Lifestyle 473

CEL MAI BUN MOD DE A SCĂPA DE ISPITĂ – SĂ-I CEDEZI 

În ce moment am devenit obsedați de fericire? Absolut toți din jurul nostru ne recomandă fim fericiți, iar restul nu contează. Noi visăm ne găsim punctul noatru de fericire. Vrem înțelegem sensul vieții, avem succes la locul de muncă a viselor noastre și facem sex cu omul visurilor noastre.

Dar fericirea este trecătoare. Astăzi noi ne dorim un lucru, dar mâine locul de muncă a viselor noastre ne-a devenit plictisitoare deja. Fata, la care am visat atâta timp, a devenit nu prea plăcută, ne-a plictisit și ne-a săturat. Visele de monogamie și de un singur suflet pereche, în cele mai multe cazuri, vor rămâne doar vise. Nimic nu durează veșnic. Fericirea vine și pleacă.

Nu-ți mai construi ani la rând, trist și deprimant, colțul tău de fericire, în speranța de a fi fericit. Ajunge! Urmează-ți pasiunile. Schimbă de locul de muncă, mută-te în alt oraș, îndrăgostește-te din nou și din nou. Fericirea nu este statică, așa cum iubesc să afirme mulți pseudo-experți despre viață.

Amintește-ți prima ta dragoste sau visurile despre un stil de viață anumit? Unde-s toate astea? Acestea s-au răcit cu mult timp în urmă și nu mai provoacă nicio emoție pozitivă. Numai un zâmbet strâmb.
Așa cum a spus Margaret Lee Runbeck: „Fericirea – nu este stația de destinație, ci un mod de a călători“.
Nu există nici fericire infinită, nici punctul de fericire. A sosit timpul să pornești la drum, urmează-ți pasiunile, și nu încerca să-ți aranjezi fundul într-un loc fericit. Nu există un anumit punct, în care tu ești fericit a priori.

Coco Chanel, una dintre cele mai mari creatoare de modă ale secolului al XX-lea, a spus: „Adevărata fericire costă puțin: când costă mult, nu e adevărată“.

Dar nu crede, că doar bani îți pot aduce fericirea. Mulți oameni își cheltuie o viață întreagă pentru asta și mor de un atac de cord pe drumul spre locul de muncă. Și tot acest timp, ei nici nu s-au odihnit, și cu siguranță nici nu au fost fericiți.

Oamenii se gândesc la fericire ca la un scop final. Vei cumpăra o mașină sau vei găsi un loc de muncă bun. Poate va apărea un om în viața ta, care va schimba totul. Dar să crezi, că altcineva te poate face fericit – este naiv și ridicol.

Leagă-ți fericirea de un scop anumit, nu de oameni sau de alte lucruri. Deoarece te poți trezi într-o dimineață, și iubita ta îți poate spune că nu te mai iubește, iar apoi mai afli că cineva ți-a furat mașina. Articol interesant despre multifuncționalitate, va fi util și pentru tine.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *