Sex/Relații 292

CUM TRANSFORMI FANTEZIILE ÎN REALITATE?

Experta în sex și relații de la Men’s Health UK te ajută să-ți trăiești visele erotice și să le descoperi pe ale partenerei tale.

Dacă am învățat un lucru în calitate de expertă în sex, acela este că bărbaţii își fac prea multe griji în legătură cu fanteziile se­­xuale. Se pare că nu pot depăși ideea preconcepută că sexul este ceva ce bărbatul „îi face“ femeii; că femeia ţine „sub control“ bărbatul și latura lui perversă. Pur și simplu este o idee eronată. Suntem la fel de perverse ca tine. De fapt, statisticile publicate pe lovehoney.co.uk arată că 45% dintre femei vor să facă sex mai des decât bărbaţii. Să înceapă experimentul!

Fantezia ta face faţă realităţii?

Înainte să-i împărtășești fantezia, trebuie să estimezi câte lucruri ai în comun cu partenera ta. Emily Dubberley, autoarea cărţii Garden of Desires, sugerează acest truc: „Începeţi prin a vă citi fragmente din povești erotice. Vei realiza imediat ce o excită. Dacă ea dă înapoi atunci când îi propui să încercaţi ceva, nu înseamnă că ai întrecut măsura, ci că va trebui să abordezi subiectul cu mai multă atenţie“.

Cel mai bine este să porniţi discuţia de la distanţă. Aşa cum spune Meg Barker, lector la catedra de psihologie din cadrul Universităţii Open: „Este mult mai uşor să scrii fanteziile şi să i le împărtășești“. Pentru început, trimite-i un link cu una dintre povestiri. Apoi evidenţiază pasajul care te excită şi încurajeaz-o să procedeze la fel. În afara faptului că veţi evita stinghereala în caz că unul dintre voi va judeca greşit fanteziile celuilalt, veţi identifica lucrurile care vă plac amândurora.

În loc să-ţi iroseşti energia convingând-o să facă ceva anume, gândeşte-te la întregul proces ca la un joc. Barker sugerează întocmirea a două liste cu opt acţiuni perverse pe care credeţi că le aveţi în comun. Notaţi în dreptul fiecăreia da/nu/posibil. Dacă nu aţi avut o conversaţie de acest gen, s-ar putea să fii surprins – patru dintre chestiile de pe listă probabil că au fost deja testate de ea, aşa că nu fi gelos. Iar în cazul partenerelor care par să ezite, răspunsul „posibil“ le va oferi timp suficient să cântărească lucrurile pe care nu le pot accepta pe loc. Ca să grăbeşti evenimentele, discutaţi despre listele voastre pe întuneric. S-a demonstrat că preludiul verbal le excită mult mai mult pe femei decât pe bărbaţi, aşa că ai mai multe şanse să obţii ce-ţi doreşti.

Noaptea vieţii tale

Să începem cu elementele de bază. Site-urile porno par sursele de inspiraţie ideale, însă ele pun mai mult accent pe vânzări, fiind mai puţin educative. Caută o platformă dedicată exclusiv fanteziilor sexuale. Dacă aceasta conţine răspunsuri pertinente la întrebări precum: „Am prezervative şi lubrifiant; mai este nevoie și de altceva pentru sexul anal?“, cu atât mai bine. O altă sursă de informare recomandată de noi o reprezintă cărţile. De regulă, oferă mai multe detalii decât site-urile. Dacă te descurci cu engleza, citeşte Wild Side Sex, de Midori, 73 lei, ori The Ultimate Guide to Kink, de Tristan Taormino, 100 lei, ambele de pe books-express.ro– te vor face să-ţi identifici fanteziile. Aceste cărţi te ajută să-ţi dai seama cât de legal este visul tău erotic. De exemplu, sexul pe plajă (fantezia preferată de femei, potrivit unui sondaj realizat de editura Totally Bound în 2013) este o idee bună dacă adopţi măsurile de precauţie necesare şi eviţi plajele aglomerate.

Acum treci la treabă

Charlie Nox, expert în dating, susţine că pregătirile sunt cele mai importante, „mai ales dacă sunteţi în etapa experimentelor“. Dacă încercaţi sexul în trei – cea mai frecventă fantezie sexuală masculină –, respectă următoarele reguli: niciodată nu include în triunghiul amoros o persoană cunoscută; când găsești persoana potrivită, folosește un nume fals; întâlniţi-vă pe teren neutru. Rezervarea unei camere de hotel va crește amuzamentul situaţiei, iar tu nu vei asocia dormitorul de acasă cu o experienţă erotică inedită (reușită sau nu). Este o fantezie și așa trebuie să rămână.

Așadar, te-ai documentat, acum stabilește limitele. Rezumaţi-vă la o băutură care să vă relaxeze; nu este nevoie să daţi pe gât sticle întregi. Când începe acţiunea, fii atent la nevoile partenerei. Barker sugerează s-o rogi să estimeze cum se simte pe o scară de la 1 la 10. Punerea în scenă a fanteziilor crește potenţialul creării confuziilor, mai ales dacă aceasta include durerea fizică sau un comportament „neortodox“.

Rezultatul

În următoarele zile, asigură-te că partenera ta este în regulă – mai ales dacă speri să repeţi aventura. În primă fază, trimite-i un SMS sau un e-mail, dar ţine minte că nu va fi dispusă să-și folosească poșta electronică de la birou ca să-ţi spună cu lux de amănunte cât de mult i-a plăcut s-o legi și să-i pui un căluș la gură. Scoate-o în oraș, beţi câteva cocktailuri și vorbiţi despre asta. Dar nu transforma discuţia într-un interogatoriu.

În funcţie de activitate, ar putea exista câteva consecinţe pe plan fizic (urmele lăsate de lovituri pot rămâne pe piele zile la rând). Apelează la propriul bun-simţ și respectă regulile menţionate pe site-uri și în cărţi.

Dacă urmezi pașii în mod corect, vei descoperi o latură a partenerei tale la care până acum doar ai visat. Dar ai grijă ce-ţi dorești: mai demult, am lovit un bărbat între picioare cu vârful ascuţit al tocului pantofului. Lovitura a fost atât de puternică, încât a ajuns la urgenţă. Asta nu făcea parte din scenariu.

De asemenea, nu uitați, că unele calități nu le place partenerului și pot produce un efect opus.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *