Lifestyle 452

CUM SĂ DEVII UN BĂRBAT FRUMOS 

Cum să-i faci pe oamenii din jur să creadă, că tu ești mai atractiv, decât ești în realitate? Cum să devii mai atrăgător într-o perioadă foarte scurtă de timp și fără prea mult efort? Există câțiva pași și schimbări simple, care te vor face un bărbat frumos.

1. Un bărbat frumos este interesant într-o conversație

Un interlocutor interesant obține câteva puncte suplimentare în ceea ce privește aspectul lui. Mai puține conversații superficiale despre vremea de afafră, și mai multe teme profunde. Cei mai atractivi oameni sunt mai deștepți și mai interesanți în orice conversație. Pălăvrăgeala superficială despre diverse fleacuri îl face pe om mai prost și mai superficial.

2. Un bărbat frumos menține contactul vizual

Atunci când întâlnești pe cineva, trebuie să acorzi atenție la culoarea ochilor acestei persoane. Acest lucru va duce la o ușoară întârziere când privirile voastre se vor întâlni. În timpul conversației uită-te periodic în ochii interlocutorului tău, asta te va face mai atrăgător.

3. Un bărbat frumos este întotdeauna îngrijit și proaspăt

Dușul zilnic te va face mai atractiv. Pielea va fi sănătoasă și părul întodeauna curat. Lenjeria și șosetele proaspete sunt obligatorii. Nu fi leneș să te speli pe dinți în fiecare zi, să-ți bărbierești barba și să ai grijă de aspectul tău exterior.

4. Un bărbat frumos zâmbește

Oamenii, care iubesc să zâmbească par a fi mai frumoși pentru oamenii din jur. Acesta este cel mai simplu mod de a fi mai frumos. Nimeni nu iubește tipii morocănoși și mereu nemulțumiți de ceva. Atunci când zâmbești îți ridici dispoziția ție și celor din jurul tău.

5. Un bărbat frumos miroase frumos

Mirosul plăcut și ușor de la un bărbat este acum o raritate. Mulți bărbați sunt prea leneși să se spele regulat și, ca rezultat, lasă din urma lor un miros neplăcut de sudoare (sau chiar de ceva mai neplăcut). Ai grijă de curățenia corpului și hainelor tale. Nu este nimic mai atractiv pentru o femeie, decât mirosul unui corp curat de bărbat cu un aromat ușor de parfum.

6. Un bărbat frumos nu este un afemeiat

Cei mai frumoși și doriți bărbați nu sunt afemeiați. Ei nu se târâie din urma oricărei reprezentante al sexului frumos, ci manifestă o curiozitate reținută. Aceasta este o tactică utilă, care este demnă de atenție.
7. Un bărbat frumos folosește gesturile

Persoanele, care gesticulează mult în timp ce vorbesc, sunt considerați mai atractivi. Un astfel de bărbat este considerat a fi un bărbat cu stimă și încredere în sine, mai energic și mai atrăgător.

8. Un bărbat frumos se îmbracă cu stil

Încearcă să arăți întodeauna un pic mai bine decât restul bărbaților în acest loc. Fii cu o jumătate de cap mai sus de ceilalți. Astfel tu vei obține mai multe puncte în favoarea ta. Tinerețea este trecătoare, pentru a economisi bani pe aspectul exterior și pentru a umbla în haine ponosite. În primul rând iubește-te pe tine însuți!

9. Un bărbat frumos este mai bun

Trebuie să te evidențiezi printre restul. Toți din jurul tău sunt lenți și plictisitoti? Fii mai activ și vesel. Fii mai sociabil, fă cunoștință și vorbește cu mai multe persoane. Niciodată nu te lăuda. Arată mai multă carisma, farmec, încredere în tine și duritate masculină. Evidențiază-te pe fundalul general de mediocritate, plictiseală și indiferență.

10. Un bărbat frumos face sport

Sportul este un salon de frumusețe pentru bărbați. Exercițiile fizice regulate te vor face mai frumos de câteva ori. Nu este vorba numai de mușchi și de lipsa de grăsime, dar și de un aspect exterior sănătos, în stare proaspătă și într-o formă de invidiat. Persoanele care fac sport respiră cu o energie incredibilă și cu atractivitate.

11. Un bărbat frumos își face femeia fie frumoasă

Atractivitatea unui bărbat constă în faptul de a-ți convinge femeia ta, că ea este frumoasă alături de tine. Nu fi zgârcit, spune-i iubitei tale mai multe complimente simple și nepretențioase, manifestă mai multă amabilitate și respect.

Trebuie să fii un bărbat frumos nu numai pentru femei, ci și pentru tine însuți. Oare nu ai meritat tu să fii mai bun decât restul? Pentru a deveni un adevărat chipes, dezvoltăți abilitățile necesare pentru viitor. 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *