Sănătate 454

Cum să te descurajezi sau 10 lucruri care resping femeile

Femeile – creaturi uneori inexplicabile, dar fără ele viețile noastre ar fi fost plictisitoare și fără de sens. Vrei să fii în centrul atenției? Îți lipsește increderea, nu crezi că femeile ar putea fi interesate de persoana ta? Posibil, faci unele greșeli subconștient. Și acest lucru respinge aceste nimfe minunate de la tine. Poate ar trebui să schimbi tunsoarea, libajul, sau la urma urmei să cumperi o cremă pentru ciuperca piciorului? Citiți sfaturile noastre să le puteți câștiga inimile!

Despre ce să ne amintim și ce să uităm, ca să le fim pe plac

Așa că vom împărți recomandările noastre în două categorii – ce trebuie să faci, și ce – în niciun caz și sub nici o formă, dacă dorești să-i câștigi inima.

Trebuie:

 1. Respectați o bună igienă personală. Nu doar așa am acordat acestui punct primul loc. Nici o haină trendy și nici un parfum scump nu va ascunde ciuperca unghiilor, mirosul neplăcut sau mătreața pe umeri. Fă duș regulat și ai grijă de corpul tă
 2. Privește-te în oglindă. Dacă nu te poți hotărî – cere sfaturi de la un prieten sau prietenă de succes. Frizura, postura, imbracamintea si incaltamintea – cartea ta de vizită. Aacestea îți pot crea atât o impresie extraordinară asupra ta cât pot și strica totul. Dacă aveți blugi de modă veche sau tunsoare care îți accentueaza defectele, succesul dumneavoastră va trebui să aștepte muuult de acum încolo.
 3. Fii un gentleman. Chiar dacă finalizezi cu succes tratarea onicomicozei, îndreptarea dinților, scapi de mătreață, dar continui să scuipi în prezența doamnelor, nu respecți regulile banale de etichetă, cum ar fi să dai mâna sau să lași doamna înainte, șansele de a obține sufletul și corpul zeiței sunt
 4. Ascultă și aude. Cele mai multe femei apreciază grija și atenția. Și cum poți acorda atenție, dacă te prefaci ureche surdă la pălăvrăgeala ei? Domnișoara îți poate indica foarte subtil asupra dorințelor ei, iar din cauza lenei banale poți pierde din vedere acești factori principali. De exemplu, vă indică zilnic asupra parfumului viselelor ei, și tu îi oferi o cremă pentru ciupercă. Trist, nu-i așa?
 5. Trateaz-o ca pe una specială. Da, astfel le cucerești cel mai ușor. Chiar dacă în adâncul sufletului crede că „acesta este o momeală tipică“, va fi cu tine, dacă îi oferi un piedestal.

Nu trebuie:

 1. Să fii plictisitor. Cât de mult nu i-ai picat la sufletul, în cazul în care monologurile tale sunt despre limbaje de programare, chimie anorganică, motoare BMW sau ciuperca piciorului va dispărea toată sensibilitatea și pasiunea ei, dedicată ț
 2. A spune toate Nu ai bani, ai probleme la locul de muncă, ai o ciupercă pe picioare – și ce. Taci din gură! Nu fi pămpălău, rezolvă-ți problemele singur. Desigur, dacă sunteți abătut din cauza unor probleme la locul de muncă și nu aveți dispoziție, puteți descrie pe scurt imaginea partenerei, spunând că „astăzi la locul de muncă a fost o zi aglomerată, dar se rezolvă.“ Fie în ochii ei un bărbat puternic și de încredere!
 3. A uita de bunele A râgâi, scărpinarea între picioare, limbaj necenzurat, povești despre modul în care ai fost la baie sau urmezi tratamentul pentru ciuperca unghiilor – nu cel mai bun subiect de discuție cu o doamnă. Lasă aceste detalii prietenilor. Fetele urăsc așa ceva.
 4. Aruncarea de la o extremă la alta. Aici ai citit undeva că trebuie să fii um macho brutal, nu-i scrii timp de trei zile, te comporți rece. Și apoi hop – și nu se mai răspunde la apeluri și iese la plimbare cu alții. Și atunci te schimbi dramatic – devii romantic și o terorizezi cu sute de O aștepți mereu în pauza de masă. Gândește-te ce faci, cum și dacă este cazul.
 5. A spune minciuni. Chiar dacă nu imediat, ea totuși va afla adevărul. Sau tu te vei da de gol sau așa va veni situația. Cea mai mică minciună se poate transforma într-un dezastru. Una e să ocolești tema că ai fost la o întâlnire de afaceri, pentru a câștiga câți-va bani în afara muncii. Un alt lucru – m-am întâlnit cu o prietenă și am mers la o Femeile simt de mine atunci cand ascundeți ceva, așa că cel mai bine este să nu riscați. Odată pierdută reputația și încrederea se recuperează foarte dificil.

Unguent antifungic sau un compliment – nu ucide romantismul

Când deja ești într-o relație stabilă, nu uita cât de important este pentru o femeie romantismul. Nu-i cere să aplice pe picioare unguent antifungic sau să curețe petele de pe lenjeria ta. Cel mai bine este să cumperi de pe drumul spre casă un buchet de flori, să-i spuni cât de bine arată atunci când iese din duș. Ai grijă de ea, ca de o floare. Și ea te va răsplăti cu generozitate!

[poll id=”2″]

5 Comments

 1. Mark Author

  Nu ați scris despre zgârcenie. Femeile iubesc atunci când cheltuiți bani pe ele! Chiar dacă aveți un venit mediu, nu este necesar să economisiți la tot.

  Reply
 2. viktoRRR Author

  Eu cred, că scânteia între oameni sau apare, sau nu. Și aici deja nici tunsoarea nu rezolvă nimic.

  Reply
 3. Eugen Author

  Pentru mine, probabil cel mai dificil lucru – să înțeleg indiciile unei fete.

  Reply
 4. Stefan_1990 Author

  În primul rând trebuie să ai ceva în cap. Cel mai bine dacă fata este mai tânără!

  Reply

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *