Sănătate, Sex/Relații 4.504

Creșterea rapidă a penisului

Salutare tuturor! În cele din urmă, m-am adunat cu gândurile și vreau să vă povestesc despre succesele mele. Din ultima lună, penisul meu a crescut cu câțiva centimetri, și eu nu-mi mai amintesc de insuccesele și complexele din trecut. De acum viața mea se împarte în două etape – înainte de folosirea cremei pentru mărirea penisului și după. De unul singur, nu cred că aș fi în stare să cred în această istorie. Dar sunt încredințat, că exemplul meu personal poate fi de folos multor oameni.

file61843310_a86a0168Natura nu m-a înzestrat cu un organ genital masculin de dimensiuni decente. Ideea aceasta nu mă lăsa în pace încă din timpul adolescenței, când eu, pentru prima oară, am înțeles ce înseamnă erecția. Desigur, se întâmpla să văd ce „giganți” dețineau corpurile unor bărbați, și îmi dădeam seama, că mă aflu pe treptele inferioare ale clasamentului general. Demult nu mai sunt în vârstă de 20 de ani, am avut soție, dar am divorțat. Aceasta s-a întâmplat nu din cauza penisului meu mic, dar și acest fapt și-a jucat rolul. Toți știu, că femeia nesatisfăcută în plan sexual devine nefericită cu timpul. Acum înțeleg, că nu am avut un sex normal, totul se petrecea plictisitor, obișnuit și monoton. Nici dragostea nu este aptă de a înlocui unei persoane emoțiile, pe care ea le posedă în timpul orgasmului.

După divorț, am decis să-mi schimb complet viața. Sigur, că aveam dorința să încep din nou relațiile cu femeile și să mă bucur de ele. Am început să petrec mult timp la calculator în căutarea oricărei informații, ce s-ar referi la metodele de mărire a penisului. Am văzut o varietate întreagă de metode și propuneri, începând cu Viagra ordinară și terminând cu niște tranzacții suspecte. Majoritatății variantelor nu le-am dat crezare, dar am încercat niște geluri și suplimente biologice. În acea perioadă deveneam tot mai sigur de faptul, că nu există o ieșire din situație, și trebuie să accept lucrurile așa cum sunt.

Preparat eficace din componente naturale

60-2Așa și aș fi trăit ca un burlac solitar, dacă n-ar fi avut loc un eveniment. Ador să citesc blogurile persoanele interesante, care povestesc despre hobby-urile și viața lor. Într-unul din ele, am observat un advertisment cu imaginea unei creme pentru mărirea penisului. Am crezut, că aceasta nu a fost întâmplător și am accesat link-ul. În articol era descris un preparat unical, care constă din componente sintetice de calitate înaltă și ingrediente naturale, fiind utilizat de bărbați din toată lumea.

M-am interesat nu glumă, însă n-am făcut comanda imediat. Seară după seară, studiam informația pe forumuri și bloguri, citeam observațiile altor bărbați, și chiar am văzut câteva poze, care confirmau rezultatele reale. Această cremă a fost descrisă și în articolele lucrătorilor din domeniul medical, care au efectuat analiza ei aprofundată. Ei menționau spre ce este îndreptată acțiunea componentelor active din punct de vedere științific, promovau exemple și confirmau concluziile sale prin fapte. Informația dată a reprezentat momentul-cheie, după care am comandat primul meu colet.

Senzațiile și realizările mele

60-1Comanda a venit destul de rapid. Seara am deschis ambalajul și am început să studiez compoziția. M-a surprins mult faptul, că în produs într-adevăr nu intra nici o substanță „miraculoasă”, doar extractele oragnice din ierburi, proteine și aminoacizi. În istrucțiunea prezentă era descrisă concret tehnologia aplicării, și indicată frecvența și durata totală a utilizării, ce garantează efectul necesar. Am început să folosesc crema pentru creșterea falusului fiecare seară, conform indicațiilor producătorului.

Inițial, eram încrezut că penisul va crește practic îndată. Însă mai târziu, mi-am dat seama, că mărirea va evolua treptat. De fiecare dată când aplicam crema, simțeam un flux sangvin activ iar după – o erecție nemaivăzută anterior. Produsul se absoarbe în câteva clipe în țesuturile organului genital masculin, și ca rezultat, are loc completarea cavităților cavernoase ale corpurilor.

Penisul s-a mărit vizual după o săptămână de utilizare. Cursa de administrare trebuie să fie de cel puțin o lună, în această perioadă organul genital mediu poate să se mărească cu 4 cm. Aplic crema dată mai mult de o lună, și în prezent, lungimea penisului meu a crescut exact cu 5 cm. În afară de aceasta, el a devenit mai gros, iar sensibilitatea lui a sporit de mai multe ori.

Câteva săptămâni în urmă, am făcut cunoștință pe internet cu o fată extrem de interesantă. Din acel moment noi ne întâlnim. Sexul deja a fost, și aș vrea să vă spun, că acea experiență a fost fantastică. Plăcerea este ireală, cât pentru mine atât și pentru ea. Durează totul nu obișnuitele 10-15 minute, ci mai mult de o jumătate de ceas. Aplic crema înainte de actul sexual, și vă îndemn să procedați la fel. Efectul necesar se simte imediat.

După 5 săptămâni, pot să vă încredințez, că nu există nici un efect negativ. Rezultatele obținute nu dispar, ci se perfecționează. Compoziția este absolut inofensivă pentru organismul masculin, ingredientele naturale nu provoacă alergii. Preparatul acționează fără dureri sau disconfort.

Vă îndrum să procurați această cremă numai de la furnizorii de încredere, fiindcă produsul devine foarte popular, și adesea pot fi întâlnite falsificări pe site-urile chinezești. Toți cei, care suferă din motivul dimensiunii penisului, trebuie să încerce acest remediu. Un astfel de rezultat nu v-ar putea oferi nici o operație!

Informația despre cremă am aflat-o pe acest site

★ Comanda de AICI la cel mai bun pret posibil! ★

12 Comments

 1. Artur Author

  Imi era frica ca voi simti disconfort, ardere sau altceva. Efecte secundare nu am resimtit. Iar rezultatul extraordinar.

  Reply
 2. Denis Author

  La inceput nu am crezut, dar pana urma la am renuntat la 159 de lei, am comandat Iron Gel si l-am incercat. Am ramas uimit si eu dar si prietena mea de cat de performant am devenit in pat! Recomand cu incredere si imediat cum se termina tubul cu gel comand altul!

  Reply
 3. Andrei Author

  Plus 1,2 cm în prima săptămână! Produs excelent!

  Reply
 4. Vasile Author

  Cati bani am pierdut pe pastile si extenders. Rezultatul e zero! Daca as fi stiut mai devreme despre crema – de mult as fi avut un penis imens!

  Reply
 5. Timotei Author

  Am 55 de ani, m-am temut ca viata mea sexuala s-a terminat. E bine ca am comandat Iron gel. La mine a inceput a doua tinerete! Fac sex aproape în fiecare zi, acum intotdeauna sunt in modul disponibil!

  Reply
 6. Georghe Author

  Am insistat înainte de culcare cu miscari de masaj timp de o luna. Rezultat +3.8cm.

  Reply
 7. Petre Author

  Iti multumesc Dumitru. Ieri am luat pachetul de la posta , totul e bine. Deja am inceput sa folosesc

  Reply
 8. Adam Author

  Rezultatul a depășit toate așteptările! Recomand tuturor!

  Reply
 9. Iulian

  Salutare ! Vreau sa incerc si eu ! Poate sa ma ajute si pe mine cineva cu un numar de telefon…de unde pot comanda ?

  Reply

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *