Lifestyle 530

Cum să organizezi o petrecere a burlacilor reușită

Ați fost numit cavalerul de onoare la nunta prietenului tău? Deci, tu ai cîteva responsabilități importante. Cea mai importantă — să îi organizezi prietenului o petrecere a burlacilor superbă. De obicei, cînd oamenii aud această frază, ei încep să se gîndească imediat la butoaie cu bere și la lenjerie tanga. 

În acest articol vom discuta despre originea acestei tradiții bune și vă vom spune cum să organizați o petrecere adevărată a burlacilor pentru prietenul tău.

Petrecerea burlacilor istoria

Bărbații vor fi surprinși să afle că tradiția de a organiza petrecerile burlacilor a apărut încă din antichitate. Spartanii — autorii tradiției din secolul V î.Hr. —organizau o cină pentru mire seara înainte de nuntă.

Tradiția de a organiza o petrecere a burlacilor a continuat și mai tîrziu. În anii ’40 și ’50 ai secolului XX, aceste evenimente au fost numite „cina domnilor”. O astfel de cină, de obicei, era organizată de tatăl mirelui și, ca în vremurile străvechi, la cină    se spuneau toasturi și domnea atmosfera de sărbătoare. Aceste cine erau organizate în numele prieteniei masculine și evenimentului important în viața fiecărui bărbat —  trecerea de la viața de burlac la viața unui bărbat căsătorit.

Н2 O petrecere a burlacilor ideală cum este ea

În ultimele decenii, o astfel de cină a fost înlocuită cu o petrecere. Și schimbările au fost nu numai în numele evenimentului, s-au schimbat și însăși obiceiurile. Acum petrecerea burlacilor este organizată mai degrabă nu cu scopul de a-l felicita pe mire, dar să-i oferim ocazia să-și petreacă ultima noaptea în „libertate”. Prin urmare, la petrecere, mirelui i se permite să facă tot ce nu va putea face atunci cînd va fi căsătorit. Cina și toasturile au fost înlocuite cu stripteuze, jocuri de noroc și o cantitate abundentă de alcool.

Din fericire, aceste petreceri nu mai sunt la modă. La urma urmei, ele nu îi fac o onoare specială mirelui, care va trebui să reziste ispitelor. Înțelegeți că mariajul nu va închide pentru prietenul tău toate striptease cluburile și barurile, el s-a refuzat în mod voluntar de un astfel de mod de a-și petrece timpul și deja de destul de mult timp în urmă. De fapt, căsătoria îl va influiența în mod diferit, familia nu-i va permite să petreacă același timp cu prietenii așa cum o făcea înainte. Și în loc de a face o petrecere a burlacilor ca o ultima șansă pentru prietenul tău pentru desfrîu, mai bine direcționați energia într-un curs pașnic și dedicați-o adevăratei prietenii masculine activităților comune sau hobby-urilor, cărora mirele va putea acum să le dedice mult mai puțin timp.

Alegeți o ocupație

Primul pas în planificarea unei petreceri a burlacilor va fi alegerea ocupației care va deveni centrul petrecerii voastre. Iar absența unor stripteuze nu va face petrecerea voastră plictisitoare. Sunt multe ocupații care vă vor ajuta să măriți nivelul de testosteron  și să facă ca inima să sară din piept. Iată cîteva exemple de ceea ce puteți face:

  • să luați în chirie jet ski-uri
  • mergeți la pîrtia de schi sau snowboard;
  • să vizionați un meci de sport sau competiție;
  • mergeți la un meci de box;
  • să dedicați o zi pentru a juca golf;
  • plecați la pescuit (închiriați o barcă sau învățați cum să pescuițila copcă.);
  • jucați fotbal, baschet, volei;
  • jucați paintball;
  • mergeți la camping în natură.

Nu faceți nimic ce ar putea provoca traume. Vreți să vă distrați, dar nu să îi rupeți ceva mirelui.

În dorința de a surprinde mirele nu este nimic rău, dar nu uitați să țineți cont de interesele sale.

Luați în considerare situația financiară a tuturor prietenilor mirelui. Nu vrei ca cineva să rateze petrecerea burlacilor doar pentru că nu-și poate permite.

După ce ați ales cu ce vă veți ocupați la petrecerea burlacilor, gîndiți-vă la mîncare. În sezonul cald, va fi perfectă mîncarea la aer liber. Dacă afară este vreme rece, atunci nu risca și comandă o masă sau o sală în localul favorit al mirelui.

În timpul cinei veselește prietenii, provoacăi să spună toasturi. Posibil că cineva mai experimentat va dori să-și împărtășescă îndrumările cu mirele.

Alegeți data

Sunt cîteva momente care trebuie luate în considerare atunci cînd alegeți data pentru petrecerea burlacilor. Seara în ajunul nunții pare ideală pentru o petrecere, dar mai bine renunță la acest gînd. Mirele trebuie să se odihnească înainte de ceremonie. În plus, de obicei, seara, înainte de nuntă, toată lumea se ocupă de pregătirea pentru aceasta. Cel mai bine este să alegeți o zi cu cîteva săptămîni înainte de nuntă. Dacă mulți dintre prietenii mirelui trăiesc departe de el, atunci este mai bine să stabiliți o dată chiar mai devreme, astfel încît oamenii să nu facă aceeași călătorie într-un interval de timp scurt.

Trimite invitații

Invitați la petrecerea burlacilor pe toți prietenii mirelui și rudele cu care se află în relații bune.

Trimiteți invitațiile cu trei săptămîni înainte de petrecere. Invitațiile ar trebui să reflecte stilul petrecerii burlacilor. Dacă seara va fi oficială, atunci trimiteți invitația frumos ambalată pin poștă. Dacă intenționați să organizați un eveniment într-un stil mai simplu, puteți să le faceți invitaților un apel telefonic sau să trimiteți invitația prin internet. În cazul în care petrecerea burlacilor presupune una dintre divertismentele de mai sus, trebuie să completați invitația cu informații despre costul evenimentului, locul desfășurării, ora întîlnirii etc.

Fiecare invitat trebui să plătească costul pentru sine și să investească o parte din bani pentru mire.

[poll id=”81″]

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *