Sănătate, Sport 343

7 cele mai bune exerciții pentru un începător, care a decis să slăbească

oshibki-novichkov-na-trenirovke

Ei bine, ai decis să arzi fără milă grăsimea de pe corpul tău? Te pentru avor ajuta șapte exerciții magnifice, datorită cărora într-o săptămână sau două, vei vedea primul rezultat.

Începătorii, care doresc să piardă în greutate, nu știu de ce, întotdeauna se duc direct la banda de alergare. Și nu este surprinzător faptul, că la majoritatea începătorilor, dorința de a slăbi se evaporă deja peste o lună. Pentru a lupta în mod eficient cu greutatea excesivă, ai nevoie de o varietate. Iată ce spune despre această temă Fabrice, un antrenor renumit, care ajută multe celebrități să-și facă forme frumoase: „Combinația de exerciții fizice de forță și de rezistență asupra sistemului cardiovascular, permit diferitor grupe de mușchi să lucreze concomitent, și accelerează metabolismul”. Pentru a topi grăsimea, include următoarele exerciții în antrenamentul tău.

Coarda de sărit

Ai văzut vreodată vreun boxer gras? Pentru încălzirea înainte de antrenamentul de ardere a grăsimii nu este nimic mai bun decât coarda de sărit. „Schimbă picioarele în timp ce sari – spune Fabris. – Vor arde 300 ckal într-o jumătate de oră „. Cinci seturi a câte 120 de sărituri îți vor ajuta să-ți atingi scopurile mai rapid.

Genuflexiuni cu greutatea proprie

Nu este necesar să iei o greutate mare, ca să faci genuflexiuni eficiente. Genuflexiunile cu propria greutate pot fi destul de dificile la un număr mare de repetiții, astfel încât un începător nici nu are nevoie de a lua o bară pe umeri. Fabris recomandă: „Fă genuflexiuni atât de adânci, cât poți, ține degetele de la picioare, genunchii și nasul pe o linie, – spune el. – Când lucrează cei mai mari mușchi din corp, ard mai multe calorii și, prin urmare, grăsime „.

Lupta cu umbra cu gantere

Un alt exercițiu din lumea boxului și este de înțeles: un boxer gras nu va putea rezista mult timp în ring. Lupta cu umbra poate fi foarte obositoare, dar cu gantere în mâini – este de două ori mai obositoare. „Ia cele mai ușoare gantere și efectuează lovituri atât de repede, cât poți, timp de 50 de secunde, – recomandă Fabris. – Odihnește-te 10 secunde și repetă de 5-7 ori „. Fă exercițiile în fața unei oglinzi pentru a vizualiza trecerea de la greutatea grea la cea mai ușoară.

Flotări

Nu subestima aces exercițiu cunoscut de la lecțiile de educație fizică. Dacă îl efectuezi corect, vei dezvolta pieptul și abdomenul. Fabris recomandă un ritm stabil. „Fă 5 seturi de 15 repetări, – spune el. – Dacă sunteți într-adevăr un începător, atinge genunchii de podea în timpul exercițiului”. Cu toții cândva am început de la mai mic.

Alergatul cu intervale

Alergatul în același ritm, nu este suficient de efectiv: pentru a slăbi mai repede, trebuie să forțezi sistemul cardiovascular. „Aleargă un minut la 80% din viteza maximă a ta, apoi odihnește-te timp de un minut (jogging). Repetă de cinci ori”. Dacă dorești o sarcină mai dificilă – găsește un mic deal. Durerea de picioare șoptește, că scade burta.

Fluturări cu gantera

Mâinile tale pot ridica greutatea la înălțimea umărului, dar mai departe trebuie să lucreze momentul, care merge de la șold – numai astfel acest exercițiu pentru întregul corp va fi eficient în lupta împotriva excesului de greutate. „Nu înclina pieptul și repetă fluturările fără oprire, – spune Fabris. – Începătorii, trebuie să folosească pentru acest exercițiu o ganteră ușoară sau de greutate medie”. Fii atent să nu scapi din mână ceașca de ceai, care ți s-a oferit.

Scândura

Exercițiu la timp, așa că ia poziția corectă: o linie dreaptă de la umeri până la glezne. „Activează abdomenul, trăgând buricul la spate, – recomandă Fabris. – Stai un minut, și repetă de cinci ori „. Tocmai ai făcut primul pas spre un „cuburile”, pe care le vei simți mâine.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *