Sănătate 592

Cu gelul pentru penis sexul va fi de neuitat!

Fiecare dintre noi avem propriile noastre ambiții și convingeri în viață. Pentru unul, este important să aibă un câștig solid, cu ajutorul finanțelor să fie în măsură să se bucure de viață. Cineva își compensează eșeurile carieristice prin a se dedica în totalitate intereselor sale – pescuit în timpul liber, de a face tuning la masina, sau jocuri. Și există un tip de oameni ca mine – iubăreți.

Să mă aflu în compania femeilor pentru mine este ca un drog. Sunt gata ore întregi să le seduc, și să le provoc la conversații sincere, urmărind reacțiile lor, modul în care acestea ezita și roșesc. Ah, femei – creaturi uimitoare!

Îmi plac cu sânii mari, dar și slăbuțele sunt  fierbinți în pat. Am cunoscut o mulțime de fete la viața mea!

Da, unii dintre prietenii familiști mă văd un burlac ușuratic, alții sunt invidioși pentru succesul meu la femei, și toți se gândesc cum să-și mărească organul sexual, ca să devină la fel de victorioși în confruntările amoroase. Deci, Casanova – este al doilea nume al meu)))

În pat, să fiu sincer, interesele femeilor nu mă interesează. De multe ori prietenele mele sunt  pentru relații libere, și de îndată ce încep să facă aluzie la seriozitate, dispar.

Dar, karma totuși există. Si am fost prins în propria capcană.

Așa că, am întâlnit-o pe Roza acum trei luni. Ea nu făcea parte din „preferințele” mele – înaltă (si mie îmi plac mai josuțe), păr maroniu (și întotdeauna mi-au plăcut șatenele sau brunetele), în general, pot să enumăr la nesfâșit. Cum m-a cucerit? Prin temperament, o flacără interioară. Cu toate se comporta destul de rezervat, dar era ceva în ochii ei, ceva inexplicabil. Poate că cuvintele mele sună acum ca ode ale bărbaților îndrăgostiți, dar pentru mine nu contează)))

Așa că, m-a cucerit. Fie cu inaccesibilitatea sa, sau carisma … nu știu.

Vrăjile mele nu aveau niciun effect asupra Rozei. Si asta mă întrista, dar în același timp, îmi dădea un stimul.

Deja nu mă mai interesau alte femei, pe când mai înainte cucerirea câtorva femei simultan era la ordinea zilei.

Ei bine, nu vă mai iau din timp cu detaiile despre cat de mult effort am depus și trec direct la rezutat. Și, în cele din urmă, am ajuns în pat. Iar cea mai mare surpriză a fost când nu am reușit să o satisfac! Da, de data aceasta, pentru mine era mult mai important cum se simțea ea. Cum? Cu atâta experiență si n-am reușit să satisfac o femeie…((

Îmi era teamă că aceasta a fost prima și ultima noastră experiență sexuală, așa că am convins-o la încă o întâlnire. Nu puteam lăsa sămi scape!

Împărtășindumi experiențele cu prietenii, am fost surprins de seriozitatea cu care au privit problema mea. Și trei(!) dintre ei mi-au recomandat unguent pentru penis. Mai întâi sfatul lor mi-a părut insultător și prost – am o dimensiune normală, nu am nevoie de mai mult? Dar sa dovedit că această cremă nu numai crește organul sexual masculin, dar, de asemenea, imbunătățește erectia, creste sensibilitatea ambilor parteneri.

Ei bine, de ce nu? Si am comandat o cutie. Din fericire, ei au livrare rapidă – în următoarea zi curierul mi-a adus comanda.Super-erectie și un penis mai mare – te ajută crema!

Ce să mai ascundem, orice bărbat, indiferent de dimensiunile penisului, n-ar fi împotrivă să mai mărească organul sexual. Mai mare – mai bine, și este de necontestat.

Înainte de urmatoarea intalnire cu Roza eram pe deplin pregătit. Și eram nerăbdătors să ajungem în pat.

Așa că, în timp ce ea a mers la baie, am aplicat rapid crema. Miros plăcut, dulce. „Ceea de ce e nevoie” – M-am gândit.

Atunci când iubita mea a revenit, eu o așteptam cu penisul sculat. Ea a fost surprinsă dar a zâmbit și inaintat spre mine.

Oh! A fost fantastic. Am fost nu numai în măsură să o aduc la cel mai înalt grad de plăcere, dar, de asemenea, a durat câteva ore. Prietena mea, evident, nu se aștepta acest lucru! Era uimitor!

Da, nu m-am gândit cum să măresc penisul, dar am vrut doar pentru a adăuga senzații. Dar, problema mea a fost rezolvată și plus bonus o erecție de durată. Roza era fericită, iar pentru mine aceasta este cea mai bună laudă. Pvestea noastră durează de șase luni. Eu încă nu mi-am dezvăluit secretul))

Iron Gel – modalitate ușoară de a mări organul sexual

Vreau să vă spun mai multe despre acest produs. Principala sarcina a sa este pentru a îmbunătăți circulația sângelui, astfel, pentru a obține mărirea penisului, o erectie persistenta, senzatii uimitoare in timpul sexului.

Numele acestui produs este simbolic – Iron Gel. Da, după utilizare penisul devine într-adevăr ca de fier)))

Este compus din ingrediente naturale. Ceea ce este foarte captivant. Nu aș aplica orice, însă prietenii mei au garantat că efectele secundare are, așa că am încredere în experiența lor.

Componenta principală a gelului Iron Gel este extractul de ginseng. Proprietățile sale uimitoare sunt cunoscute tuturor. Această plantă este  respectată de către adepții medicinei tradiționale și de medici calificați.

Dar cum să faci penisul mai gros folosind o cremă cu ginseng? Simplu! La urma urmei, el:

 • stimulează circulația sangvină;
 • înmoaie pielea, regenerează celulele;
 • tonifică;
 • stimulează producerea de colagen.

Iată povestea mea, afemeiat experimentat cu asistentul loial – super-crema!

5 Comments

 1. Kristof Author

  Ooh, am auzit atât de multe despre Iron Gel! Am și încercat – efectul este într-adevăr. Penisul meu a devenit mai gros cu 1 cm, și senzații mai plăcute!!!

  Reply
  1. Nik@54 Author

   Cât timp trebuie să treacă între aplicare și contactul sexual?

   Reply
  2. Den Author

   5-10 minute, va fi suficient pentru ca crema să acționeze. De altfel, este de asemenea bun și pentru preludiu – iubita mea spune că are un gust dulceag;)

   Reply
 2. Andrew Author

  Ginsengul este o plantă cu adevarat minunată! Eu mai beau și ceai de ginseng), deci effect dublu! erecție excelentă.

  Reply
 3. Fabian Author

  Șotia mi-a luat Iron Gel) Nu știam care va fi efectul, ea mi-a spus că este un lubrifiant)) Așa sex uimitor nu am avut încă din zilele tinereții! O iubesc)

  Reply

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *