Sănătate 800

Ciuperca picioarelor cauză pentru complexare

Fiecare bărbat are temerile sale. Și fiecare are  frica sa – teama irationala de „ideea de casnicie”, frica de a fi limitat în hobby-uri. Cineva se teme de responsabilitatea alegerii, mai ales în cazul în care decizia lui determina soarta celor dragi sau întreaga echipă de la locul de muncă. Cineva e speriat de faptul că nu a răspuns așteptărilor și nu a atins nivelul dorit din punct de vedere financiar.

Ție de ce ți-e frică? Gândește-te și spune, cu mâna la inimă …

Mi-e teamă de un refuz din partea sexului feminin. Nu e legat de dimensiunea organelor genital, aici stau bine. Prietenii mei își măresc penisul prin aplicarea unguentului Iron Gel. Eu chiar nu am nevoie. Dar există întotdeauna un fel de incertitudine interioară, în special în fața unei femei atrăgătoare. La vârsta de 32 de ani, am experiența unei relații de lungă durată, dar tot nu pot găsi persoana pe care o pot numi soție și să fim toată viața împreună. Sau poate am ratat-o deja … Dar nu despre asta e vorba. Mi-e teamă a fi respins. Și foarte des această nesiguranță mă constrânge în comunicare. Mi-e teamă că în ochii unei femei nu arăt destul de deștept, bogat, inteligent, sau, în cele din urmă, frumos.

Știu că pentru doamne aspectul barbatului nu este cel mai important lucrul, ele totuși iubesc cu urechile, nu ochii, așa ca noi. Dar totuși.

Un prieten a propus să mergem la mare, relaxare, mai schimb mediul, pentru a face cunoștință cu cineva … Ideea ma atras. Plajă, piscină, cocktail-uri și domnișoare în bikini – ce poate fi mai bine?! Stop! Plajă, piscină! Am uitat complet că am o ciupercă pe picioare. O onicomicoză agravată, care mi-a desfigurat unghiile de pe degetele mari! Și călcâiele crăpate. Cum să mergi la piscină cu astfel de picioare? Nu le poți ascunde nicicum!

Am intrat în panică – până la vacanță mai era o lună, iar ciuperca în mod ireparabil distrugea aspectul meu, mai ales estetic. Și așa eram complexat, dar și picioarele sunt cu unghiile galbene și un miros înțepător. Așa nu merge! Am decis să scap urgent de această problemă, care de ani de zile mă tot bate la cap.

Există un remediu eficient împotriva ciupercii? Da!

Am mers apoi la micolog. Este medicul care se ocupă în special cu tratamentul ciupercii de diferite stadii. Așa este, ciuperca poate afecta nu numai unghiile, dar, de asemenea, diferite părți ale corpului. Și dacă o femeie află despre ea, apoi la vederea unghiilor ingalbenite nu și-ar mai dori o relație intimă, logic, nu?

Medicul m-a verificat și m-a certat pentru că am lăsat ca infecția să avanseze. Mi-a explicat că în stadiile incipiente tratamentul onicomicozei decurge mai ușor. Dar, în cazul meu o să durece ceva mai mult și mai complicat. Eram de acord! Doar să reușesc timp de o lună să îndepărtez un pic semnele evidente ale ciupercii!

Apoi, medicul mi-a spus să înlăturarea simptomelor – este o prostie. Este necesar distrugerea rădăcinii problemei – adică, sporii fungici. Intradevăr, așa e mai logic. Și într-adevăr, de ce ar trebui să elimini doar simptomele dacă infecția persistă.

Pentru a scăpa complet de infecție mi-a prescris un prosus antimicotic Fungaxim. Pe drum, nu am găsit nici o farmacie, așa că am decis să-l caut online. Și ca să vezi – producătorul era dispus să-mi livreze produsul deja în ziua următoare. Super! Norocul a fost în mod clar de partea mea.

A doua zi după ce a venit curierul am început un curs de tratament. Crema este super, nu e grasă, textură plăcută, miros ușor de ierburi. Imediat după aplicare mi-am simțit picioarele foarte ușoare. Ca și cum m-am descătușat. Sincer! Iar mâncărimea a trecut imediat. După atâția ani am găsit tratamentul pentru micoză ce mă poate ajuta. Incredibil!

Foloseam unguentul de două ori pe zi. Uneori, dimineața, mai întârziam la muncă, așa că nu aplicat crema Fungaxim. Dar după ce soseam acasă, spălam imediat picioarele, le uscam bine și aplicam.

Am vindecat ciuperca călcâielor

După două sau trei săptămâni am început să observ că se retrage ciuperca unghiilor! A fost un sentiment uimitor – patul unghial a devenit mult mai lin, deși valuri mai erau, însă culoarea unghiilor a devenit mai aproape de cea naturală. Talpa a devenit mai moale , crăpături de pe călcâie au dispărut. Cred că este 100% meritul compoziției unguentului Fungaxim!

Este primul unguent antifungic, care, atunci când este administrat sistemic oferă astfel de rezultate. Așa cum am spus, problema onicomicozei pentru mine, nu era una nouă, clar că am încercat o mulțime de diferite unguente antifungice și chiar metode populare. Chiar am luat și pastile o vreme! Pe langa stomac distrus și irosire de bani nu am obținut nimic!

Cu unguentul Fungaxim a fost diferit. Sunt foarte mulțumit de sfatul nemaipomenit al micologului. E clar – un profesionist adevărat. La urma urmei, el a fost capabil să identifice imediat problema și să ofere cel mai bun sfat pentru cazul meu specific.

Am ajuns și la mare. Și am întâlnit o fată uimitoare! Referitor la informațiile cu privire la modul în care s-au dezvoltat relațiile noastre, vă voi povesti. Dar asta e cu totul altă poveste …

6 Comments

 1. Andrei Author

  Iar după excursia la mare ciuperca a revenit?

  Reply
  1. Mădălin Author

   Mi-am vindecat și eu ciuperca și am plecat în concediu. Deci, din experiență personală aș spune că apa de mare este benefică. Principalul lucru este să se respecte regulile elementare de igienă iar la sosire, pentru prevenire, am aplicat un unguent antimicotic!

   Reply
   1. Andrei Author

    Vă multumesc foarte mult! Atunci comand)

    Reply
 2. Stefán Author

  Soția a găsit Fungaxim! Super cremă. Sunt mai mult decât multumit! Am utilizat două tuburi – si am scăpat de ciupercă!

  Reply
 3. Cristian Author

  E ok. Eu o folosesc pentru prevenire, nu am nemulțumiri, serviciu de curierat bun – livrare rapidă.

  Reply
 4. Viktór2@2 Author

  E ok. Eu o folosesc pentru prevenire, nu am nemulțumiri, serviciu de curierat bun – livrare rapidă.

  Reply

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *