Lifestyle, Sănătate, Sex/Relații

Cum Nu ar trebui să arate un bărbat la prima întâlnire

d438a42c22df9ffc4b2842e3d4aad897

  1. Uită-te numai în telefon

Un bărbat, care se uită mereu la ecranul telefonului său, sparie 75% din potențialele partenere. ”Ea înțelege acest lucru ca un propriu eșec, – clarifică pentru cei neînțelegători Kristen Mark, expert în sănătate sexuală de la Universitatea din Kentucky (SUA), – fiindcă ea nu a putut să te intereseze mai mult decât un gadget”. Dorești să obții doamna și să fiți la al șaptelea cer? Activează mai repede setarea ”mod avion”.

  1. Vorbește ca un cocălar

Felul în care tu vorbești, este estimat de cel puțin nouă din zece fete. Și acest lucru este de înțeles: vorbirea ta poate deveni și a copiilor ei. ”Un bărbat manierat, de obicei, educă bine copiii săi – spune Jay Heinrichs, profesor de oratorie, autorul cărții ”Thank You for Arguing”. – Nu este vorba doar despre ceea, ce impresie faci. Aceasta este selecția naturală din partea ei”.

  1. Fii sfiit, nu privi în ochi

Așa cum 84% de fete caută în tine cu atenție semne de încredere în sine, ”Nu rata această șansă de a specula simțul tău (sau cel puțin al nostru) de stil, – recomandă directorul de modă al MH american, Sandra Nyugaard. — Iată un sfat: o batistă în buzunarul de la piept sau o cravată de culori ”feminine” (roz, violet), îi vor da de înțeles, că tu nu prea te îndoiești în bărbăția ta”.

  1. Nu-ți peria dinții. Niciodată

Hai să ne abatem de la ceea, că dinții răi – nu este estetic și miroase rău. După cum spune Marian Lafrance, un profesor de psihologie la Universitatea Yale (SUA) și autorul cărții Why Smile?, uitându-se la rânjetul tău nu prea frumos, mulți se gândesc, că treburile cu finanțele tale merg la fel de rău ca și în gură. În general, nu uita: 81% dintre femei, la prima întâlnire, caută calul la dinți.

  1. Îmbrăcă-te la întîmplare

Șapte din zece femei, cu siguranță, vă vor întâlni după îmbrăcăminte. ”Înainte de a deschide gura, ținuta ta va spune multe despre tine – avertizează stilistul Jacqui Stafford, autorul cărții The Wow Factor. — Un pulover cu V-gât, o cămașă cu guler cu nasturi, niște blugi negri și niciun fel de adidași vechi – și iată arăți deja ca o persoană normală”.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *