Lifestyle 318

Cum să-ți aduci repde aspectul fizic la ordine: 5 sfaturi

b4bd54d6a644eafd23ff7590238c334e

Peste cinci minute ai o întâlnire de afaceri, iar tu tocmai ai terminat de reparat motocicleta iubită? Iată niște sfaturi, care te vor ajuta să-ți revii cât mai repede posibil.

Adu în ordine perciunii: 1 minut

Perciunii tăi cresc mai repede decât părul de pe cap – este un fapt. Și un aspect fizic îngrijit depine direct de faptul cât de îngrijiți sunt ei. Pentru a-i îndrepta, nu este obligatoriu să mergi la frizer – te poti descurca destul de bine și acasă. Folosește un trimmer pentru tuns barba și mustața.

Matează pielea: 15 secunde

Pielea bărbaților este de obicei mai grasă decât ce a femeilor. Un plus este faptul că acest lucru ne permite să arătăm mai tineri. Un minus – spre sfârșitul zilei tu strălucești ca un pui la grătar. Pentru a evita acest lucru, folosește șervețele umede, care matează pielea – lasă-le să fie întotdeauna în sertarul mesei tale de lucru. Acestea te vor ajuta să elimini excesul de sebum, astfel încât în timpul întâlnirii menționate mai sus, vei străluci doar din cauza entuziasmului.

Alege o cămașă de culoare aprinsă: 30 de secunde

Clasică albă – este bine, dar tot timpul – este foarte plictisitor. Îprospătează-ți aspectul, lasă zona de confort și a alege o culoare aprinsă. Portocaliu aprins, roz sau roșu – aceste culori te vor scoate în evidență din mulțime.

Peeling: 1 minut

În fiecare zi, mii de celule de pe fața ta mor. Fără scrub ele se vor acumula pe față sub formă de fulgi albi uscați. Îți trebuie asta? Dacă nu, atunci de câteva ori pe săptămână curăță fața folosind un scrub. Va fi ca nouă: proaspătă și curată.

Curăță pantofii: 1 minut

Conform celor mai recente sondaje, efectuate de Blog-ul nostru în rândul femeilor, primele două lucruri, la care ele acordă atenție – pantofii și ceasul de mână. Pantofii vechi și neîngrijiți spun despre tine, că ești o persoană căreia nu-i pasă de detalii. Ce e de făcut, dacă nu ai la îndemână un burete pentru pantofi? Freacă pantofii cu partea interioară a cojii de banană, iar ce rămâne pe ei, șterge cu un șervețel sau cu hârtie igienică. Bananele conțin uleiuri naturale, care vor face să strălucească chiar și cei mai purtați pantofi.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *