Sănătate

Alimente sănătoase: 10 produse alimentare pentru creșterea libidoului

480320

Dacă ai început să uiți, cine e bărbat aici, ia în gură ceva din lista de mai jos și tu cu prietena ta veți avea o noapte de neuitat.

01. Salata romană

Salata romană este foarte bună datorită conținutului ridicat de vitamina A: o porție de 55 de grame este suficient pentru a compensa 82% din doza zilnică. Apropo, studiile au arătat, că deficiența îndelungată de vitamina A poate duce la atrofie testiculară. Brrr!
Trebuie să mănânci: 55 grame, taie într-o salată.

02. Pepene verde

Este un fel de Viagra din plante – acesta conține un aminoacid numit citrulina, care extinde semnificativ vasele de sânge și îmbunătățește circulația sângelui.
Trebuie să mănânci: o felie mare va fi de ajuns.

03. Ceapă eșalotă

50 g de ceapă eșalotă conține 21 mg de magneziu, care reduce riscul de ejaculare precoce, potrivit cercetărilor publicate în jurnalul Urology. Acum știi, ce să-i sfătuiești unui prieten de-al tău, care … Ei bine, ai înțeles tu.
Trebuie să mănânci: 50 g, în salată.

04. Paste din făină integrală

Bogată în oligoelemente. De exemplu, mangan – 500 g de această pastă conține tocmai 96% din doza ta zilnică. Iar deficitul de mangan estee o cale directă la un libido scăzut.
Trebuie să mănânci: 140 g, fierbe.

05. Ciocolata

Ciocolata conține flavan-3-oli, care îmbunătățesc circulația sângelui și cresc libidoul – spun cercetătorii germani. Alege ciocolata în care este cel puțin 70% cacao.
Trebuie să mănânci: 5 g pe zi.

06. Piper cayenne

Erecții mai lungi, ejaculare mai puternică și orgasme mai des – iată ce ar trebui să fie scris pe pachetele cu piper roșu măcinat. Acesta dilată vasele de sânge și îmbunătățește circulația sângelui.
Trebuie să mănânci: o jumătate de linguriță pe zi.

07. Conopidă

Se fierbe în supă, pentru a satura pe deplin organismul cu indol-3-carbinol. Este necesar, pentru a reduce cantitatea de estrogen din organism, consideră lucrătorii de la Universitatea Rockefeller. Și pe bună dreptate, pentru ce ai nevoie tu de hormonii sexuali feminini?
Trebuie să mănânci: 1 conopidă nu prea mare, taie felii.

08. Pâine de secară

În pâinea de secară, spre deosebire de cea de grâu, putem găsi mult acid fitic, care ajută organismul tău la absorbția zincului. Dacă nu ai uitat, tu ai nevoie de el pentru a produce testosteron.
Trebuie să mănânci: 60 g pe zi (3 felii).

09. Țelină

Este plină de androstenon – un feromon emis de anumite animale (stimulează femelele să se împerecheze). Noi sperăm, că animalele nu vor începe să sară peste tine. Dar fetele – bun venit.
Trebuie să mănânci: 6 tulpini, taie și mănâncă cu cașcaval moale.

10. Cartof dulce

Studiile au arătat, că antioxidanții din cartofii dulci luptă cu succes împotriva metalelor grele, care încurcă la funcționarea normală a norepinefrinei – un hormon, care stimulează libidoul tău.
Trebuie să mănânci: alege un cartof dulce mai mare și coace-l.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *