Sex/Relații 1.121

Cine sunt bărbații ținuți sub  papuc

Cred că nu este nevoie să descriu cum se descifrează acest concept. Din cele mai vechi timpuri, bărbații ținuți sub papuc  erau o rușine pentru  genul  masculin. Chiar și în acele vremuri , numite „Epoca de piatră“, atunci cînd  bărbatul  cu un baston  era un  lider incontestabil a societății în curs de dezvoltare, unde  forța fizică a bărbaților a fost singurul argument în situații de neînțelegere, apăruse acei pseudobărbați care erau gata  să se  bată  cu propriul baston pe cap, începînd cu primul capriciu al femeilor.

Н2 Cauzele apariției bărbaților sub papuc

Formarea unei clase a bărbaților ținuți  sub papuc  a început din cauza mai multor factori:

  1. Specificul fanteziilor sexuale masculine, care subînțeleg supunerea  în pat;
  2. Controlul deplin a femeilor ,aranjarea locuinței și condițiilor  de viață, atunci cînd femeia a început să adapteze totul în casă, în felul său, atunci cînd  bărbații ,majoritatea timpului petreceau  în căutarea hranei. Acest fapt a jucat un rol important, deoarece de aici , s-a format dragostea femeii pentru diferite mărunțușuri, pe care le folosea  ca bijuterii pentru sine iubitele  și pentru casă – pietre, scoici, piele de animale, blană și așa mai departe. Deja deatunci a apărut viclenia feminină atunci cînd mascînd toate aceste lucruri ca  presupusa necesitate pentru acasă și familie, femeile impuneau bărbații ca să le dobîndească aceasta . Fiind  stabilită o imagine clară că bărbatul tot  timpul este nevoit  să  dobîndească  ceva și să dăruiască femeii;

3.Un caracter comunicabil al femeilor  de la natură . Acestui  „bărbat cu baston“, căruia la vînătoare nu îi trebuie  un vocabular exstins , pur și simplu nimic altceva nui ajungea de făcut decît să ignore certurile cu femeia  care stătea toată ziua în bărlogul ei vorbind și bîrfind cu femeile similare ei . Desigur ea  avea nevoie de un vocabular foarte vast.

Acum,vom trage o paralelă cu cele spuse mai sus cu un bărbat sub papuc modern:

În primul rînd, bărbații sub papuc de multe ori în viață, sunt sclavi și  în pat. În al doilea rînd, bărbații sub papuc  dau tot ce au pentru fleacurile femeilor : inele, cercei, un milion de haine și așa mai departe. În al treilea rînd, tace  și nu se ceartă cu o femeie. Acest lucru este foarte vizibil mai ales la soții ținuți sub papuc.

Bărbații ținuți sub papuc: psihologia

Eu nu am o  diplomă de psiholog, nu am citit o mulțime de literatură despre  psihologie, am  încercat să nu recurg la alte surse, pur și simplu imi voi exprima  opinia. Deci, psihologia bărbaților ținuți sub papuc  este alcătuită din anumite componente.

Educația, exemplu de famile, unde cresc bărbații

Dacă copilul  încă din copilărie  vede relația dintre părinți în formatul «mama-capul familiei iar tata-se subordonează», în mintea lui se  formează corectitudinea unui  astfel de format al  relațiilor. Acest lucru, se are învedere și  pentru băieți și pentru fete.

Succesul femeilor

Viața este atît de neprevăzătoare– că nu știi niciodată ce se va întâmpla. Și, pare un  bărbat normal,  dar  nu se poate realiza  din punct de vedere financiar. Femeile  sunt mai norocoase, cu trucurile sale  feminine și cu șmecheriile sale  ea atinge succesul în carieră și în  afaceri. Desigur, ea cîștigă mai mult, psihologia soțului seschimbă,iar el se transformă  treptat într-un smerit și supus, lăsînd rădăcina  masculină, el  devine un soț sub papuc. Acest lucru îl descurajează și îi ia dorința și motivația de a se dezvolta, și de a fi de succes. Femeia îl deprimă și îl umilește , de fiecare dată cînd îi amintește  că este defect și cît de bravo este ea. Nu vreau să spun că femeia  nu ar trebui să cîștige bani și să se dezvolte  pe scara financiară, ca să nu fie mai sus  decît soțul.

Dar nici nu trebuie să se laude cu aceasta și să-l dea cu nasul. Dimpotrivă, să îi dea  ajutor, sprijin și să creadă în el, lăsînd frîiele de conducere în mîinele sale , indiferent de venit.

Anomalii  psihologice

Ei bine, pur și simplu, există astfel de oameni care primesc plăcere de la supunere, ca un fel de sclavi și servitori. Bărbați nevertebrați  și fără voință . Nu știu cui îi trebuiesc aceștia, bine, cu excepția pentru plăcerile  femeilor în unele jocuri sexuale perverse. Nu voi spune că sunt împotriva diversităților  intime, dar recunoașteți  să fii un sclav pentru toată viața aceasta este – o boală care necesită intervenția specialiștilor.

Feminizarea societății

Bărbații sunt presați de  marile  victorii  ale femeilor, îi presează înlocuirea la locul de munca de femei ,care pînă de curînd a fost o excepție mai degrabă decât  o constantă. Femeile încep să ocupe poziții cheie în companii și în stat. Mulți bărbați tineri consideră aceasta ca și cum așa trebuie să fie. Eu cred că femeile-lideri ar trebui să fie în proporție mizeră față de bărbați.Totuși  mintea  și instinctele bărbaților  presupun că anume el trebuie sa fie liderul și creierul. Nu aș fi  în stare să lucrez  sub un început feminin.

Frica de a ofensa femeia iubită

Da, din păcate, acest moment este cel mai frecvent dintre factorii care fac ca un  bărbat să fie ținut  sub papuc.Îi este  frică să refuze să-i  dea bani,ca să  cumpere încă o zdreanță , și chiar să dea tot și fiecare salariu, ca iubițica să nu se supere, ca nu cumva să înceteze să vorbească cu el, sau  să renunțe cumva  să facă dragoste cu el. E o rușine, rușine dacă folosești bărbații , șantajînd cu nemulțumirile tale.

Fiecare și orice bărbat  este sub papuc?

Se consideră că orice bărbat este sub papuc, toți și fiecare în parte. Toate fiind aici   pe un strat subțire. Sunt pentru dragoste, dar dacă  iubești , vei fi nevoit undeva  să cedezi. De multe ori bărbații sub papuc adevărați  rîd de bărbații normali , care au făcut soției un cadou foarte scump, strigînd, că ei nu fac nimic de genul astă pentru femei. Dar dacă răscolim  mai adînc, este ușor de văzut că soțiile lor și singure își fac cadouri, luînd în mîinile sale tot  bugetul familiei.Vreau să spun că   trebui să facem ceva frumos pentru femei , dar, în același timp, să gestionăm corect și cu cap bugetul. Sper că am descris un pic  acest  subiect – cine este bărbatul sub papuc. Eu disprețuiesc acest gen de oameni.Sunt sigur că multe femei simt la fel ca mine o aversiune față de ei. Problema nu este simplă și destul de  profundă . Deoarece multe femei tinere doresc să vadă alături un prinț dar nu un bărbat ținut sub papuc.Ele nu înțeleg că aceasta este imposibil, asta ca și cum ai dori simultan sa fie și vară și iarnă.Trebuie de înțeles,ori e lider și capul familiei , care are grijă și te protejează, sau e o mămăligă care nu poate rezolva nici o problemă atunci cînd aceasta apare.  Și la final – eu nu sunt împotriva femeilor, eu nu sunt  pentru bărbații tirani în familie , sunt  pentru aceea ca fiecare să fie la locul său.

[poll id=”24″]

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *