Sex/Relații 1.378

„Dacă o femeie plânge.“ O notiță pentru bărbați de la o femeie…

 1. În primul rând, încearcă să afli, a cui femeie plânge. Atunci când o femeie este a cuiva, este cam primejdios să o liniștești. Dacă o femeie este a nimănui, ia-o cu tine. Acum, dacă ea continuă să plângă, va fi destul de clar, că ea plânge de fericire.
 2. Când femeia ta iubită plânge, nici într-un caz nu o lasă singură. Deoarece în jur toți vor crede, că ea este a nimănui. Aici trebuie să fii cât mai aproape și cât mai atent cu ea. depărtează-te de ea, dar nu mai departe decât distanța, la care nu vei mai auzi vocea ei, și fii atent să nu o pierzi din vedere.
 3. Întrebările, pe care nu le poți pune femeilor în lacrimi:
 • «Ce vrei tu?»
 • «Cine este vinovat?»
 • «Ce e de făcut?»

Răspunsul la prima întrebare va lăsa o gaură în portofelul tău, iar la ultimele două – vor fi o lovitură pentru ego-ul tău.

 1. Ca răspuns la lacrimile femeilor nu trebuie să fugi nicăieri. Nu trebuie să salvezi pe nimeni. Nu este nevoie să pedepsești pe cineva. Deoarece până la urmă, sigur se va dovedi, că trebuia să salvezi și să pedepsești cu totul altfel.
 2. Practica de a da cadouri femeilor triste – este foarte greșită. Este mai bine să le dai un pachet de batiste. Ține minte o dată pentru totdeauna, trebuie să dăruiești cadouri numai femeilor vesele. Astfel se produce un reflex condițional util și stabilirea unui caracter plăcut.
 3. Dacă ai respectat toate regulile de mai sus, iar femeia totuși continuă să plângă de față cu tine și nu pleacă la altul, asta înseamnă, că ea într-adevăr are nevoie de consolarea și atenția ta. Demonstrează-i o față tristă, dar interesată. Pentru a face acest lucru, va trebui să te apropii mai aproape de ea.
 4. Nu este obligatoriu să asculți atent ce spune femeia, ce plânge în hohote. Principalul lucru – oftează în pauze și îmbrățișeaz-o ușor între ele.
 5. Un truc foarte eficient, dar probabil și dificil pentru unii, va fi o lacrimă lăsată la timp pe obrazul tău nebărbierit. În acest moment, femeia uită complet de propriile necazuri și începe să te liniștească speriat.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *