Sex/Relații 490

CELE MAI PERICULOASE POZIȚII SEXUALE 

Care este cea mai periculoasă poziție sexuală pentru bărbați? Toată lumea iubește facă sex, dar uneori această ocupație plăcută poate fi destul de periculoasă pentru sănătatea bărbaților. Mai jos sunt aduse cele mai periculoase poziții sexuale, care o dată încercate, mai degrabă duc la rupturi de ligamente și întinderi musculare, adică la fracturi de penis, decât la un orgasm. De asemenea, vei afla și ce faci atunci când obţii o astfel de leziune.

Conform cercetărilor, bărbații își fracturează penisul sau prietenele îi ajută în asta, anume în timpul actului sexual, când perechea se află în cele mai preferate poziții.

Aproximativ 50% din fracturile de penis se întâmplă în aşa-numita poziţie „cowgirl”. Atunci când femeia este deasupra bărbatului, ea se poate așeza cu toată greutatea sa pe penis și poate să nu nimerească cum ar trebui. Acest lucru se întâmplă de multe ori în mijlocul sexului, atunci când ambii parteneri sunt foarte excitați și se controlează prost pe sine însuși și mișcările sale.

Dar poziția „cowgirl” nu este singura poziție de sex, care fracturează penisurile bărbaților la dreapta și la stânga. A doua poziție periculoasă este „doggy-style”, adică când bărbatul se află în spatele partenerei. Aproximativ 30% din fracturile de penis se întâmplă în timpul acestui tip de sex. Bărbatul, împingându-și haotic scula sa, obține adesea leziuni serioase, și uneori poate nici să nu observe asta. Ia-o mai ușor, băiate!

Fracturile de penis se mai întâmplă și atunci când:

 • Atunci când bărbatul face niște mișcări accelerate și slab controlate, penisul de multe ori lovește puternic osul pubian al femeii, ceea ce duce la fracturarea instrumentului bărbatului.
 • În cazul schimbării rapide a poziției de sex penisul lovește între picioare sau osul coapsei fetei. Acest lucru poate duce la obținerea unor leziuni serioase sau chiar la o fractură extrem de dureroasă.
 • Fata se înclină înapoi, atunci când se află în poziția „cowgirl”, adică deasupra bărbatului, și îndoaie astfel penisul. Uneori, acest lucru poate duce la fractura organului sexului masculin.
 • Jocurile BDSM sau utilizarea unor lucruri străine pentru actul sexual de multe ori duc la traume serioase a penisului.
 • Orice poziție, în timpul căreia penisul lucrează sub un unghi neobișnuit pentru bărbat este periculoasă а.Semnele de fractură de penis 

  Semnele fracturii de penis pot fi următoarele: un sunet surd cu câteva clipe înaintea fracturii, sângerare, învinețire, umflare, apariția unei culori albastru închis și dureri sau dificultăți în timpul urinării.

  Ce faci la o fractură de penis?

  Conform cercetărilor, bărbații merg la medic numai după 6 ore, după ce au obținut leziuni la nivelul penisului. Dar asta este foarte periculos. Acest lucru poate duce la o schimbare permanentă a culorii penisului, la deformarea lui, la leziuni grave sau probleme legate de erecție. Cred că ai înțeles deja că nu e glumă.

Dacă ai observat măcar vreun semn din cele de mai sus sau simți că ceva nu e în regulă, ar trebui să mergi imediat la un medic. Iar dacă ai înțeles deja că ai o fractură de penis, se recomandă să-ți bandajezi penisul cu un bandaj de tifon și se aplică gheață. Dar trebuie să ne amintim că toate astea se fac fără contact direct cu penisul și se lasă nu mai mult de 20 de minute.

Sexul este un lucru foarte plăcut, iar dacă vei respecta niște simple reguli de precauție și de grijă personală, asta îți va permite să scapi de posibilele dificultăți pentru viitoarea viața sexuală. Fractura de penis este foarte periculoasă și poate duce la niște probleme grave cu urinarea, poate duce la deformări ale penisului și chiar la disfuncție erectilă. Fii atent! Luați în considerare aceste informații, faceți sex dimineata. 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *