Sex/Relații 632

CUM SĂ ALEGI PREZERVATIVELE

Vom vorbi despre ceea, ce noi toți folosim demult, dar niciodată nu ne-am întrebat, ce este cel mai bine să cumpărăm? Prezervative din latex, din poliuretan sau stimulente?
Dacă nu folosiți contraceptive orale (pastile), și preferați să vă protejați prin folosirea prezervativelor, atunci ar fi bine să înveți, cum să le alegi corect.

Prezervativele pot fi de mai multe feluri.

Prezervativele din latex vă protejează bine de sarcinile nedorite, dar au și unele dezavantaje. Grosimea lor, chiar și a celor mai subțiri contraceptive din latex, este de 0,05 mm și asta nu este atât de puțin. Este posibil un disconfort în timpul actului sexual și veți obține amândoi mai puțină plăcere. Cu toate acestea, unii oameni sunt alergici la latex, dar asta se întâmplă doar în cinci cazuri din o sută. Prin urmare, nu merită să vă faceți griji în privința acestui lucru.

Prezervativele din poliuretan sunt mai bune și mai scumpe decât cele din latex. În primul rând, ele sunt mai subțiri – doar 0.02 mm, dar, în ciuda acestui fapt, chiar și cele mai subțiri prezervative din poliuretan protejează mai bine decât cele din latex gros. Mai mult decât atât, veți obține mai multă plăcere de la sex, va apărea senzația, de parcă nu vă protejați deloc.

Dacă o persoană este alergică fie la una sau cealaltă componentă (latex, poliuretan), atunci special pentru aceste persoane se produc încă prezervative din intestine de miel. Din păcate, acest tip de prezervative nu protejează de infecțiile cu transmitere sexuală, ele pur și simplu nu lasă sperma să pătrundă în femeie. Încă un minus este faptul că nu este întotdeauna posibil să le cumperi: nu le poți găsi în farmaciile noastre, numai în magazinele „intime“.

După cum se știe, prezervativele se întind bine, de aceea îl poți trage pe orice penis de aproape orice dimensiune. Cu toate acestea, trebuie să iei în considerare grosimea demnității tale, deoarece un prezervativ prea îngust se poate rupe întâmplător, iar unul prea mare poate sări de pe penis în orice moment. Ambalajul trebuie să conțină informația despre „lungimea semicercului“ (pentru a afla ce „LS“ ai tu, pur și simplu măsoară circumferința sculei tale, dar numai în timpul unei erecții bune, iar numărul obținut trebuie să-l împarți la doi). „LS-standard” al producătorului european – 53 mm și mai mare – 57 mm. Produsele din Asia sunt pic mai mici – 51 mm. Pentru sculele mai mici se vând prezervative non-standard, însă, acestea au un preț de câteva ori mai mare decât cele obișnuite.

Cantitatea de lubrufiant, de asemenea, influențează în mod semnificativ calitatea sexului. Cu cât mai ieftin este produsul achiziționat, cu atât mai slabe vor fi senzațiile de la actul sexual și toată plăcerea va scădea la zero. Există mai multe tipuri de lubrifiant: lubrufiant cu silicon și lubrifiant pe bază de apă. Dacă sunteți alergici la silicon, atunci ai nevoie de unul pe bază de apă, care se usucă mult mai rapid decât cel cu silicon. Uneori, în materialul prezervativul se adaugă spermicide (nonoxynol-9) care sigur vă va proteja de o sarcină nedorită. Numai că nu este de dorit să folosiți de prea multe ori prezervative cu lubrifiant spermicid, deoarece acestea sunt foarte dăunătoare pentru ambii parteneri.
Se vând de asemenea și contraceptive de prelungire al actului sexual, pe suprafața cărora se aplică un anestezic speciale (cum ar fi lidocaina sau benzocaina), iar ele reduc puțin sensibilitatea penisului, astfel încât sexul poate dura mult mai mult. Adevărul este că de la acest anestezic poți obține o alergie sau gura partenerei va amorți, după ce penisul va pătrunde în gura fără protecție. Iar dacă într-adevăr ai o ejaculare precoce, care este legată, de exemplu, cu probleme hormonale, atunci acest tip de prezervative, din păcate, nu te va ajuta.
Prezervativele stimulente: cu mustăți, striate, cu punctișoare și cu alte trucuri sunt perfecte pentru stimularea partenerei tale, dar reține că, la intrarea în vagin, acestea pot provoca la început un mic disconfort. Unele femei nu simt deloc diferența dintre prezervativele obișnuite și cele cu mustăți sau cu puncte. Alegerea este a ta!

Chiar dacă sunteți pregătit pentru întâlnirea perfectă, rămâneți precaut. Este posibil să faceți un compliment, care poate strica totul.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *