Sex/Relații 275

CUM SĂ TE PREGĂTEȘTI REPEDE DE O ÎNTÂLNIRE: AFLĂ CE SĂ FACI MAI ÎNTÂI

israfilabutalibov_283544825-1024x683

Până la întâlnirea cu o fată a rămas o oră și trebuie să ieși din casă peste 10 minute? Iar ai uitat, nu ești gata, sau pur și simplu totul sa întâmplat în mod spontan. Desigur, nu mai ai timp deja să intri în imaginea unui prinț frumos, dar iată 4 sfaturi, care îți vor ajuta să nu strici impresia despre tine o dată pentru totdeauna.

1. Taie unghiile

Ea se va uita la mâinile tale, nu vei putea face nimic cu asta. Ea va observa fiecare unghie, care este mai lungă decât altele, fiecare cuticulă zdrențuită. Prin urmare, evaluează situația și fă o manichiură de urgență.

2. Nu mirosi

Axilele rase plus deodorantul cel mai eficient în cazul tău – iată de ce vei avea nevoie, pentru a mirosi bine. Sau, mai degrabă – să nu miroși: dacă vorbim despre prima întâlnire, atunci renunță la apă de toaletă.

3. Piaptănă-te

Puțin gel de păr nu va face rău. Și mai mult – acest truc va adăuga câteva puncte în favoarea ta. Văzând că tu te-ai gătit bine, ea se va gândi, că nu în zadar a petrecut și ea o oră sau două pregătindu-se de întâlnirea cu tine.

4. Și spală-te pe dinți

Și cel mai bine – să nu uiți de ața dentară. Ai putea topi inima unei femei cu zâmbetul tău irezistibil. Sau ai putea crea o situație confuză – dacă între dinți a rămas pătrunjel cu hrișcă.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *