Sex/Relații 562

9 trucuri romantice, care nu o vor lăsa indiferentă

Trebuie să-i dovedești urgent că o iubești, dar trucurile vechi nu mai funcționează? Atunci folosește lista noastră de fapte romantice simple, pe care ea le va aprecia.

Cum să surprinzi iubita?

Deja i-ai dăruit cel mai nou smartphone, de trei ori pe săptămînă îi aduci un buchet de flori vii și o dată la trei luni o duci la mare? Vei fi surprins, dar acest lucru probabil că nu este suficient pentru ea. Și nu din cauza că ea este ca bătrîna din basmul despre pescar și peștișorul de aur, care nu se poate sătura de bonusuri. Dacă cu o anumită periodicitate vă bucurați fata, ea se obosește de cadourile obișnuite deja în a doilea rînd și nu consideră ca o manifestare a îngrijorării. Da, suntem ofensați, dar de cele mai multe ori este așa.

De aceea, dacă comparați un iubit bogat, care face cadouri scumpe strict conform graficului, și un simplu student care a preluat originalitatea, cu atît mai de dorit din punctul de vedere al femeii va fi al doilea (nu luăm în considerare iubitoarele de aur). Iată ce e bun în asta: pentru a vă bucura pasiunea, nu trebuie să investești sute de mii de lei ca să o curtezi, mai bine să îi economiselti pentru o motocicletă nouă și iată niște sfaturi cum să-i reamintești că o iubești, fără să apelezi la monede.

Surpriza romantică 1. Pregătește-i micul dejun

Dacă nu ați făcut niciodată acest lucru, este timpul să treceți la acțiuni. Dar amintiți-vă că micul dejun în pat — această întreprindere care arată foarte frumos doar în filme. În realitate, cu siguranță că vei vărsa ceva cînd îl vei duce și cu siguranță va vărsa sare pe pat, în general, va mînca în poziția pacientului în sala de așteptare, doar pentru ca să nu te ofenseze. Aranjați mai bine un mic dejun normal în bucătărie, faceți o servire impecabilă, puneți cafeaua pe masă și dăruiește-te ca un nou gastronomic.

Surpriza romantică 2. Faceți o listă de complimente

Uneori se întîmplă că fata nu are timp pentru romantism și toată săptămîna este ocupată ca o albină. De exemplu, ea scrie o teză de licență sau îndeplinește misiuni importante de la șefi. În astfel de situații, nu trebuie să faceți acțiuni romantice. Este mult mai ușor să-i faci un compliment. Dacă vă cunoașteți bine prietena, faceți o listă cu tot ceea ce vă place la ea și faceți un compliment în fiecare zi. Nu va rămâne indiferentă și, în același timp, nu va fi distrasă de la lucru, și asta va fi un plus.

Surpriza romantică 3. Reparați ceva mic

Imaginați-vă că în casă cîrligul care închide ușa de la baie a căzut. Cînd se spala, nu îi este foarte confortabil, ca cineva poate intra pe ușă oricînd, dar nu va lua niciodată cleștele în mîini (și încă ce) și nu va repara această neințelegere. Suntem siguri că în casa ta există un mic lucru iritant, care trebuia demult reparat. În casă este nevoie de bărbat, nu numai pentru a aduce bani și mîncare, deci va trebui să lucrezi suplimentar.

Surpriza romantică 4. Încurajeaz-o la timp

Dacă se pregătește pentru o prezentare serioasă sau o întîlnire importantă, există două tipuri de ajutor de care ea are nevoie cel mai mult: nu o deranja și încurajeaz-o. Dacă dă de înțelesc că are nevoie doar de prima, limitează-te cu complimente (ca în paragraful 2). Dar, în orice caz, o motivație bună pentru ea nu va fi în plus, așa că fă un memento în calendarul tău, exact atunci cînd prietena ta are un eveniment important, și trimite un mesaj de încurajare cu o oră înainte de eveniment, că i se va primi totul în ciuda tuturor.

Surpriza romantică 5. Trimite-i un mesaj vocal

Există un truc grozav, despre care am fost informați de specialiști calificați în seducția femeilor. Cel mai probabil în telefonul său există o funcție atît de populară, cum ar fi poșta vocală. Dacă nu ridică receptorul cînd o sunați pe mobil, vi se va propune să înregistrați un mesaj scurt. Roag-o să nu ridice telefonul special și apoi, oricînd, cînd va dori să asculte înregistrarea. Trucul este că acest mesaj ar trebui să conțină o declarație de dragoste sau cîteva fraze picante care îi vor da de înțeles că este fierbinte și că este dorită.

Surpriza romantică 6. Faceți un playlist pentru ea

Nu, nu numai studenții și elevii fac asta. Dacă vei colecta 10-20 de cîntece pentru ea pe care ție (și, bineînțeles, ei) îi plac cel mai mult, de fiecare dată cînd le va asculta, se va gîndi la tine. Playlistul nu trebuie să conțină balade romantice — dacă ea ascultă metal, colectează hituri grele! Vă recomandăm să le înmînați pe un flash frumos dar să nu îi trimiteți un link pe Internet: așa va fi mai convingător.

Surpriza romantică 7. Uită de smartphone-ul tău

Dacă nu știați smartphone-ul — unul dintre motivele cele mai populare pentru despărțire. Cînd comunicați cu ea, în nici un caz nu lua telefonul pentru a citi paralel mesajele în rețelele sociale sau chiar pentru a afla care este ora. În epoca tehnologiei digitale, un fapt al apariției unui gadget în mînă înseamnă că comunicarea cu această persoană nu este interesantă pentru tine.

Surpriza romantică 8. Pregătește-i o cadă

Pentru ca această surpriză să funcționeze așa cum ar trebui, nu este suficient doar să torni apă fierbinte. Încercați să strîngeți toate aromele pe care îi plac (cîteva picături de apă de toaletă preferată, cîteva pachețele de ceai cu bergamot, o picătură de ulei aromatic) într-un borcan mic, iar seara dizolvă totul în cadă. Dacă nu aveți suficient timp pentru această alchimie, cumpărați o bombă de baie efervescentă la magazinul ei preferat cu produse cosmetice.

Surpriza romantică 9. Pregătiți idei proaspete

Uneori este un pic dificil să inventezi o fantezie romantică proaspătă, așa că este foarte util să păstrezi undeva o listă de modalități cum să îi faci pe plac. De exemplu, vă întoarceți acasă după o zi grea de muncă și nimic nu îți intră în cap. Improvizarea nu este prietenul tău aici, este mult mai ușor să folosești ceva din lista ta pregătită.

[poll id=”70″]

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *