Lifestyle

CUM ȘI CE GEANTĂ SĂ ALEGI PENTRU LAPTOP – SFATURI ȘI REGULI

987643

Alegerea unei genți pentru laptop se socoate a fi o treabă dificilă. Acum există o mare varietate de genți, printre care potențialul cumpărător poate foarte ușor să comită o greșeală.

regulile pentru alegerea unei genți

În primul rând, atunci când faci această alegere, trebuie să atragi atenție la mărimea genții. Nu contează dacă vânzătorul jur, că dimensiunea tipică a genți se va potrivi în întregime pentru laptopul tău. Chiar dacă vei lua mărimile corecte ale computerului și ale genții, poți totuși să faci o greșeală, fiindcă nu toți vânzătorii iau întotdeauna în considerare și grosimea tehnicii! Din cauza acestui detaliu, geanta devine mai scurtă.

Prin urmare, înainte de a cumpăra geanta pentru laptop, trebuie să măsori cu atenție toate dimensiunile laptopului și doar apoi să cumperi geanta. Este important să vorbești cu vânzătorul cu privire la cel mai principal lucru – dacă dimensiunea genții nu va fi suficient de precisă, vânzătorul va putea schimba geanta pe una mai mare sau mai mică…

O atenție deosebită va trebui să acorzi și calității materialului. Cele mai scumpe sunt considerate gențile din piele naturală sau artificială. Dar cel mai des pe piața noastră putem întâlni genți de laptop sintetice produse în întregime din polimeri speciali – poliester, neopren, nailon sau alte materiale similare. Acestea pot fi foarte durabile în timp, chiar dacă nu te vor impresiona la început din punct de vedere al design-ului. Aici principalul lucru este ca materialul să fie destul de gros și să nu se fărâmițeze după 1-2 ani de utilizare.

Pentru o protecție suplimentară a laptopului, este de dorit să cumperi o astfel de geantă, în care va exista o carcasă suplimentară. În cele mai ieftine modele sunt prezente carcase din plastic dur cu un strat de spumă, în timp ce în modelele mai scumpe sunt folosite carcase mai puternice de oțel.

Dacă pentru tine este important să obții o protecție completă pentru laptopul tău împotriva loviturilor mecanice întâmplătoare, se recomandă să alegi un model, care are pungi de aer antișoc.

Este de dorit să alegi o astfel de geantă pentru laptop, pe care o vei putea purta nu doar în mâini, dar și pe umăr. De obicei, în acest scop, în cele mai multe cazuri se folosesc niște cureli speciale, a căror lungime poate fi ușor regulată cu ajutorul unor mecanisme de prindere din plastic. Uneori, anume acestea se pot dovedi a fi cel mai slab element a genții. Dacă nu vei purta laptopul în geantă, iar în locul lui vei transporta diferite obiecte destul de grele (unii oameni folosesc geanta pentru alte scopuri), aceste catarame din plastic se pot rupe foarte ușor. Deci, cu cât acestea sunt mai solide și, de dorit metalice, cu atât mai bine va rezista geanta în timp…

Gențile de laptop pot avea un design foarte diferit. După cum s-a menționat mai sus, poți alege o geantă simplă, care pot fi purtate în mâini și pe umăr. Dar trebuie să știi, că există și huse, trollere, serviete sau chiar rucsacuri speciale. Iar cumpărătorul poate decide singur, ce variantă de geantă se potrivește mai mult pentru propriul laptop.

Dacă vei hotărî să economisești pe acest accesoriu, trebuie să iei în considerare, că în caz de o lovitură mecanică întâmplătoare, repararea computerului va fi mult mai scumpă decât costul celei mai scumpe genți.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *