Sănătate 487

Bărbierit periculos: un ritual pentru bărbați adevărați

Există mai multe tradiți, care rămân la fel de actuale pentru mai multe secole – anume acestea aduc în viața noastră un farmec special. Unul dintre aceste ritualuri străvechi ale bărbaților se consideră bărbieritul cu un aparat de ras periculos, a cărui popularitate este în creștere în ziua de astăzi. Îți vom spune despre caracteristicile și avantajele unui accesoriu adevărat masculin, precum și vom răspunde la întrebarea unde poți găsi un aparat de ras periculos, care este ideal în toate privințele.

Istoria bărbieritului are multe mii de ani. Cele mai vechi aparate de ras, care au fost descoperite de arheologi printre săpături erau niște pietre de siliciu, care au fost ascuțite cu atenție de omul primitiv aproximativ 30.000 de ani î.e.n. Și numai descoperirea metalului a dat aparatelor de bărbierit o nouă etapă de dezvoltare. Trecând prin milioane de stadii de perfecțiune, s-a născut primul aparat de ras modern periculos, cu un mâner decorat cu lamă goală – a fost construit în Sheffield (Anglia), de Benjamin Hantsmenom în anul 1740.

Doar acum câteva sute de ani în urmă, bărbieritul cu un aparat de ras periculos este un ritual zilnic al fiecărui bărbat, care se respecta. De la bărbierit începea fiecare dimineață: cineva putea să facă asta singur, acasă, în fața unei oglinzi, în timp ce alții se grăbeau la frizerie să-și încredințeze fața unui barbier cu experiență și, totodată, să afle cele mai recente noutăți. Astăzi, în locul frizeriilor de o dată au venit Barbershop-urile, popularitatea cărora nu necesită cuvinte suplimentare. Dar, adevărații cunoscători ai clasicii, verificate secole la rând, preferă să învețe singuri arta de bărbierit cu lama ascuțită a cuțitului. Desigur, această activitate presupune costuri suplimentare, atât financiare, cât și de timp. Acesta este un tip de meditație: pentru a obține de la bărbierit o adevărată plăcere, trebuie să pătrunzi pe deplin în acest proces.

Care este avantajul aparatului de ras periculos?

Folosirea unei lame deschise are, cu siguranță, un oarecare romantism. Da, la prima vedere lama de ras arată amenințător, dar merită să o „îmblânzești” și bărbieritul va deveni pentru tine un ritual foarte frumos și complet sigur. Pe lângă asta, abilitățile tale obținute vor fi apreciate de jumătatea ta: doar imaginează-ți, cât de încântată și uimită va fi ea urmărind cum petreci tu cu încredere un cuțit de oțel pe fața ta, cum tai tu fiecare fir cu o precizie chirurgicală.

O atenție deosebită merită calitatea aparatului de ras. Crede-mă, atunci când te vei bărbieri pentru prima dată cu un aparat de ras periculos, vei experimenta un șoc plăcut: așa finețe nu îți va da niciun aparat de ras obișnuit. În plus, vei uita despre iritarea pielii – lama ascuțită acoperă o suprafață mult mai mare și lasă pielea netedă, după prima trecere, eliminând nevoia de a trece printr-un singur loc de mai multe ori.

Nu va fi de prisos să mai vorbim și despre ecologie: un astfel de aparat nu conține piese, care trebuie schimbate în mod regulat și aruncate, murdărind astfel mediul înconjurător.

Ce este necesar pentru un bărbierit periculos?

Tot de ce ai nevoie pentru un bărbierit periculos îți poate propune un magazin specializat pentru bărbați. În primul rând, vei avea nevoie de un aparat de ras cu lame înlocuibile: fiecare dintre ele are o ascuțime și abilitate unică de a tăia părul. Alege în primul rând luând în vedere calitatea și nu fi zgârcit – un aparat ieftin de calitate scăzută doar îți va strica impresia de bărbieritul periculos, lăsând pe față iritare și tăieturi. De asemenea, ia o perie de ras din lână naturală: ea distribuie spuma cât de uniform este posibil, ceea ce face bărbieritul mai neted. mai mult decât atât, vei avea nevoie de creme speciale și săpunuri. Cele mai debună calitate (și tu ai nevoie exact de astfel de produse, odată ce ai decis să înveți arta de bărbierit periculos), le poți găsi într-un magazin specializat, în care se vând produse cosmetice de marcă pentru bărbați.

Și, în cele din urmă, ține minte: bărbieritul periculos nu iubește graba. Graba strică treaba – este anume despre acest caz. Aceste cincisprezece minute petrecute în fața unei oglinzi cu o lamă ascuțită și periculoasă în mână, nu pot fi înlocuite de toate sesiunile de terapie, yoga și meditație luate împreună. Surprinzător, dar adevărat: „scrima” cu un aparat de ras de metal îți va aduce pace și liniște, te va scăpa de stres și va da, cu siguranță, caracterului tău mai multă bărbăție.

Doar fata prospăt rasă nu este suficient pentru a cuceri inima ei. Există un tip, care face execiții la piept cu femei și face salt cu bara

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *