Sex/Relații 455

6 semne a imitării a orgasmului de către femei

Femeile sunt capabile îndemînatic și credibil să reprezinte o varietate de emoții și nu numai. În pat, pot comprima mușchii vaginului, să respire  frecvent și să se uite la un bărbat cu o privire visătoare, plină de satisfacție sexuală. S-ar părea că ea a experimentat un orgasm spectaculos. Cu toate acestea, se întîmplă că aceasta este doar o simulare.

Cum să determini simularea orgasmului?

Cu toate acestea, există 6 semne că o femeie a primit într-adevăr satisfacție în sex, care nu poate fi falsificată.

  • Obținînd un orgasm, femeia chiar și pentru un moment va închide ochii, ca și în timpul unui sărut. Dacă ea se îndoaie, geme, dar în același timp privește direct în ochi, atunci – orgasmul nu este real.
  • În timpul orgasmului, oxigenul nu pătrunde în creier pentru o vreme. În acest caz, femeia contractă ritmic nu numai mușchii vaginului, ci și uterul și uneori, pelvisul. Intervalul pulsației, de regulă, nu depășește 10 secunde. Este destul de ușor să observați acest lucru. Să simulezi astfel de contracții ritmice ale țesuturilor musculare nu pot toate reprezentantele sexului frumos. Fiind în ea, pulsația se simte bine. Dar dacă ați observat doar mișcări haotice al corpului ei – atunci aceasta este o imitație adevărată.
  • În timp ce are loc orgasmul, femeile nu vor întrerupe stimularea zonei erogene. În plus, se întîmplă rar că doamnele întrerup influența asupra vaginului sau clitorisului deja după orgasm. Dar acest lucru se întîmplă încă atunci cînd stimularea ulterioară devine deja inconfortabilă sau dureroasă.

Alte trei semne de imitare a orgasmului

  • După orgasm, o femeie dorește să fie lăsată să se odihnească – să stea culcată, să vorbească sau să doarmă.  Dar dacă ea a fost excitată și nu a aruncat energia sexuală pînă la sfîrșit, atunci după un orgasm fals, ea va rămîne activă.
  • În timpul vîrfului plăcerii sexuale, chipul femeii poate exprima grimase destul de neașteptate. În timpul orgasmului, ea aproape nu controlează expresia feței sale. Dar dacă arată ca de pe coperta unei reviste erotice, să știi – orgasmul nu este real. Desigur, după o scurtă perioadă de timp după o adevărată „descărcare „, ea va zîmbi drăguț și se va relaxa, dar în timpul orgasmului să păstrezi fericirea pe față este imposibil.
  • Atunci cînd ea are orgasm, bătăile inimii devin mult mai frecvente, iar cînd simulează – practic nu se schimbă.

Orgasmul este real sau nu?

În cele mai multe cazuri, femeile se confruntă cu dificultăți în realizarea orgasmului, deși pot să îl obțină în două moduri. Dacă ea este nevoită să stimuleze un orgasm, atunci trebuie să te strădui mai mult. Cu toate acestea, există specialiști (psihologi, sexologi și medici specializați, dacă problema este cauzată de o boală fiziologică), care va ajuta o femeie să obțină o plăcere sexuală reală.

[poll id=”61″]

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *