Sănătate 373

Ce faci dacă prietenei tale îi place sa bea: 4 sfaturi eficiente

Chiar dacă obiceiul ei de a lua regulat câte un pahar de ceva sau vreun cocktail îți părea până acum nevinovat, cu toate acestea – îți recomandăm să iei totuși o serie de măsuri.

  1. Trebuie să învețe să gătească

Fă-o ca regulă: dacă ea în fiecare seară acasă își întinde mâna la un pahar de vin, fie ca asta să fie asociată cu o aventură gastronomică organizată de propria ei persoană. Pe lângă asta, cultura vinului este în sine demnă de a fistudiată, deci explică-i că în lume mai există și altceva pe lângă Malbec-ul ei favorit și vizitele voastre împreună la diferite fabrici de vin cum ar fi, de exemplu, din Apulia pot fi mult mai interesnate decât lungitul pe plajă. Și dacă tu contrar așteptărilor vei deschide un bar sau un restaurant, vei avea propriul somelier.

  1. Transformă totul într-o sărbătoare

Dacă fetei îi place să bea, atunci, de regulă, ea iubește distracția, compania și, probabil, pe tine tot te iubește. E păcat să nu profiți de asta. Iar dacă treburile stau așa – nici într-un caz nu-i permite să bea singură sau, Doamne ferește, singură cu prietena ei. Numai party, numai dansuri, numai evenimente, numai distracție – singura cale.

  1. Ia în considerare circumstanțele

Toate au mers spre asta și comunitatea științifică confirmă faptul că diferențele de gen în exterminarea alcoolului ajung treptat la zero. Revista științifică din această „sferă” Alcoholism: Clinical and Experimental Research, privind rezultatele unui studiu amplu, care a durat din anul 2002 până în anul 2012, a spus că: dacă această tendință va continua, în curând femeile vor bea cam la fel de mult ca și bărbații. Noi nu suntem foarte supărați (și nu îți recomandăm nici ție), deoarece noi credem că treaba nu constă în faptul că fetele beau prea mult, ci că bărbații învață informația, pe care noi o aducem la ei și încep să pună mai rar mâna pe sticla. Și anume aici, în sfârșit, vine armonia sexelor cu un ușor efect de intoxicație.

  1. Trece la cocktail-uri

În primul rând, cocktail-urile sunt cei mai buni prieteni ai fetelor, iar procesul de preparare în sine este destul de sexy – toate aceste cuburi de gheață, fructele de pădure se topesc, mișcările rapide și puternice a agitătorului, pofta de ghimbir, etc. În al doilea rând, cocktail-urile au o natura foarte insidioasă: unor fete le este de ajuns doar două negroni sbalyato sau trei french 75, pentru a vedea cerul cu diamante. Și acest lucru este mai degrabă un plus, deoarece cu cât mai puțin din punct de vedere al alcoolului pur va bea, cu atât mai puține daune pentru creatura sa fragilă.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *