Sănătate

Cel mai important lucru pentru femei într-un barbat – cercetările mele

Sunt dispus să pariez că de multe ori v-ați pus această întrebare. Ce gândește? Ce așteaptă de la mine? Ce visează?

Cât despre calitățile unui bărbat, aici este o temă specifică pentru fiecare femeie în parte. Cineva preferă rolul copilăresc, așa că, aceste femei au nevoie de o persoană adultă, capabilă să-i rezolve problemele. Pentru altele este mai important să găsească un soț-prieten și împreună să poată construi o viață în condiții de egalitate. Cineva visează la aproximativ cinci copilași și o viață în jurul aragazului.

Să presupunem că ia-i înțeles tipul și ți-ai dezvoltat o strategie de comportament. Iar tipul  femeii se observă din prima – trebuie doar să vezi cine se află în fața ta – timidă sau îndrăzneață .

Dar ce putem spune despre aspect? Într-adevăr, multe preferă bărbații înalți si impunători, dar sunt și femei ce iubesc mai josuți și cheli …

Mă refer la autenticitatea comună a fetelor frumoase și a celor mai simple.

Nimănui nu-i place gura urât mirositoare, ciorapi murdari și găuriți sau păr gras cu mătreață. Este  logic, dar, din păcate, mulți dintre bărbații moderni nu își dau seama că uneori par,să zicem, nu foarte curați.

Nici o femeie care se respecta nu ar merge pe stradă, cu atât mai puțin să întrețină o relație intimă cu un bărbat în pantaloni decolorati cu buzunare murdare și cu părul gras. Dacă vă respectați partenerul – urmați regulile elementare de igienă personală.

Cred că acest lucru este clar. Și tu, dragă cititor, disprețuiești astfel de tipi. Dar ce putem spune despre cei ce au aspect cu „defecte“, care, uneori, nu este atât de ușor de ascuns?

Eu mă refer la ciuperca unghiilor. În cazul în care infecția a atins picioarele, le puteți ascunde sub papuc, dar cum rămâne cu mâinile? Și dacă o întâlnire a trecut la etapa următoare? Tu rămâi în șosetele? Am auzit că o femeie nu suportă așa ceva.

Cum să impresionezi o tanară domnisoară, dacă suferi de onicomicoză? Nicicum, la urma urmei, nici un fel de trucuri și sugestii nu vor funcționa. Poți fi nemaipomenit de fermecător, dar cum te ajută atunci când unghiile tale sunt galbene, iar picioarele au un miros puternic urât? Atunci, rămâne o singură ieșire – să urmezi tratamentul onicomicozei!

Cum am cunoscut femeia visurilor mele și am pierdut-o

Undeva șase luni în urmă, am întâlnit o fată uimitoare. Păr lung inchis la culoare, ușor buclat, ochii verzi, piele catifelată – o zeita! Nu mai vorbesc despre talie – nu am văzut nimic mai frumos în viața mea!

Am reușit să facem cunoștință și mai târziu o relație romantică.

Când a venit timpul să ajungem în pat, totul părea să fie extraordinar. Dar am pierdut complet din vedere aceea că am ciuperca piciorului. Problema mea nu este nouă, dar nici nu e avansată rău,  se vede pielea exfoliate, unghiile sunt galbene-închise și mici valuri. Mai în scurt, nu e o priveliște foarte plăcută. Nu aș fi crezut c ăpentru iubita mea asta ar fi o problemă, pentru că eu, de fire, sunt o persoană îngrijită. Iar asta mi-a scăpat din vedere. Din păcate.

La început au fost observații subtile, cum ar fi „Dragă, ce ai? Poți rezolva cumva situația?“, Mai târziu, ea a devenit evite intimitatea. La început nu puteam înțelege motivele pentru răcirea bruscă către mine, dar un caz m-a făcut să înțeleg clar despre ce era vorba.

Am auzit-o vorbind cu prietena ei la telefon și discutau despre ciuperca mea pe picioare. Ea nu știa că am intrat în cameră și aud totul. Și am auzit următorul text „Nu-mi place să-i văd picioarele și unghiile, am impresia că mă culc cu un vrăjitor! Oribil!»

Atunci am înțeles și eu de ce ea nu vrea să facă sex cu mine. A doua zi, ea a plecat.

Cineva ar putea spune că este o prostie, gen, nu este important. Sunt de acord. Dar, dacă vă scârbește ceva la fizicul unei persoane, ve-ți putea trece peste? Nu? Nici eu!

Atunci, am decis că, orice ar fi, o să-mi întorc dragostea și am început imediat să caut tratament pentru ciuperca unghiilor.

Tratamentul eficient al onicomicozei a salvat relația mea

Căutam o modalitate rapidă de a face față problemei. Mulți m-au sfătuit să mă ghidez spre medicina tradițională. Dar, gândițivă, cum o să mă ajute pe mine oțetul, apa oxigenată sau cafeau în termini atât de scurți? Apoi am decis să-mi întreb prietenii dacă cunosc un remediu bun pentru ciupercă. Spre surprinderea mea, câțiva colegi au avut, la fel ca și mine, ciupercă și au fost dispuși să-mi recomande cremele pe care le-au folosit și ei. Cele mai multe laude au fost adresate  unguentului antifungic Fungaxim. Am decis să mi-o cumpăr și eu. Aplicam de două ori pe zi. O săptămână mai târziu, deja se observa o schimbare semnificativă spre bine. După încă 10 zile, picioarele mele erau de nerecunoscut – unghiile au devenit vizibil mai line, iar crăpăturile au dispărut.

Am cumparat un buchet imens de trandafiri și am mers la ea. A deschis ușa, a inceput să plângă și a căzut pe pieptul meu.

Cum sa dovedit, ea doar căuta o scuză să mă lase, și unghiile, afectate de ciupercă, a fost ultima picătură. Ei îi era dor și ar fi vrut să se întoarcă.

Acum ne pregătim de nuntă. Nu mă tem să merg într-o excursie la mare, deoarece ciuperca a dispărut, și eu pot scoate pantofii în condiții de siguranță, în orice loc. Voi folosi crema impotriva ciupercii Fungaxim pentru prevenire.

Vă doresc înțelege cu pesoana iubită și sănătate!

4 Comments to “Cel mai important lucru pentru femei într-un barbat – cercetările mele”

  1. Manuel Author

    O fată ciudată ai tu – ba te lasă, ba îi e dor … se spune adevarul – nu e de înțeles femeia. Vezi, ca, după nuntă, să nu se repete acest lucru)

    Reply
  2. Alex Author

    Și cât de repede se poate vindeca ciuperca în stadii incipiente, atunci când nu s-a ajuns la îndepărtarea unghiei de patul unghial?

    Reply

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *