiv, puternic și ești capabil să găsești soluții creative pentru probleme complexe, aceasta înseamnă că o familie sub îndrumarea ta va avea o șansă bună de a supraviețui în orice condiții”.

Fă așa Dăruiește-i un lucru făcut cu propriile mâini (acele momeli, pe care le-ai făcut vara trecută, nu se potrivesc în acest caz, inventează altceva). Repară ușa dulapului de bucătărie. Mașina săa oprit chiar în mijlocul drumului? leagă detaliul stricat cu o sârmă, scuipă, suflă, dar totuși ajunge la destinație. Orice femeie care a văzut asta – este a ta. Poți arăta o creativitatea uimitoare, de asemenea, folosind abilitățile tale profesionale în unele probleme interne. Deci, dacă tu ești, de exemplu, un finanțator, ajută-i să se descurce cu creditele și depozitele ei.

  1. Îi place când ești înțepător

Ne referim la fața ta. Mulți bărbați atractivi – Clooney, Farrell – nu se rad complet. Conform unui studiu publicat în Evolution & Human Behavior, ei fac corect: femeile socot barba de mai multe zile, cea mai bună opțiune de înfrumusețare a bărbiei masculine. Atunci când o femeie vede că ești nebărbierit, experiența ei primordială indică: masculul acesta a ajuns la pubertate, iar nivelul lui de hormoni îi permite să aibă urmași. Totul este primitiv, Clooney.

Fă așa  Sincer, nu toți sunt frumoși când umblă bărboți. Dacă te-ai obișnuit să te bărbierești la zero, fă un experiment și nu-ți atinge barba o săptămâna – vezi ce iese, ne sfătuiește șeful МН US de modă Sandra Nygaard. Folosește un aparat de ras electric pentru a tunde barba (dacă părul crește rapidă), dar nu exagera. „Liniile prea ”atente” strică naturalețea imaginii tale, pe care ai vrut să o obții” – explică Sandra.

  1. Ea își marchează teritoriul său

Gelozia în timpurile preistorice a fost un instrument util, pentru a nu-i da bărbatului tău să împartă resursele familiei cu alte femele, – spune Vinita Mehta. Și această dorință evolutivă rămâne încă în vigoare. De exemplu, toate femeil geloase, fără excepție, urmăresc atent activitatea jumătăților sale în rețelele sociale (vei fi surprins, dar bărbații, chiar și geloși, nu toți fac la fel).

Fă așa  Las-o să se simtă aleasă. În funcție de natura sa, acestea pot fi mici cadouri din timp în timp, complimente, sau doar lasă o jumătate de oră pentru a o asculta (într-adevăr a asculta) plângerile sale despre șeful teribil, etc. Atunci când o femeie se simte specială, gelozia ei se dizolvă.

  1. Ea dorește acțiuni – nu cuvinte

Potrivit cuvintelor lui Mehta, scepticismul față de bărbați s-a înrădăcinat adânc în ADN-ul reprezentantelor sexului feminin. Iar acest lucru este adevărat, dacă femeile de odinioară ar fi crezut în mod necondiționat în orice mascul nou, ele ar fi rămas mame singure – ceea ce în Epoca de piatră nu era atât de confortabil. Ea va aștepta de la tine o dovadă despre starea ta financiară și despre intențiile tale (studiul întâlnirilor „rapide”, realizat de Universitatea din Texas, a arătat că 100% dintre femei au întâlnit pretendenții cu răceală, urmărind, dacă se va încorda el măcar puțin pentru a o câștiga).

Fă așa  Acționează și ține-o la curent cu privire la eforturile tale, spune sociologul Jan Gansaulus. „Prietenele mi se plâng întotdeauna că se simt prost, când bărbatul dispare dintr-o dată pentru un timp oarecare, – spune ea. – M-a părăsit deja? Sau are alte lucruri de făcut? Și ce fel de lucruri? Îngrozitor, cât de des se întâmplă așa ceva”. Deci, de exemplu, dacă ai chemat-o deja la o întâlnire vineri – trimete-i în mijlocul săptămânii link-ul la trailerul filmului pe care îl veți privi. Invitația ta nu s-a anulat și ea este un pic emoționată înainte de întâlnire – totul merge conform planului.

  1. Ea iubește să se uite în sus

Deseori, dacă ești înalt, asta indică o sănătate și o ereditate bună. Mai mult decât atât, băieții mari au o șansă mai mare de succes în lupte. Și nu contează că suntem acum prea bine educați pentru a sări în vreo bătaie cu pumnii. Doamnele noastre sunt încă atrase de de bărbații mari.

Fă așa  Mama natură nu te-a înzestrat cu înălțime? Nu-ți face griji. Astăzi, tu ai ceva, ce nu aveau strămoșii noștri – îmbrăcăminte. „Alege cravate înguste, jachete cu revere înguste. Dacă îți plac liniile, poartă doar pe verticală – vei deveni vizual mai înalt”- sfătuiește editor de stil de la New York Times, John Ortved. Sau alege hainele într-o singură culoare, ceea ce face impresia de o singură linie lungă. De ce te-ai adresat pentru sfaturi la Ortved? Pentru că el singur nu-i prea înalt. „Da, toate astea sunt iluzii optice – se întristează Ortved. – Dar accentele – este tot ceea ce ne rămâne nouă, scurților”.

Dragostea adevărată

Statistica arată, că impulsurile primitive încă joacă un rol important în relațiile de astăzi.

One Comment

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *