Sănătate 416

Cum să faci din oricare bărbat, unul încrezut în frumusețea sa

Procedurile cosmetologice și chirurgia plastică —  sfera nu doar femeilor. Aici sunt șapte probleme care le poate rezolva bărbatul modern, dacă scapi de stereotipuri și te adresezi unui specialist.

Tot mai mulți bărbați se îmbracă în saloanele  frumusețea și în clinici de chirurgie plastică, iar dacă ai reușit deja să te gîndești că ei sunt nervoși din cauza greutății, atunci năprasnic. Acolo bărbații sunt ajutați să facă față cu o varietate de probleme, care în serios le otrăvesc grav viața.

Transpirație excesivă, excesul de greutate, un aspect obosit — toate acestea pot fi rezolvate rapid și fără durere. Și aici, desigur, nu este nimic rușinos. Tu te duci la medic dacă ai dureri de stomac? Aici, este același lucru.

Problema: excesul de grăsime

Excesul de grăsime declanșează tulburări hormonale, care revine la normal în curînd după ce bărbații scapă de excesul de straturi de grăsime. În plus,la persoanele supraponderale crește nivelul de stres tot din cauza acelorași hormoni.

Astfel de oameni necesită de o creștere a producției de insulină, care duce la creșterea producției de cortizol hormonul stresului.Celulele încep să se protejeze și formează un strat de grăsime. Apare insulina și rezistența la cortizol. Se reduce sinteza de testosteron, crește numărul de hormoni sexuali feminini. Iar din această cauza suferă potența.

Soluția:dietetica, criolipoliza, liposucția

Să scapi de excesul de greutate nu este ușor. Cel mai bine este să te adresezi la un  expert— la un nutritionist și la un terapeut, care înțelege mecanismele de dezvoltare a obiceiurilor alimentare.

În cazul în care prima etapă este finisată și chiar sistemul muscular este întărit, iar grăsimea nu vrea să plece, vă puteți adresa la ajutorul medicinei estetice. Excesul de grăsime de pe burtă, șolduri, umeri pof fi îndepărtate prin criolipoliza (celulele grase vor fi supuse înghețului, și apoi timp de două luni, ele continuă să se distrugă și să mănînce macrofage) sau cu ajutorul liposucției cu ultrasunete, mai puțin traumatică decît cea clasică.

Problema: hiperhidroza

Transpiră și mîinile, și picioarele, și subsuorile. În general, de la sudoare nu știi unde să alergi .

Soluția:botox

Du-te la un cosmetician. Înjecțiile cu botox au fost inventate nu pentru doamnele care au observat pe fața lor cîteva riduri, dar pentru bărbați brutali care transpiră ca Ilya Muromets în pădure la tăierea copacilor. Toxina botulinică blochează  transmiterea impulsurilor nervoase către glandele sudoripare, iar hiperhidroza se retrage. După 2–3 zile, transpirația se normalizează  și durează această stare beatifică  pînă la opt luni.

Problema: sforăitul

Sforăitul nu numai că îi încurcă pe cei din jur să adoarmă, dar de asemenea poate provoca un stop respirator sau boli cardiovasculare.

Soluția: rinoplastica

Metode de tratare al acestei boli sunt o duzină. Sunt și radicale. Nu de puține ori ameliorarea apare ca urmare a rinoplastiei și îndreptare a septului nazal. Respirația nazală se îmbunătățește, în sînge pătrunde mai mult oxigen, iar pacientul devine mai energic, mai puțin obosește, și obține succese mari.

Problema: starea de sănătate proastă a dinților

Principala frica a bărbaților atunci cînd menționezi stomatologia  —  durerea, care era prezentă obligatoriu în tratamentele anterioare. Mijloacele moderne de anestezie permit de a face orice manipulare stomatologică să fie absolut nedureroasă. Un mare plus atunci cînd vine vorba de realizările frumuseții.

Soluția: stomatologia estetică

Astăzi, pierderea dinților poate fi prevenita, dacă la timp te adresezi unui dentist și dacă este necesar să repari dentiția.

În clinicile ortodontice bărbați alcătuiesc un sfert din toți pacienții. Și aceștia sunt adulți, nu doar adolescenti. Ei nu înțeleg numai necesitatea alinierii dinților pentru a păstra o dentiție completă zeci de ani înainte, dar, de asemenea sunt liberi să își aleagă una din sistemele invizibile preferate, cum ar fi safir, aparat dentar lingual sau o formă din plastic detașabilă – alignere.

Iubitorii de ceai, cafea și țigări pe lîngă îndreptarea dinților va fi nevoie să îi înălbiți. Și de asemene cu aceasta poate face față stomatologia  modernă. Avînd clivaje în dinți, puteți alege extensia cu un material compozit sau cu furnire. Toate acestea se pot face maxim invizibil, astfel încît propria mama nu va observa diferența. Tehnologiile ne permit.

Problema: hernia pleoapei inferioare, ptoza pleoapei superioare

Acest lucru apare cu vîrsta, oboseala, și, probabil de la un stil de viață nu prea sănătos.

Soluția:chirurgia plastică

Consecințele hedonismului pot fi ascunse cu ajutorul chirurgilor plastici. Unii vor prescrie un complex de detoxifiere, alții vor îndrepta pleoapele cu ajutorul operației, astfel încît pe piele să nu rămînă nici o urmă.

O astfel de operație se reflectă instantaneu pe față: pleacă sentimentul de oboseală, în general, ea arata mai tînără și mai sănătoasă.

Problema: păr în exces pe față și pe piept

Nu ai dorința de să razi obrajii în fiecare zi sau să simți iritare atunci cînd te razi? Doriți să obțineți pentru totdeauna o linie dreaptă a barbei, și tot odată, să faci față cu grăsimea crescută în zona gîtului (deoarece glandele sebacee și sudoripare sunt legate cu foliculii de par)? Rezolvă această problemă și în același timp, gulerele de la cămășile tale vor fi mai mult timp curate.

Soluția: epilarea cu ultrasunete

Epilarea cu ultrasunete este mai puțin dureroasă, decît alte tipuri, precum și pe pielea groasă a bărbaților senzațiile sunt cosmice. Experții  în frumusețe și managerul- partener al clinicii „Premium Estetica“ Natalya Grigoryeva spune că este ca un masaj cu vid-role, atunci cînd pielea este ușor rulată, și aspirată în duză.

Problema: pierderea elasticității pielii

Menținerea unui aspect fizic sănătos ar trebui, cel puțin pentru a reuși în afaceri, deoarecere aprecierea omului de afaceri de partenerii săi se formează inclusiv din starea feței lui.

Soluția: liftingThermage

După o oră de această procedură, pleci cu senzații de parcă ai fost la odihnă. Încă jumătate de an fibrele țesutului conjunctiv, prelucrate cu radiații electromagnetice, acumulează tonus, elasticitate și la general tinerețe. Și încă o dată se formează o foarte importantă formulă pentru bărbați ce ține de frumusețe: rapid, imperceptibil, eficient și fără durere.

Concluzii

Astăzi, societatea cere de la bărbați îngrijire și curățenie, deoarece aspectul exterior —  indicator al gradului de formare și sfera emoțional- volitivă. Conform aspectului fizic se evaluează, cum va rezolva problemele de afaceri, va putea face față cu funcția de conducere. Mustrător și tăcut sună întrebarea: „Dacă el nu poate îngriji de sine, atunci cum va putea organiza un întreg departament?“.

 

[poll id=”42″]

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *