Lifestyle 372

ACESTE ABILITĂȚI VĂ VOR FI DE FOLOS PENTRU A AVEA SUCCES

Deseori la școală și la universitate nimeni nu ne învață ceea, ce ne va fi cu adevărat de folos. Este timpul afli ceva nou pentru coliziunea cu viața reală. mai jos sunt nuște componente foarte importante pentru viață, care îți vor fi de folos pentru cariera și viața ta personala.

Tu ești întruchiparea informației, pe care decizi o accepți și acționezi. Pentru a schimba circumstanțele, trebuie să-ți scjimbi în primul rând modul de gândire și acțiunile ulterioareAdlin Sinler

Toată viața ta – este o ciocnire a abilităților tale cu dificultatea lumii. Este timpul să te pregătești de situația reală, care te așteaptă la orice pas.

1. Arta oratorică

Arta de a vorbi in public, în fața unei persoane sau a unui public mare este foarte importantă. Combinația de retorică și elocvență, psihologie și arta de a fi actor. Această abilitate a fost studiată îmcă în Grecia antică. Filozoful antic grec Aristotel a dezvoltat arta oratorică, ca fiind cea mai importantă abilitate a fiecărui om, care dorește să aibă succes în viață.

2. Empatia

Empatia este cheia succesului atunci când comunici cu alte persoane. Percepția stării emoționale și stării de spirit a interlocutorului permite să fii foarte eficient în timpul comunicării. Empatia și compasiunea ajută în carieră și în comunicarea cu sexul frumos. Capacitatea de a asculta interlocutorul este unul dintre cele mai importante aspecte ale empatiei.

3. Abilitatea de a trăi în prezent

Capacitatea de a rămâne în momentul de față ne permite să nu pierdem șansele dăruite de viață acum. Mulți trăiesc în trecut, s-au blocat acolo, și zi de zi pierd atâtea noi și noi oportunități. Visând despre viitor, de asemenea, oamenii sunt rareori fericiți și productivi. Bucură-te de ziua astăzi și ia cât mai multe de la ea. Și așteaptă cu nerăbdare ziua de mâine, pentru a o goli din nou de cadourile vieții.

4. Secvența de acțiuni

Oamenii sunt inconsistenți, schimbători și haotici. Ei se îndepărtează de planul inițial și fac totul la rând, ce trebuie și ce nu trebuie, în speranța de a obține un rezultat excelent. Succesiunea acțiunilor este foarte importantp atunci când vine vorba de atingerea unui obiectiv. Oamenii impulsivi și cei, care aruncă treburile la jumătate de drum, nu vor reuși niciodată și nu vor atinge succesul dorit.

5. Time-management

Pentru a îndeplini sarcinile și obiectivele în intervalul de timp necesar, este necesar să studiezi sistemul de gestionare a timpului. Gestionarea corectă a timpului face o persoană să devină eficientă și productivă în orice domeniu: de la business și până la afacerile personale. Preia controlul asupra propriului timp și concentrează-te pe scopurile puse înaintea ta. Managementul timpului include planificarea, modelarea strategiilor de acțiune, stabilirea obiectivelor, stabilirea priorităților, acțiunea conform planului, controlul cronometriei și verificarea rezultatelor obținute.

6. Abilitatea de a ignora

Capacitatea de a ignora flecăreala, opiniile altora, prejudecățile, standardele de gândire, regulile și alte constrângeri – este foarte utilă pentru fiecare dintre noi. Lumea nu te va ajuta în eforturile și aspirațiile tale. Ea îți va pune bețe în roate și te va opri din procesul de atingere a scopurilor și a viselor. În cele mai multe cazuri, acest lucru poate fi pur și simplu neglijat. Ignoră tot ceea, ce îți distrage atenția de la scopul pus în fața ta. Dacă vei trage atenție la fiecare câine ce latră după colț, nu vei reuși niciodată să faci ceea, ce aveai de gând să faci.

7. Perfecționarea

Nu te opri niciodată la jumătatea drumului. Dacă nu ai reușit să-ți atingi scopul dorit, atunci nu-l schimba, ci pur și simplu mergi mai departe cu încă mai multă perseverență. Analizează totul ce se petrece și gândește-te bine, poate trebuie să-ți schimbi metodele și pașii de acțiune. Trebuie să te dezvolți permanent pentru a depăși dificultățile. Nu sta pe loc și să nu „muri“ înainte de vreme. Trebuie să ai curajul să-și urmezi inima și intuiția, ele îți vor indica căile corecte.

După tine oamenii te vor judeca, ește-te cum arăți și cum te comporti.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *