Sănătate 470

Cum exercițiile fizice ne influențează starea de spirit?

Oamenii de știință de la Universitatea din Marea Britanie au ajuns la concluzia, că exercițiile fizice regulate influențează în mod pozitiv starea psihologică a oamenilor. Acestea ne fac mai fericiți și mai echilibrați din punct de vedere psihologic.

Specialiștii au atras la acest studiu 10.000 de persoane de diferite categorii de vârstă. Analiștii, în urma observațiilor, au descoperit legătura dintre starea psihică a omului și a activității sale fizice. După cum s-a dovedit, persoanele, care fac sport în mod regulat și sunt fizic activi, se simțeau mai fericiți și aveau gânduri mai pozitive.

De asemnea, de acești cercetători au fost efectuate niște studii, care au la bază datele din aplicațiile mobile. Cu ajutorul acestor programe, se determină nivelul fizic și activitatea umană pe parcursul zilei.

Analiștii au ajuns la concluzia, că exercițiile fizice regulate îmbunătățesc starea emoțională a persoanei, în cazul în care aceasta din urmă observă schimbări pozitive în figura sa. Și chiar dacă o persoană efectuează treburile zilnice obișnuite de pe lângă casă, cu un minim efort fizic, dar vede rezultatele muncii sale, atunci crește vitalitatea și se îmbunătățește starea de spirit.

Anterior au fost deja efectuate eperimente, în urma cărora s-a constatat, că cei mai mulți oameni experimentează o mare plăcere de la ședințele în sala de fitness, de la înotul în piscină, ciclism și alte ocupații plăcute și sănătoase pentru întregul corp.

Ce este cel mai bine să mănânci după un antrenament? Noi am aflat – citiți

One Comment

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *