Moda 622

Bărbat stilat: cum să fii la modă?

Bărbații moderni  de multe ori nu rămîn în urmă față de femei, urmărind cu atenție toate suișurile și coborîșurile din lumea modei, acordînd atenție aspectului și îngrijind de sine. Dar, spre deosebire de abordarea feminină la alegerea îmbrăcămintei și accesoriilor, pentru  gentlemeni în prioritatea este întotdeauna funcționalitatea. Stilat  –nu este numai un bărbat frumos îmbrăcat, dar o  filosofie întreagă, care nu este atît de greu de înțeles.

Pentru bărbați, există o serie de reguli – ce, cum și cu ce să poarte: cum să suflece mînecile cămășilor sale, cum să poarte bretelele, sunt adecvate șosetele vara, este nevoie de o eșarfă la gît sau batista de buzunar. Acestea și alte reguli disting un bărbat stilat adevărat, printre alții. Chiar dacă doar urmezi aceste instrucțiuni, care pot fi găsite pe paginile revistelor de modă și blog-uri on-line, bărbatul va arăta mereu actual.

Mulți bărbați după 30 de ani  folosesc creme și alte mijloace de îngrijire a feței și a corpuli. Uneori, ei știu mai bine decît femeile ce este la modă și ce nu este. Vremurile sexului puternic, cînd erau triști și plictisitori în mall sau lîngă intrarea unui  magazin, pînă cînd jumătatea își alegea haine stilate, a trecut. Astăzi nu este  un macho brutal, dar însoțitori loiali a prietenelor în timpul cumpărăturilor, iar uneori, chiar și la procedurile de înfrumusețare!

Regulile de stil pentru un bărbat adevărat

Cum să devii un  bărbat stilat? Iată cîteva reguli, datorită cărora prietenii tăi îți vor admira gustul, iar doamnele  vor ofta languros!

Eșarfa

În sezonul rece, mulți bărbați poartă o eșarfă și este nevoia să se învețe cum să o legi corect. Cel mai bine este să o răsucești de mai multe ori în jurul gîtului, astfel încît această structură complexă să formeze ceva de genul unui „pilon“.

Blugii și cravata

Ar trebui să se clarifice în cele din urmă – dacă se poate să se poarte blugii cu o cravată și cum să se poarte în mod corect. Este important să se înțeleagă că blugii vechi și uzați cu o nouă cravată de mătase – e moveton. Dar o cravată îngustă tricotată cu blugi drepți clasici – o alegere demnă de laude și aplauze.

Puloverul

În garderoba bărbaților trebuie să fie obligatoriu un pulover tricotat și stilat. Iarna și primăvara devreme – o perioadă în care este indispensabil.

Pantalonii

 

Păstrați pantalonii corect! Pentru a fi intotdeauna îmbrăcat impecabil, să nu arăți neglijent sau neîngrijit, mai ales dacă nu ai timp pentru călcat, pantaloni ar trebui să fie ținuți în dulap, pe bara orizontală a umerașilor, dungă la dungă.

Cămașa și maieul

Compinația riscantă a cămașei și maieului sub ea va încetat să mai fie astfel,dacă tricoul va reprezenta un element separat, care își ea asupra sa o anumită sarcină stilistică.

Ceasul de mînă

Trebuie de asemenea, să se aleagă corect ceasul. Ceasul trebuie să fie apriori bărbatului, care reprezintă puterea, iar în unele cazuri – luxul.

Să fii stilat alegerea ta

Să fii un bărbat stilat, într-adevăr, nu este dificil, regula principală: nu vă fie teamă să experimentați, să te strădui să te ții în pas cu vremurile și măcar cîteodată, să te interesezi de tendințele modei. La urma urmei, orice gentleman știe exact cum cel mai bine să prezinte propria lor masculinitatea – fiecare avînd propria abordare . Anume în aceasta și este toată varietatea și frumusețea deciziilor stilistice.

[poll id=”46″]

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *