Sănătate 578

Ciuperca picioarelor m-a necăjit ani dea rândul!

Dacă este cineva pe Pământ, care știe absolut tot despre ciuperca piciorului – acesta sunt eu!!!

Fără glumă, această problemă o am din tinerețe. Așa au fost împrejurările, că eram nevoit milt timp să port încălțăminte, care nu întotdeauna era comodă, de calitate și care nu lăsa picioarele să respire. Așa că vinovat de problemele mele eram eu. La început jucam mult fotbal, mai târziu lucram noaptea, după aia meseria mă impunea să petrec câte o jumătate de zi la volan. Nu purtam încălțăminte doar când dormeam.

Așa a început epopeia mea de tratare a onicomicozei. Am încercat diferite tratamente – băi cu coada-șoricelului, cu pătlagină, cu rostopască, cu oțet… Și comprese îmi puneam, și împachetări pe noapte… Nici nu-mi mai amintesc câte făceam.

Să fiu sincer, nu mai mergeam în concediu, pentru că îmi era rușine să-mi dezgolesc piciaorele. Unghiile deformate, de culoare galben-întunecată, palide, pielea în jurul unghiilor îngroșată, uscată, crăpată, pe alocuri sfărâmicioase, casante, fără luciu, cum să nu ai complexe la plajă?

Am găsit totuși o metodă ca să scap de ciupercă la unghii!

Totuși am reușit să scap de această problemă odată pentru totdeauna! Fără intervenții chirurgicale, făr antibiotice. Atunci cum? –  Cu ajutorul unui unguent anticiupercă, se numește simplu – Fungaxim.

Sincer, nu prea eram încrezut că va veni un timp să-mi pot scoate încălțările și să nu mă rușinez de unghiile mele deformate. Dar ziua aceasta a sosit!

Dispun de puțin timp liber și am hotărât să vă povestesc despte tratamentul meu. Doar nu din auzite cunoșteam această infecție perseverentă și periculoasă!

În primul rând important este să respecți metoda.  Dacă ai aplicat unguentul o singură dată, clar lucru că infecția nu se tratează, nu se petrece un miracol. Utilizarerea unguentului Fungaxim o singură dată poate înlătura mâncărimile, poate da o senzație de ușurare. Dar pentru a înlătura micoza care s-a înrădăcinat adânc sub unghii, treatamentul ar trebui să dureze un timp. Mie mi-a luat cam 4    luni, în starea gravă în care mă aflam, până la vindecarea totală. Se poate explica și prin faptul că a început unghia să crească pe cale nuaturală, se înoiește în totalitate, celule sănătoase le înlocuiesc pe cele deformate de micoză.

De la bun început vă spun că tratarea completa a micozei poate fi un proces lung dacă a fost infectată o mare parte din țesut.

Foloseam crema seara, aplicam un strat substantial, și lăsam să se absoarbă în voie. Un efect maxim are dacă este aplicată pe pielea uscată.Recomand preparatul contra micozei, verificat pe experiența personală!

Dragilor, ciuperca la unghii este foarte periculoasă. De ce? Multă lume observă o îmbunătățire, dar după o vreme problemele revin. De ce se întâmplă așa, doar a fost un rezultat bun! Toate acestea se întâmplă din cauză că nu au fost distruse toate celule ciupercii. De aici și concluzia – parcă efectul se simte, dar până la vindecare mai durează!

Vă dau un sfat, chiar dacă ați simțit o îmbunătățire nu renunțați la tratament. Unii oameni folosesc acest preparat pentru profilactică. Și bine fac, vă spun! Dacă mergeții la saună, bazin de înot, plajă, nu ar trebui să vălipsească o cutie cu crema contra ciupercii.

Nu este chiar așa de scumpă, în schimb vă este de mare folos!

Deasemenea vă recomand să examinați atent problema igienei. Fiecare  membru al familiei are personal prosop, papuci de cameră, înălțăminte? După terminarea sezonului rece este bine ca încălțăminte să fie dezinfectată cu ajutorul unei lămpi UV. O măsură în plus de precauție nu vă va pricinui nici-o pagubă.

Fiecare, când aude despre o boală sau alta, se gândește că nu se referă la el! Dar nu este chiar așa!!! Sfatul meu este să acordați mai multă atenție problemelor de sănătate!

Dacă citiți povestea mea, cu siguranță că căutați un preparat eficient contra ciupercii, după cum se vede aveței această problemă. Vreți să uitați de mirosul neplăcut care vă face să roșiți? V-ați săturat, de unghii decojite, și inestetice? Ați obosit de mâncărime, când sunteți încălâat? Atunci face sîă încercați unguentul Fungaxim.

Sănătate vă doresc!

5 Comments

 1. Vali Author

  dacă ciuperca este la un stadiu nu chiar avansat, cât timp îmi ia tratamentul?

  Reply
   1. Vali Author

    unghiile se decojesc, am mâncărimi la piicioare…

    Reply
    1. Sebi Author

     da ciuperca este la un stadiu incipient, cred că o lună… Totuși cazurile sunt individuale.

     Reply
 2. Vali Author

  mulțumesc, am comandat. Domnișoara de la recepție e foarte drăguță. Aștept livrarea.

  Reply

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *