Sex/Relații 385

Cum să te comporți cu o fată, pentur ca să fie de acord cu orice

Toată lumea știe, că există anumite reguli de comunicare, decență și așa mai departe, care nu trebuie încălcate nici într-un caz, dar pe lângă acestea mai există și unele reguli, pe care trebuie să le respecți, dacă vrei să fii capabil să poți comunica liber cu absolut orice fată.

1. Fii întotdeauna pozitiv

Ea studiază ceva sau lucrează sau toate împreună. În orice caz, ea cu siguranță obosește, iar după o zi grea și încărcată negativul tău nu îi va aduce bucurie.

2. Bărbatul trebuie să fie bărbat

Un bărbat nu ar trebui să se plângă de viața lui, de decanul, de șeful sau prietenii săi. Problemele și eșecurile tale le poți descărca când te afli alături de o prostuță sau cu prietenii la o bere. Și mai bine ar fi să le uiți cu totul și să le arunci afară din capul tău.

3. Niciodată nu alerga după o femeie

Atunci când o femeie are 10 ”potențiali parteneri” și 9 dintre ei aleargă după ea și îndeplinesc toate capriciile – așa ceva plictisește foarte repede. Și dacă printre mulțimea gri de figuri devotate fără chip există o persoană, care iese în evidență doar prin faptul că se comportă cu mândrie, anume în astfel de bărbați se îndrăgostesc femeile.

4. Încrederea în sine

Comunică simultan cu mai multe fete. În primul rând, asta adaugă experiență de comunicare cu reprezentantele sexului opus. În al doilea rând, femeile simt foarte bine concurența, chiar dacă nu există niciun motiv pentru asta. La femei se pornește dispoziția de rivalitate și asta îți dă un avantaj, deoarece acum ei îi va fi mai interesant să te obțină pe tine, decât pe alți bărbați.

5. Surprinde

Oferă cadouri neobișnuite. Pe lângă cadouri, poți surprinde o femeie și cu ceva mai neobișnuit. Învață un truc simplu cu cărți sau cu monede. Poți învăța cum să faci o floare dintr-o foaie de hârtie și să faci o floare în fața ei, în timp ce luați cina într-un restaurant. Acest lucru funcționează excelent din două motive – este plăcut, și cel mai important – ea a văzut atât de multă atenție doar în filmele romantice.

6. Fă complimente

Fii atent. Când ea va avea o coafură nouă, o haină sau un machiaj nou – întâlnește această schimbare cu un compliment ușor. Ea va aprecia asta cu siguranță. La urma urmei, ea face toate astea pentru a fi observată. Dacă nu vei observa tu asta – atunci va observa un alt bărbat, mai atent decât tine.

7. Învață să auzi și să asculți

Nu este nevoie să te gândești mult și să inventezi teme de comunicare cu o femeie. Femeile iubesc în mod natural să facă acest lucru, așa că este suficient doar să o asculți atent. Susține conversația cu niște întrebări suplimentare, pentru ca ea să dezvăluie tema mai mult și să-ți povestească din ce în ce mai multe.

8. Comunicați activ

Întâlnirea cu tine ar trebui să fie o sărbătoare pentru orice fată. Iar sărbătorile, după cum se știe, sunt rare, ele sunt așteapte cu nerăbdare, trec foarte repede și rămân în memorie pentru o lungă perioadă de timp.

Nu întinde întâlnirea până la momentul, când ambii veți deveni plictisiți. La fel stă treaba și cu discuțiile și cu plimbările. Termină conversația în momentul, în care voi v-ați bucurat deja de cel mai bun moment emoțional și credeți că mai departe va fi la fel de bine. Fă acest lucru cu atenție și cu tact. Trebuie să o faci să aștepte cu nerăbdare continuarea.

9. Fii interesant

Dezvoltă-te multilateral, citește reviste, privește Discovery. În general, trebuie să faci acest lucru mai întâi de toate pentru tine însuți. Cu cât mai largă îți este mintea, cu atât ești mai erudit și, respectiv, mai interesant pentru aleasa ta.

10. Un scop concret

La începutul comunicării, este necesar să determini pentru tine însuți, ce vrei tu de la această ființă – să deveniți prieteni, să construiți o relație sau doar sex.

Desigur, nu-i nicio problemă să fiți mai întâi prieteni, iar apoi vom vedea. Dar ține minte – o comunicare prea îndelungată te preface într-o prietenă „în pantaloni“ sau într-un frățior, iar mai târziu este destul de dificil de a inversa acest proces.

Atunci când o femeie plânge, nu încerca să devii invizibil, susține-o, și te va răsplăti însutit.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *