Moda 1.238

Cum să purtați adidașii cu un costum

Se știe că adidașii  —  o încălțăminte foarte confortabilă. Atît de confortabilă încît mulți ar prefera să o poarte mereu și peste tot. Să o schimbe  doar acasă cu papuci de casă și mai confortabili. Integritatea imaginii și unitatea stilului — asta ne conduce atunci cînd cu o jachetă și pantaloni încălțăm frumoși, dar, din păcate, nu la fel de confortabili pantofii din piele.

La ce v-ați gîndi, dacă imaginea obișnuită a lumii s-ar schimba și convingerea că adidașii și îmbrăcămintea smart casual incompatibile, și-au pierdut brusc puterea? Ați fi încerca ceva nou? Haideți să privim puțin la armonia imaginii masculine moderne dintr-un unghi diferit.

Combinăm adidașii cu un costum

Cîndva  o astfel de viziune era vîrful gîndirii libere. Doar cei mai curajoși își puteau permite să șocheze publicul. Arată acest complet atît de neobișnuit astăzi? Deloc: adidașii nu numai că arată aici ca ceva străin, ci dimpotrivă, în conformitate cu spiritul timpului, ei îndeplinesc o funcție importantă de reducere a formalității — dress-down, în engleză.

Reducerea formalității poate fi în moduri diferite. Modest și conservator: de exemplu, să schimbi o cămașă dungată cu o cămașă caroiată; sau cravată de mătase pentru una din tricot; pantofi oxford cu pantofi loafer. Dar astăzi vom vorbi despre un mod mai radical: nici un derby sau monks — sneakerși (sneakers), după cum spun americanii, sau trainers, așa cum iubesc să numească astfel de încălțăminte în Anglia sau pur și simplu adidași.

Cum să purtați corect adidașii cu costumul

Un amestec de stiluri — un lucru bun, și dacă îl puteți folosi cu pricepere, puteți obține cele mai interesante rezultate. Ce înseamnă să folosiți cu pricepere? Nu toate costumurile pot fi purtate cu adidașii. Nu toți  adidații pot fi purtați cu un costum.

Deci, dacă v-ați decis la combinația de costum și îcălțăminte de sport, asigurați-vă că:

  • Jacheta și pantalonii să aibă croi îngust, dacă costumul  este din lînă fină netedă.
  • Se potrivesc perfect pentru combinarea cu încălțămintea sportivă costumele casual: din bumbac, din in, țesături texturate din lînă.
  • Lungimea pantalonilor să permită deschiderea completă a încălțămintei: nu ar trebui să existe deloc sau un minim de pliuri în partea de jos.
  • Adidașii cît se poate de simpli, obișnuiți, nu largi, fără decor inutil, optim —  Nu încercați să combinați cei de alergat, pentru baschet și alți adidași pentru atrenamentele de sport. Ca o alternativă pentru  simpli albi, puteți lua în considerare adidașii clasici lifestyle.
  • Adidașii trebuie să fie într-o stare excelentă: curați și bine îngrijiți.
  • Este bine, dacă în set sunt incluse și alte elemente casual. Orice: o geantă, un ceas, ochelari, o cravată neobișnuită, accesoriu pe cap.

Excepție al regulii de combinație a adidașilor cu un costum

Arată urît adidașii negri cu un costum. În ciuda faptului că ei sunt simpli, nu largi, iar costumul — casual, aspectul se dovedește a fi ca și cum ați decis să alegeți încălțăminte sportivă, cît mai aproape posibil de cea formală, dar nu a ieșit  nimic bun din asta —  o privire rapidă recunoaște ușor falsul.

[poll id=”57″]

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *