Sănătate, Sex/Relații 331

CUM SĂ FACI CORECT COMPLIMENTE FETELOR – CE LE PLACE LOR

kontakt-glaz-kartinka-1080x675

Complimentele plăcute pentru o fată sunt acele complimente, care sunt spuse sincer și din inimă. Nici o femeie sau fată nu iubește frazele standard memorizate și exagerate. Când un bărbat vorbește cu sinceritate, el crede, că femeia se bucură de fiecare cuvânt și compliment. La început, nu trebuie să exagerezi cu complimentele, fiindcă uneori, femeile nu înțeleg corect și totul merge nu prea bine. Mai bine fă o dată un compliment și apoi urmărește, cum reacționează ea. Complimentele de genul „ai ochi frumoși” sau „Îmi plac foarte mult pistruii tăi” le plac femeilor, însă ar fi mai bine să pui creativitatea în mișcare și să găsești ceva diferit, numai al tău, special, ceva, ce ai observat cu adevărat la această fată.

Сare complimente nu le plac fetelor

Ceea, ce doresc femeile cu adevărat – este onestitatea și adevărul, în locul frazelor exagerate. Femeile observă, care compliment a fost spus cu sinceritate și care nu. Complimentul neonest sună ca un indiciu, însă tu vrei să te placă – așa că, poți obține rezultatul opus. Femeile nu iubesc complimentele de genul ”arăți bine azi”, fiindcă ea se gândește – ”oare cum arăt în alte zile?”. Complimentele trebuie să fie individuale și ar fi bine să simți și să observi acest lucru.

COMPLIMENTE, CARE FAC FERICITE FETELE

Fetelor le place să fie lăudate în toate. Nu este atât de dificil, să faci o femeie fericită. Spune-i ce crezi. În timpul comunicării și flirtului, trebuie să fii sincer. De obicei, o poți lăuda pentru zâmbetul ei frumos, rochia sau părul, dar și mai bine va fi, să fie lăudată pentru ceea, ce ea apreciază cu adevărat. Femeia vrea să obțină complimente unice, deoarece ea se simte unică și nu doar un alt obiect sexual pentru apreciere sau utilizare.

 Cele mai frumoase complimente — SUNT CELE SINCERE ȘI INDIVIDUALE.

Într-o relație poți lăuda nu numai pielea ei catifelată, ci poți face și complimente de natură sexuală. Femeile vor să se simtă sexy și se bucură, atunci când vorbești, de exemplu, despre fesele sau sânii ei. Da, vă spun cinstit :-). Cu toate acestea, nu trebuie să minți ori să exagerezi. ”Tu ești cea mai bună fată din lume” mai bine înlocuiește cu ”Pentru mine tu ești cea mai bună fată din lume”.

Fetelor le place când le spui, că miros plăcut, zâmbesc frumos și sunt cele mai bune. Dar, mai presus de toate, femeile iubesc, când sunt bine tratate, când le acorzi atenție, exprimi simpatia și afecțiunea cu gesturi mici. Acesta este cel mai mare cadou, pe care îl poți face unei fete.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *