Sănătate 291

Cum să mergeți în vacanță împreună fără daună dragostei

Fiecare dintre noi a intâlnit în timpul vacanței ambele variante: cuplul armonios, care se bucură de vacanță și de compania reciprocă … Și cuplul groaznic, care înjură neîncetat și otrăvește vacanța tuturor în jurul său. Care este varianta dvs? Aceasta nu depinde doar de modul, în care se dezvoltă relațiile, dar și de abilitatea de a planifica bine călătoria.

1. Un vis comun

Alegeți un loc pentru a petrece vacanța și un program de divertisment, care vă va bucura pe amândoi. Să-ți convingi partenerul să moară de plictiseală pe ruinele unui templu vechi, atunci când el dorește să pescuiască în Valdai – este o idee proastă. Să mergi la vârfurile acoperite de zăpadă în loc de o plajă tropicală, iar apoi tot drumul să plângi că îți este frig, inconfortabil, și că ar fi mai bine să stai acum lungită sub soare, pe nisip – este o idee la fel de proastă. Dacă sunteți împreună – cu siguranță puteți găsi un interes comun.

  • «Așa de mult visam să merg la Paris, încât în timp ce planificam călătoria, n-am tras mare atenție la câteva observații din partea iubitului meu. Apoi s-a dovedit, că el urăște totul european în general, și francez, în special. Călătoria s-a transformat într-un coșmar». — F., 28.

2. La capătul pămîntului – doar cu un partener de încredere

na-kakoy-otdyih-vyi-sebe-zarabotali-za-godDacă sunteți împreună puțin timp și aceasta este prima vacanță împreună – alegeți călătorii care nu necesită multe ore de zbor. Dacă aveți o criză în relații, și vacanța ar trebui să le întărească – de asemena, nu merită să riscați. Desigur, ar fi minunat să fii cu iubitul în Australia – numai dacă ar fi posibil să vă teleportați acolo. Doar un zbor durează până la o zi și jumătate, iar din alte orașe poate dura chiar 3 zile – cu luarea în considerare a transferurilor. Nu orice relație va rezista, atunci când ambii sunteți atât de epuizați, enervați, nu ați dormit destul și sunteți nevoiți permanent să vă aflați alături, fără posibilitatea de a ieși și a se relaxa.

3. Turismul nu se potrivește oamenilor, ce exagerează cu curățenia

Să pleci cu cortul la mare – sună atât de romantic. Dar în practică, acest lucru înseamnă, că părul se va decolora de la spălarea în apă sărată, măștile și scrubul va rămâne acasă, toaleta va fi undeva acolo după o pietricică, iar stomacul deranjat din cauza frigăruiului mâncat într-o cafenea suspicioasă pe marginea drumului, poate nu este chiar garantat, dar e foarte posibil. Pentru multe cupluri toate acestea nu sunt piedici pentru o vacanță plăcută, dar pentru început, trebuie să vă asigurați că sunteți așa cuplu.

4. Pictura, geanta, cartonul și cățelușul mic

Dacă toate certurile, din cauza, că cineva a luat prea multe lucruri cu el, iar acum altcineva trebuie să târâie valizele grele, s-ar transforma în trandafiri, lumea ar fi plină de parfumul lor. Este mai bine să sacrifici o rochie de seară decât o vacanță liniștită, nu-i așa?

5. Vecini buni, prieteni fericiți

Să mergeți amândoi sau cu prietenii? Ar trebui să te gândețti bine! Cât de mult se potrivesc interesele voastre? Nu aveți dezacord, ce privește traseul? Aveți pretenții materiale identice? Este un pic incomod, atunci când un cuplu dorește să se odihnească pe programul cămin-bere-chips-uri, iar alt cuplu – lux-șampanie-caviar.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *