Moda 580

CUM ARATĂ UN BĂRBAT ELEGANT 

În lume există foarte puțini oameni perfect frumoși, dar asta nici nu este atât de important. Dacă vei stoarce maximum din aspectul tău exterior, cei din jurul tău te vor plăcea.

1. Cumpără numai haine bune

Goana după economisirea banilor se transformă de obicei în achiziționarea unor lucruri inutile sau de proastă calitate. Nu mai alerga orbește după reduceri și nu mai cumpăra impulsiv ceva, de care până acum nu aveai nevoie. Nu există nici un sens în hainele care nu ți se potrivesc, chiar dacă astea au fost cumpărate cu 90% reducere.

2. Confort și încredere în îmbrăcăminte

Poate fi vorba de un costum, pulover sau blugi rupți. Trebuie să te simți încrezător în hainele pe care le porți. Trebuie să o simți, să te obișnuiești cu ea. Încrederea în sine transformă complet aspectul exterior al bărbatului, în timp ce neîncrederea distruge impresia pozitivă, în ciuda costumului scump de pe tine.

3. Mirosul bărbatului

De obicei, bărbații nu iau în considerare acest factor, și în zadar. Unul dintre criteriile de selecție a bărbaților, pentru femei, este mirosul. Spală-te pe întregul corp în fiecare zi și ai grijă de igiena personală. Nu economisi și cumpără-ți un parfum bun.

4. Ținuta potrivită la momentul potrivit

Cât de potrivit arăți la momentul dat și în locul dat? Ținuta ta este actuală în acest club, plajă sau la întâlnirea de afaceri? Alege-ți hainele din garderobă pentru un caz anumit și nu-ți fie frică să arăți un pic mai bine decât ceilalți prezenți.

5. Ai grijă de garderoba ta

Nu numai încălțămintea rae nevoie de îngrijire, dar și alte haine. Depozitarea corectă, îngrijirea și curățarea hainelor îți vor păstra îmbrăcămintea și te vor ajuta să arăți mereu excelent.

6. Stilul împotriva funcționalității

Funcționalitatea și confortul nu ar trebui să fie sacrificate pentru stil. Trebuie să te simți întotdeauna perfect în hainele de pe tine.

7. Reține, ce mărimi ai

Cea mai frecventă greșeală în stilul bărbaților este garderoba, în care toate hainele sunt cu câteva mărimi mai mari. Nu mai cumpăra îmbrăcăminte cu gândul că vei mai crește. Tu ai crescut deja și acum este rușine să porți haine mari și largi, de parcă ar fi de pe umărul tatălui.

8. Fii curat, dar un pic neglijent

„Te poți obișnui cu aspectul exterior nu prea frumos, dar cu neglijența – niciodată“. – a spus Coco Chanel. Încearcă să-ți păstrezi ținuta ta mai aproape de acuratețe, decât de dezordine la îmbrăcăminte. Dar o neglijență ușoară în garderoba ta este totuși binevenită.

Stoarce maximum din aspectul tău exterior.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *