Moda 591

Cum să alegi tricoul ca să arăți  musculos: 3 sfaturi

Expertul nostru în modă sfătuiește hainele care vă vor ajuta să arătați mai mare și mai impresionant (într-un sens bun al cuvîntului).

Cum să arăți stilat

Indiferent dacă sunteți un sportiv începător sau ai deja mărimi impresionante, este puțin probabil să renunțați la oportunitatea de a arăta mai reliefat. Știai  că, din cauza hainelor, pari uneori mai mic decît ești cu adevărat? Nu lăsați să se întîmple asta — iată cîteva sfaturi cum să alegeți hainele care vor adaugă vizual la volumul tău.

Arată perfect. Secretul №1

Examinați cusăturile

Asigurați-vă, ca cusăturile tricoului să fie exact de-a lungul liniei umărului. Dacă acestea atîrnă mai jos, se pare că tricoul este prea mare pentru tine — sau ești prea mic pentru el. Dar dacă cusăturile sunt situate exact pe umeri (sau chiar sunt  ușor în spate), atunci acești umeri  par mai mari decît sunt. Oamenii vor crede că v-ați antrenat așa de mult încît nu încăpeți în haine.

Cum să arăți stilat în tricou. Secretul №2

Așezarea corectă

Hainele bine așezate vor scoate în evidență bicepșii tăi  și pieptul larg, principalul lucru aici este să fii capabil să simți diferența dintre un tricou bine fixat și „unul mulat”. Alegeți acea mărime a tricoului care va mula doar umerii și pieptul, dar nu și abdomenul. Cu această sarcină face față hainele din bumbac, cu adaos de 1-5% de elastan. Ele nu se boțesc și își păstrează forma mai bine decît tricourile doar din bumbac.

Cum să arăți musculos. Secretul №3

Alege un desen corect

Probabil că deja știți că dungile orizontale măresc vizual volumul, iar cele verticale, dimpotrivă— te face mai suplu. Prin urmare, pentru a părea mai impresionant, alegeți prima opțiune. Alegeți un tricou cu o nuanță întunecată la gît și umeri, care trec  ușor într-o culoare mai deschisă. Cel mai bine cu această sarcină va face față culoarea albastru închis — această culoare, închisă la umeri și piept, va da părții de sus a corpului masivitate.

Cum arată un bărbat stilat

Să fii stilat — aceasta nu înseamnă să alergi după ultimele tendințe ale modei. Alegerea  cu succes a unei garderobe de calitate și elegantă, care pune accentul pe demnitatea figurii  și ascunde cu acuratețe defectele — o artă adevărată. Care poate fi învățată, apropo, de toți mai ales de tine.

[poll id=”66″]

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *