Sex/Relații

Cum îți dai seama, că o fată flirtează cu tine?

original

Știm cu toții, ce creaturi inexplicabile și misterioase sunt doamnele noastre iubite. Astăzi vom discuta anume despre modul, în care aceste creaturi cochetează și flirtează cu reprezentații sexului puternic, precum și vom încerca să înțelegem, cum să ne dăm seama, dacă așa ceva are lor în general.

Să începem cu faptul că, dacă ție ți se pare că îi ești indiferent unei fete, aceasta nu înseamnă, că ea nu are nicio simpatie față de tine, dimpotrivă, este foarte probabil, că ea deja flirtează activ cu tine, tu pur și simplu nu observi asta. Poți spune, că acestea sunt problemele ei, dacă ea nu te poate face să vezi interesul ei ascuns, iar ea crede contrariul. Dar, în loc să căutăm cine-i vinovatul, va fi mai bine să ne informăm, iar pentru asta, noi aducem mai jos principalele semne, care îți vor da de înțeles, dacă fata flirteează cu tine sau nu. Așa că citește și memorizează.

Pentru început, vom analiza câteva tipuri de flirt și unele detalii, luând ca exemplu privirea. Domnișoara poate privi fix în ochii tăi, fără a-și lua ochii, dar poate și invers – face un aspect modest, și din când în când își duce privirea într-o parte. În acest caz, este foarte important să simți acea linie subțire și să nu încurci privirea cochetă cu o privire, care te examinează.

Dacă te afli în imediata apropiere și doamna îți studiază cu atenție fața ta, concentrându-se la ochi și buze, este un semn clar, că ea dorește un sărut.

Există tipuri de manifestări de simpatie, care sunt legate de un bărbat nu în modul cel mai direct. De exemplu, ea începe să-și aranjeze mai des hainele sau coafura când se află în apropierea ta, chiar dacă în jurul vostru mai sunt oameni. În mod similar poate face și fata, pe care ai pus ochii, aceasta va însemna o atracție reciprocă.

În continuare, vom acorda o atenție la aproapierea obiectelor. Daca o fată te place, ea va încerca în tot felul de moduri să reducă distanța dintre voi amândoi. Dar, pentru a fi sigur, că această apropiere este anume acea apropriere, pe care o dorești tu, trebuie să atragi atenție la privirea ei și la limbajul trupului.

Atingeri ușoare. Este logic să înțelegi, dacă nu-ți place de o persoană, atunci tu nu vei dori să-i atingi brațul sau umărul, să-i simți pielea și să construiești o anumită intimitate. Dacă domnișoara face așa ceva, fii siguri, acesta este un semn foarte bun.

Asigurându-te, că fata într-adevăr flirtează cu tine, ar trebui să faci ceva acțiuni în răspuns. Care vor fi aceste acțiuni? În primul rând, un bărbat trebuie să arate respect față de această fată și față de sentimentele ei, chiar dacă el nu o place atât de mult, cât ea îl place pe el. Gândește-te de două ori, și mai bine chiar de trei ori, înainte de a primi un flirt de la o femeie și toate consecințele ale acestuia. Fetele sunt foarte fragile în dorințele și sentimentele lor, sunt vulnerabile, așa că nici într-un caz nu le obijdui, indiferent de decizia, pe care ai luat-o.

Fiți adevărați bărbați și aveți stimă față de sexul feminin!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *